Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11061 από vabatzis
Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω δημιουργήθηκε από vabatzis
Για ακόμη μια φορά καταφέραμε να περάσουμε υπέροχα, να πιούμε τα καφεδάκια μας, να πούμε τα καλαμπούρια μας, να γνωρίσουμε νέες φίλες και νέους φίλους, περνώντας ένα όμορφο απόγευμα. Να'στε καλά όσοι καταφέρατε να έρθετε! Γιώργο, ευχαριστούμε άλλη μια φορά για το δωράκι!

Μοναδικό "μελανό" σημείο η απαράδεκτη (κατά τη γνώμη μου) προετοιμασία του χώρου να μας υποδεχτεί, παρόλο που είχαμε επικοινωνήσει αρκετές φορές για να επιβεβαιώσουμε την κράτηση. Δε πειράζει όμως, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...εμείς χαμένοι δεν πρόκειται να βγούμε...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11064 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω
Οπως ειπε και ο βαγγελης...αλλη μια υπεροχη συναντηση ηρθε εις περας...
ολα ηταν ωραια...
επισης να συμπληρωσω η αποχωριση ηταν εξισου φανταστικη...
ειδικα για αυτους που πηγαν κομβοϊ χαλκιδα (αν και δεν ειχα την χαρα να το ζησω...πηρα μια μικρη δοση πως θα ηταν στον δρομο που σας συναντησα):p

Υ,γ χαρηκα για την γνωριμια με τα νεα μελη:p
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11065 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω
Πραγματικά, για πρώτη φορά Σάββατο και όλα ήταν μια χαρά. Στα περίεργα της συνάντησης θα βάλω το ότι ήρθαν περισσότερα παιδιά από όσοι δήλωσαν (αν θυμάμαι καλά φτάσαμε κοντά στα 23-25 άτομα) και ότι είχα μόνιμα την (λανθασμένη αφού δεν ήταν Κυριακή) αίσθηση ότι την επόμενη ημέρα θα έπρεπε να πάω γραφείο... χαχαχα
Χάρηκα που είδα και γνώρισα τα καινούργια μας μέλη (υπομονή έρχεται το Eos!), δηλώνω άτυχος που δεν είδα το Eos των 275+ ίππων (την άλλη φορά που θα έρθεις θέλω τούρ!) και οπωσδήποτε που είδα και πιο παλιούς (Georen, djlgm) που είχα καιρό να δώ...:clap:

Όσοι φύγαμε μαζί κομβόϊ προς Χαλκίδα τα περάσαμε υπέροχα. Ανοιχτοί - βραδινή βόλτα και ταξιδάκι... Τέλεια!
Τα υπόλοιπα δε λέγονται.... :angel:

Δημήτρης
  • aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11070 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω
απιδια χαρηκα που σας ειδα και σας γνωρισα και απο κοντα!ελπιζω την αλλη φορα να ακολουθησω και στην βολτα :driver
  • Argyris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11074 από Argyris
Απαντήθηκε από Argyris στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω
Για άλλη μια φορά μπορώ να πω οτι πέρασα απίστευτα.Κάθε φορα και καλύτερα!!!Πάντα τέτοια να έχουμε. :clap: :clap:
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11080 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω
Παιδια χαρηκα που καταφερα να ερθω και σας γνωρισα και απο κοντα την επομενη φορα ελπιζω να ερθω και γω με το δικο μου EOS
Να'στε καλα!

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11082 από Coo
Βαγγέλη με το καλό τον επόμενο μήνα να το δούμε και απο κοντά το κουκλί σου! :clap:

Δημήτρης
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11085 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω
Για αλλη μια φορα περασαμε super,η παρεα παλιων και νεων ηταν υπεροχη,ευχαριστουμε τον Γιωργο για το ομορφο cd που μας δωρισε,καταγγελω τη τρελλη αγελαδα που δεν μας σφυριξε τιποτα για το εος των 275bhp και ανανεωνουμε το ραντεβου μας για το beach party!!:clap: :clap: :clap:

Νikitas TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11088 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω
Να πω και εγώ με τη σειρά μου...Όλα ήταν υπέροχα......
Βαγγέλη σε ευχαριστώ για το cdάκι,
Νέε Βαγγέλη σε περιμένουμε μόλις το παραλάβεις, Γιώργο υπέροχο το cd που μας έκανες δώρο,
Κατερίνα καλοσώρισες στην παρέα μας, georen για ακόμα μία φορά παρών, Κυριάκο εύχομαι τα καλύτερα και να τα λέμε πιο συχνά,
Λευτέρη το εργαλείο σου σου πάει, Πέτρο next time i want to see your babe.....mariamel και σύζυγος όλα τα λεφτά....
Άρη καλορίζικο το κινεζάκι σου.....
Νικήτα για σένα δεν έχω λόγια....σε πάω....απλά....
Τέλος, coo, γελάδι και Αργύρη σας ευχαριστώ για την υπέροχη βόλτα...(ξέχασες τα καπελάκια)
Υ.Γ. Στις κυρίες όλων των μελών σας ευχαριστούμε που ομορφύνατε με την παρουσία σας την παρέα μας.....
Να είστε όλοι καλά και τα καλύτερα έρχονται...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11120 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω
Εγώ πιστεύω ότι για ακόμη μία φορά καταφέραμε να συμμετάσχουμε σε μία μοναδική συνάντηση!!

