- Ληφθείσες Ευχαριστίες 19
Συνάντηση Β. Ελλάδα-Κ. Ελλάδα όλο το club (πίστα Σέρρες?)
- pavlito
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Go Hard Or Go Home..
Less
Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80415
από pavlito
VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition
Συνάντηση Β. Ελλάδα-Κ. Ελλάδα όλο το club (πίστα Σέρρες?) δημιουργήθηκε από pavlito
Καλησπέρα παιδιά, από ότι βλέπω έχει καιρό να γίνει καμιά συνάντηση προς Βορρά. Υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν; Δεν ξέρω και πόσα μέλη είμαστε εδώ πάνω. Μήπως υπάρχει και ενδιαφέρον να πάμε καμιά πίστα προς Σέρρες αν είναι να την κάνουμε οργανωμένη, για να δούμε πως πατάνε και τα αυτοκίνητά μας..
Διαφορετικά μπορούμε να πάμε χαλαρά για κανένα καφεδάκι και προς Χαλκιδική τώρα που ανοίγει και ο καιρός.
Βέβαια μπορούμε να συναντηθούμε και όλοι μαζί σαν εκδρομή κάπου στην μέση, κανέναν Βόλο ας πούμε.. Ρίξτε ιδέες, καλό είναι να μαζευτούμε όλοι κάποια στιγμή κάπου.
Διαφορετικά μπορούμε να πάμε χαλαρά για κανένα καφεδάκι και προς Χαλκιδική τώρα που ανοίγει και ο καιρός.
Βέβαια μπορούμε να συναντηθούμε και όλοι μαζί σαν εκδρομή κάπου στην μέση, κανέναν Βόλο ας πούμε.. Ρίξτε ιδέες, καλό είναι να μαζευτούμε όλοι κάποια στιγμή κάπου.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fixattos
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80417
από Fixattos
Eos-Φόρος
Απαντήθηκε από Fixattos στο θέμα Συνάντηση Β. Ελλάδα-Κ. Ελλάδα όλο το club (πίστα Σέρρες?)
Εγω ειμαι μέςα,όμως λιγο δυςκολα τωρα,διότι εχω εξετάσεις και δε μπορω να αποκρυνθω απο θεσσαλονικη.

Eos-Φόρος
- thodoris
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 122
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80420
από thodoris
1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Re:Συνάντηση Β. Ελλάδα-Κ. Ελλάδα όλο το club (πίστα Σέρρες?)
Τις συναντήσεις στα βόρεια ουσιαστικά εγω τις κανόνιζα μεχρι και πριν 2 χρονια, το θέμα ειναι οτι δεν υπήρχε ανταπόκριση και οταν ανέβαινα στο τέλος απλα έπαιρνα τηλέφωνο και κανονίζαμε μεταξύ μας. Αν και τελευταία εχω δει ενα μικρό ενδιαφέρων απο νεα μέλη δυστυχώς ανεβαίνω πλεων με αεροπλάνο οποτε δεν εχω το χρονο να κανονίσω κατι.
Οι τελευταίες οργανωμένες συναντήσεις έγιναν στη Κατερίνη γιατι βόλευε και τα παιδιά απο Λάρισα.
Οι τελευταίες οργανωμένες συναντήσεις έγιναν στη Κατερίνη γιατι βόλευε και τα παιδιά απο Λάρισα.
1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
- billys1864
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- EOS Ανίκατε μάχαν..
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80453
από billys1864
Απαντήθηκε από billys1864 στο θέμα Συνάντηση Β. Ελλάδα-Κ. Ελλάδα όλο το club (πίστα Σέρρες?)
Καλησπέρα σε όλους,
εγώ είμαι μέσα στο να κανονίσουμε κάποια συνάντηση αρκει να βρούμε ένα κοινό σημείο συνάντησης που να μας βολεύει όλους.Κι όταν λέω όλους εννοώ όσους έχουν σκοπό να έρθουν...
εγώ είμαι μέσα στο να κανονίσουμε κάποια συνάντηση αρκει να βρούμε ένα κοινό σημείο συνάντησης που να μας βολεύει όλους.Κι όταν λέω όλους εννοώ όσους έχουν σκοπό να έρθουν...
