Συνάντηση στη Καστανιά Τρικάλων Κυριακη 27 Οκτώβρη .

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #70256 από thodoris

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Η συνάντηση θα γίνει στη Καστανιά Τρικάλων την Κυριακή 27/10 μετά τις 12 το πρωί. Για αρχή θα κάτσουμε στη γιορτή καστανου στη θέση Γκούρα εντός του χωριού και στη συνέχεια για καφέ και φαγητό.
Χαρτης

Πρόγραμμα
Στις 12 θα συναντηθούμε όλοι απευθείας στη γιορτή καστανου έτσι ώστε όσοι φίλοι έρθουν από μακριά να μην είναι με το αχνός αν θα προλάβουν το ραντεβού. Όσοι το αποφασίσετε τελευταία στιγμή και δεν έχετε κάποιο από τα τηλέφωνα μας θα μας εντοπίσετε εύκολα από τις μπλούζες του club.

Κατά τις 2 με 3 θα πάμε στο σάλε casa di calo λίγο έξω από το χωριό όπου θα πιούμε τον καφέ μας και όσοι δεν έχουν χορτάσει από τα εδέσματα της γιορτής θα μπορούν να φάνε εκεί. Στο σάλε έχω κλείσει ήδη δικό μας χώρο

Συμμετοχές:
1. Thodoris
2. Entelost
2. Nikitas Tsi

Σημαντική ανακοίνωση!

Μέτα τη Καλαμπάκα η Καστανιά είναι αλλα 35χλμ με στροφές και δεν έχει βενζινάδικο. Φροντίστε να έχετε ανεφοδιαστεί πλήρως πριν φύγετε απο τη Καλαμπάκα. Για όσους έρθουν απο Εγνατία Οδο έχει μερικά βενζινάδικα προς Καλαμπάκα.

Οπoιος έρθει ας ζητήσει το τηλέφωνο μου ώστε αν γίνει το οτιδήποτε να τον κατατοπίσω άμεσα και να μπορέσει να μας βρει στη γιορτή.[/quote]

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #70942 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Συνάντηση στα Τρίκαλα το 3ημερο 28 Οκτώβρη .
Είπαμε με τον Νικήτα το 3ημερο 28 Οκτώβρη να κάνουμε μια συνάντηση στα Τρίκαλα. Οι επιλογές είναι το Σάββατο ή την Δευτέρα να συναντηθούμε Τρίκαλα, ή την Κυριακή στην Καστανιά Καλαμπάκας στην ετήσια γιορτή καστάνου. Το θέμα μένει ανοιχτό μέχρι τότε και τα υπόλοιπα τα συζητάμε στη πορεία.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #70944 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Συνάντηση στα Τρίκαλα το 3ημερο 28 Οκτώβρη .
Εγω ειμαι μεσα,αυτη τη βολτα οπως σου ειπα τη προγραμματιζω πολυ καιρο τωρα οτι καιρο κι'αν κανει.
Μονη ενσταση για τη Δευτερα επειδη ειναι για εμας μερα αναχωρησης για Αθηνα,οι οποιες συναντησεις να γινουν το Σ/Κ.

Νikitas TSi
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #70946 από billys1864
Απαντήθηκε από billys1864 στο θέμα Συνάντηση στα Τρίκαλα το 3ημερο 28 Οκτώβρη .
Το Σ/Κ είναι πολύ πιθανο να μπορώ κι εγώ...Την Δευτέρα μου φαίνεται λίγο δύσκολο...
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #70947 από xristos
Απαντήθηκε από xristos στο θέμα Συνάντηση στα Τρίκαλα το 3ημερο 28 Οκτώβρη .
κι'εγω μεσα παιδια αν δεν αλλαξει κατι μεχρι τοτε!

2007
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #70971 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Συνάντηση στα Τρίκαλα το 3ημερο 28 Οκτώβρη .
Εγώ δυστυχώς θα είμαι εξωτερικό. Καλά να περάσετε αν και αυτο είναι σίγουρο!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #70972 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Συνάντηση στα Τρίκαλα το 3ημερο 28 Οκτώβρη .
Εκτος απροόπτου εφημερίας είμαι μέσα .