Αυτά που μου έμειναν περισσότερο ήταν για αρχή οι νέες φίλες μας και φίλοι!! Κατερίνα, Άρη, Βαγγέλη και Πέτρο σας ευχαριστούμε όλους για την παρέα σας! Πραγματικά από την λίγη ώρα που μπόρεσα και μίλησα με τα παιδιά είδα σε αυτούς αυτό το κοινό που έχουμε όλοι μας! Το ενδιαφέρον μας για το αυτοκίνητο αλλά, ακόμη περισσότερο, τον χαρακτήρα και το ήθος του καθένα που με κάνουν να νιώθω τόσο οικεία! Ελπίζω κι εσείς να περάσατε ο ίδιο όμορφα! Βαγγέλη περιμένουμε την στη επόμενη συνάντηση το ολοκαίνουριό σου τουτούτ!! Άρη ελπίζω μέχρι την επόμενη συνάντηση να έχεις καταφέρει να το συνδέσεις ολόκληρο το κινεζάκι! Αν σου περισσέψει κανένας κουβάς με βίδες δεν πειράζει! Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!! χαχαχα

Μαρία (mariamel) και Μάκη χάρηκα που τα καταφέρατε και σας είδα και στην συνάντηση!! Μας ομορφύνατε με την παρουσία σας!!

Πέτρο ομολογώ ότι έχεις το πιο όμορφο Eos που έχω δει! Για τους΄άτυχους που δεν το είδαν, μιλάμε για ένα αυτοκίνητο των 270 ίππων (2.0 TFSI) φτιαγμένο όμως απίστευτα όμορφο!! Το παλικάρι δεν έχει χρησιμοποιησει κανένα ολοκληρωμένο πακέτο κάποιας εταιρείας, αλλά όλα πάνω του δείχνουν τόσο αρμονικά ταιριασμένα! Αεροτομή, εξατμίσεις (2 διπλές...!), ζάντες Autostrata 18άρες, χαμήλωμα τέλειο και μηχανή λες και την άλλαξε με κάποια από σεληνάκατο!! Ένα φίλτρο σαν την κεφάλα μου! Πολύ διακριτικό εξωτερικά αλλά απίστευτα άγριο όταν το ακούς στον δρόμο να φεύγει!! :p :p Θα μπορούσα να πω και άλλα! Ήταν πράγματι μια ευχάριστη έκπληξη μιας και δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο, αφού όσο καθόμασταν και μιλούσαμε, το μόνο που είχα μάθει ήταν ότι το αυτοκίνητό του ήταν το 2λιτρό με 18άρες ζάντες. Τόσο διακριτικός και χαμηλών τόνων άνθρωπος!! :ole: Περιμένω να σε ξαναδώ την επόμενη φορά και να μας τιμήσεις με το υπέροχό σου αυτοκίνητο! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ να μην το ματιάσω!!!!!!

Επίσης χάρηκα πολύ που είδα κάποια άτομα μετά από καιρό!! Γιώργο (georen) και οικογένεια, Γιώργο (djLGM), Κυριάκο ελπίζω να τα λέμε συχνότερα και να πίνουμε το καφεδάκι μας! (Εεεεε, τον βαρύ και ασήκωτο αντρικό διπλό ελληνικό σούπερ ντούπερ ουάου καφέ εννούσα Κυριάκο!!)

Γιώργο (djLGM) έχω γράψει για την κίνησή σου σε άλλο θέμα! Σε ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά!! :ole:

Όσο για τους υπόλοιπους, Δημήτρη (Coo) , Βαγγέλη μετά γυναικός, Νικήτα και φαμίλια, Σπύρο και Κωνσταντίνα, Λευτέρη με το υπέροχό σου MeganEos σου γνωρίζετε πόσο γουστάρω την παρέα σας και πόσο καλά περνάω όταν βρισκόμαστε!! Αναμονή μέχρι την επόμενη φορά!!