- mdsars
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80454
από mdsars
Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Συνάντηση Β. Ελλάδα-Κ. Ελλάδα όλο το club (πίστα Σέρρες?)
Καλημέρα και απο εμένα. Και εγω ειμαι μέσα αρκεί να βολέψει απο θέμα ημερομηνίας.
Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI
- eosaki22
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Neos,wraios me EOS
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80455
από eosaki22
Απαντήθηκε από eosaki22 στο θέμα Συνάντηση Β. Ελλάδα-Κ. Ελλάδα όλο το club (πίστα Σέρρες?)
Καλημέρα φίλοι μου!! Και εγώ θα το ήθελα πολύ. Πρόταση για Θεσσαλονίκη που έχει καιρό να γίνει μεγάλο ομαδικό!! χαχαχα :clap:
- pavlito
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Go Hard Or Go Home..
Less
Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80551
από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Συνάντηση Β. Ελλάδα-Κ. Ελλάδα όλο το club (πίστα Σέρρες?)
Καλησπέρα, να ρίξω μία πρόταση για Κυριακή 19 Ιουνίου για να δούμε πόσοι ενδιαφέρονται και πόσοι μπορούν να έρθουν;
Μπορούμε να το κάνουμε και Κατερίνη, να πάμε και μια μικρή βόλτα.. Βέβαια μπορούμε να κάνουμε την συνάντηση και πίστα (Σέρρες-φαγητό-καφέ-μπύρα-έξοδο).
Ρίχνετε ιδέες μπας και καταλήξουμε πουθενά και βρεθούμε.
Μπορούμε να το κάνουμε και Κατερίνη, να πάμε και μια μικρή βόλτα.. Βέβαια μπορούμε να κάνουμε την συνάντηση και πίστα (Σέρρες-φαγητό-καφέ-μπύρα-έξοδο).
Ρίχνετε ιδέες μπας και καταλήξουμε πουθενά και βρεθούμε.
- LioMidiS
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- LioMidEOS
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #80573
από LioMidiS
Αντώνης 1.4 ΤSi
o ΣφουγγαρΕΟS
Απαντήθηκε από LioMidiS στο θέμα Συνάντηση Β. Ελλάδα-Κ. Ελλάδα όλο το club (πίστα Σέρρες?)
Καλημέρα στη παρέα!!
Και εγώ μέσα είμαι αλλα λόγο έλλειψης του αμαξιού (με άγνωστη ημερομηνία παραλαβείς απο το συνεργείο) δεν θα μου είναι εφικτό να ακολουθήσω. Αν όμως κανονίσετε Κατερίνη με χαρά θα έρθω να σας βρώ!!!
Και εγώ μέσα είμαι αλλα λόγο έλλειψης του αμαξιού (με άγνωστη ημερομηνία παραλαβείς απο το συνεργείο) δεν θα μου είναι εφικτό να ακολουθήσω. Αν όμως κανονίσετε Κατερίνη με χαρά θα έρθω να σας βρώ!!!
Αντώνης 1.4 ΤSi
o ΣφουγγαρΕΟS
- pavlito
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Go Hard Or Go Home..
Less
Περισσότερα
8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #81407
από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Συνάντηση Β. Ελλάδα-Κ. Ελλάδα όλο το club (πίστα Σέρρες?)
Καλησπέρα σε όλους. Την Πέμπτη εκτός απροόπτου λέμε για μια συνάντηση στην Θεσσαλονίκη πιθανόν στα carefour στον Φοίνικα, θα ανακοινωθεί εντός ολίγων ωρών το ακριβές σημείο ανάλογα με την συμμετοχή.
Κι εγώ από ότι φαίνεται θα είμαι χωρίς EOS αλλά μπορούμε να πιούμε ένα καφεδάκι στο χαλαρό.
Κι εγώ από ότι φαίνεται θα είμαι χωρίς EOS αλλά μπορούμε να πιούμε ένα καφεδάκι στο χαλαρό.
Συντονιστές: nikitas tsi