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #70979 από thodoris
Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρων μια εβδομάδα πριν θα ενημερώσω το αρχικό ποστ με οριστικές συμμετοχές καθώς και με το σημείο συνάντησης.

1,4 TSI 2?? PS
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #70988 από cmkostas
Απαντήθηκε από cmkostas στο θέμα Re:Συνάντηση στα Τρίκαλα το 3ημερο 28 Οκτώβρη .
Αν είναι Σάββατο η Κυριακή είναι παρά πολύ πιθανο να είμαι κ εγώ εκεί επιτέλους...

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4

Kostas
1.4 TSI
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71061 από thodoris
Παιδιά εγώ αποσύρω τη συμμετοχή μου από τη συνάντηση. Ο λόγος είναι η εκδήλωση που γίνεται από τον σύλλογο στο χωριό μου και μου είναι δύσκολο να κατέβω έστω και Τρίκαλα λόγο περιορισμένου χρόνου. Αν αλλάξει κάτι μέχρι εκείνη τη μέρα θα πάρω τηλέφωνο και θα έρθω να σας βρω.

Όποιος θέλει να το οργανώσει ας στείλει PM σε εμένα ή στους mods να ενημερώσoυμε το αρχικό ποστ.

1,4 TSI 2?? PS
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71092 από xristos
Απαντήθηκε από xristos στο θέμα Συνάντηση στα Τρίκαλα το 3ημερο 28 Οκτώβρη .
προς το παρον εγω ειμαι μεσα αν θελουν κ τα αλλα παιδια να βρεθουμε!

2007
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71095 από billys1864
Κι εγώ μέσα είμαι για την συνάντηση...
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71097 από Coo
Θα σας πρότεινα να οργανωθείτε λίγο, άλλοι δηλώνετε άλλοι αποσύρετε. Βγάλτε μια λίστα στο αρχικό ποστ με το ποιος πάει και ποιος όχι για να ξέρετε και να αποφύγετε τις εκπλήξεις.. :whistle:

Δημήτρης
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71098 από billys1864
Συμφωνώ Δημήτρη...απλά αυτό πρέπει να το κάνει κάποιος moderator...
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71099 από Coo
Θα διαφωνήσω μαζί σου Βασίλη. Ο moderator έχει το ρόλο της εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ και μόνο. Από τη στιγμή που πλέον δεν υπάρχει οργανωτική ομάδα για τους γνωστούς λόγους, η συγκεκριμένη ευθύνη βαραίνει τον εκάστοτε υπεύθυνο της εκδήλωσης, ο οποίος θα πρέπει να καθορίσει πρωτίστως ακριβή ημερομηνία και ώρα ώστε να συγχρονιστούν οι υπόλοιποι και να γνωρίζουν οι τυχόν ενδιαφερόμενοι για τις προθέσεις και το πρόγραμμα της συνάντησης, καθώς επίσης και ακριβές μέρος συνάντησης - σε διάστημα τέτοιο που να διευκολύνει τον προγραμματισμό των συμμετεχόντων.
Όλα αυτά καθώς και τυχόν νέα/ενημερώσεις θα πρέπει να αναρτώνται στο αρχικό ποστ για άμεση και σωστή ενημέρωση όλων.

Από τη στιγμή που εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από κάποια μέλη, φαντάζομαι πως ο υπεύθυνος της συνάντησης θα μεριμνήσει σύντομα για τις απαραίτητες διευκρινήσεις, ώστε να γίνει η συνάντηση χωρίς προβλήματα.

Δημήτρης
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71100 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Συνάντηση στα Τρίκαλα το 3ημερο 28 Οκτώβρη .
Για την ωρα δεν υπαρχει ουτε συγκεκριμενη μερα ουτε ωρα αλλα ουτε και μερος.
Ριξαμε μια ιδεα με το σκεπτικο οτι δυο Αθηναιοι θα ειναι στα μερη εκεινα εκεινες τις μερες.
Ο Θοδωρης κατα ωρας απεσυρε τη συμμετοχη του οποτε μενω μονο εγω.
Εγω προτεινω να ωριμασουν λιγο οι μερες και το ξανασυζηταμε,σε καμια περιπτωση εγω τουλαχιστον δεν το αποριπτω.
Θα πω και του Σακη μιας κι'ειναι Καρδιτσιωτης.

Νikitas TSi
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71106 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Συνάντηση στα Τρίκαλα το 3ημερο 28 Οκτώβρη .
Και εγώ συνεχίζω να είμαι μέσα.

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71111 από billys1864
Δημήτρη εγω το είπα μόνο και μόνο επειδή σαν μέλη δεν μπορούμε να ρυθμίσουμε και να επεξεργαστούμε το αρχικό post(φωτογραφίες,γραφικά κλπ).

Coo έγραψε: Θα διαφωνήσω μαζί σου Βασίλη. Ο moderator έχει το ρόλο της εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ και μόνο. Από τη στιγμή που πλέον δεν υπάρχει οργανωτική ομάδα για τους γνωστούς λόγους, η συγκεκριμένη ευθύνη βαραίνει τον εκάστοτε υπεύθυνο της εκδήλωσης, ο οποίος θα πρέπει να καθορίσει πρωτίστως ακριβή ημερομηνία και ώρα ώστε να συγχρονιστούν οι υπόλοιποι και να γνωρίζουν οι τυχόν ενδιαφερόμενοι για τις προθέσεις και το πρόγραμμα της συνάντησης, καθώς επίσης και ακριβές μέρος συνάντησης - σε διάστημα τέτοιο που να διευκολύνει τον προγραμματισμό των συμμετεχόντων.
Όλα αυτά καθώς και τυχόν νέα/ενημερώσεις θα πρέπει να αναρτώνται στο αρχικό ποστ για άμεση και σωστή ενημέρωση όλων.

Από τη στιγμή που εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από κάποια μέλη, φαντάζομαι πως ο υπεύθυνος της συνάντησης θα μεριμνήσει σύντομα για τις απαραίτητες διευκρινήσεις, ώστε να γίνει η συνάντηση χωρίς προβλήματα.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71112 από Corbil
Αυτος που ανοιγει το topic μπορει ανετα να επεξεργαστει το ιδιο του το κειμενο

Sent from my iPhone using Tapatalk

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71114 από Coo
Μην το τεντώσουμε πάλι, δεν έχει νόημα.

To θέμα είναι η συνάντηση, τις επόμενες ημέρες ας αναλάβει κάποιος την πρωτοβουλία της οργάνωσης. :unsure:

Δημήτρης
  • xristoseos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71196 από xristoseos
Απαντήθηκε από xristoseos στο θέμα Συνάντηση στα Τρίκαλα το 3ημερο 28 Οκτώβρη .
[strike]ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
Η ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΠΑΡΑΚΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΙΜΕΡΟΣΙ
ΤΗΣ ΤΟ ΠΟΤΕ Κ ΤΙ ΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Κ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΗ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΟΣ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ[/strike]

Ξαναγράψτα με πεζούς χαρακτήρες και σωστή ορθογραφία. Παρόμοιες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

VWEOS.GR Mod Team
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71219 από thodoris
Επειδή συνάντηση στη πόλη των Τρικάλων είναι δύσκολο να γίνει αν θέλετε ελάτε τη Κυριακή 27/8 στο χωριό μου στη Καστανιά. Τότε έχουμε την ετήσια γιορτή Καστανου με κάστανα και παραδοσιακά προϊόντα. Μετα τη γιορτή μπορούμε να φαμε σε κάποια απο τις ταβέρνες του χωρίου ή να πιούμε καφέ σε ενα σαλε που εχει και άλογα για να κάνουμε βόλτα. Για αφθημερων εκδρομή πιστεύω πως αξίζει.
Όποιος θέλει να έρθει ας με ενημερώσει για να τον περιμένω ακόμα και τελευταία στιγμή.
Χαρτης

Φωτογραφίες απο τη περιοχή και τη περσινή γιορτή.
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Ανανεώθηκε το αρχικό ποστ με λίστα συμμετοχών.

1,4 TSI 2?? PS