Η συνάντηση ήταν επίσης σταθμός και στην εξέλιξη του μικρού Παναγιώτη!! Πού είσαι ρε Νικήτααααα να δεις το καμάρι σου!!! Δεν άφησε κερί για κερί αναμμένο!!

Τελευταία θα θυμάμαι πάντα το νυχτερινό καμπριολέ κομβόι μέχρι Χαλκίδα αποτελούμενο από Αργύρη, Δημήτρη, Σπύρο και εμένα!! Πρέπει να τρελάναμε κάμποσους στην εθνική... Εγώ συνέχισα έτσι μέχρι Βόλο!! Πραγματικά φανταστικά!! Δεν λέω όμως περισσότερα γιατί μπορεί να υπάρχουν και :cops να παρακολουθούν!!

Όπως καταλαβαίνετε δεν πέρασα καθόλου ωραία!! Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση που είμαι σίγουρος ότι θα είναι ακόμη καλύτερη αφού εκεί θα ξεσαλώσουμε και θα είμαστε ακόμη πιο χύμα!!! Όλοι μαγιό, άδεια στομάχια, αυτοκίνητο και παραλία για πάρτυ!!!!!!!!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11140 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω
Χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα ολους απο κοντα.Αν βεβαια στην επομενη συναντηση δεν θυμαμαι ονοματα,μην με παρεξηγησετε.Φατσες δεν ξεχνω ποτε,με τα ονοματα δεν τα παω καλα :wall: .Μου αρεσε πολυ που βρεθηκα με ατομα που δεν εχουν απλα ενα αυτοκινητο,αλλα ασχολουνται με αυτο και το προσεχουν.Οσους γνωρισα λιγο καλυτερα (λογω θεσης στο τραπεζι) τους συμπαθησα ιδιαιτερα.Με τους υπολοιπους ελπιζω να γνωριστουμε καλυτερα την επομενη φορα.Τα συγχαρητηρια μου και στο φωτογραφο της εκδηλωσης:clap: (αν και δεν μου εκανε ουτε ενα κοντινο) και στον δημιουργο του cd,ηταν πολυ καλο! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το τουτου μου, ανταποδιδω και υποσχομαι βολτα και γκαζι σε οποιον θελει.

Πέτρος
  • Argyris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11143 από Argyris
Εγω εγω βολτα με γκαζι,παρων :) :) :)
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11145 από Γελάδι
Argyris έγραψε:

Εγω εγω βολτα με γκαζι,παρων :) :) :)

Εγώ το είδα πρώτος!! :boxing

Μήτσος
  • leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11146 από leftin3d
πιστευω οτι ολοι θελουμε βολτα με γκαζι... :)
οποτε να αρχισουμε να κοβουμε εισητιρια :)

Γελαδι εγω το ειδα πριν απο εσενα...
  • Argyris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11147 από Argyris
Καλα...Σε προκαλω σε μονομαχια οποιος κερδισει παει πρωτος!!!! :boxing χαχα
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11160 από Coo
Ψψψψτ! Με δημοκρατικές διαδικασίες ο διαχειριστής προηγείται !!!!! :smoke:

Δημήτρης
  • leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11161 από leftin3d
Καλα μην μαλωνουμαι...το αυτοκινητο περνει 3 ατομα + τον οδηγο...
θα μας βολεψει ολους :)

Πιστευω δηλαδη...δνε ξερω αν εχει κανει και μεσα τιποτα τροποποιησεις...και εχει καταργησει τα πισω καθισματα χαχαχα
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11165 από Γελάδι
Είπα ότι είναι φτιαγμένο! Όχι καγκούρικο!! :agree:

Μήτσος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11170 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω
coo έγραψε:

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ........παλιοδικτάτορα

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11175 από Coo
Corbil έγραψε:

coo έγραψε:

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Δημήτρης
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11176 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 6ης Συνάντησης - Εν Πλω
coo έγραψε:

Corbil έγραψε:

coo έγραψε:

χαχαχα

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11189 από PETROS
Με χαρα να το βολταρω με ολους και να σας το δωσω κιολας να το δοκιμασετε :driver ... αρκει να το φερετε πισω βεβαια !!! χαχαχα

Πέτρος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11192 από Coo
Πέτρο, μια χάρη ρε συ... Επειδή το Γελάδι με έβαλε στο τρυπάκι, θα ήθελα αν έχεις καμμια φωτογραφία από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με την αεροτομή... αν δε σου κάνει κόπο... :shy: EOSlove

Δημήτρης
  • leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11195 από leftin3d
PETROS έγραψε:

Με χαρα να το βολταρω με ολους και να σας το δωσω κιολας να το δοκιμασετε :driver ... αρκει να το φερετε πισω βεβαια !!! χαχαχα

Εγω στην θεση σου παντως σε μενα δεν θα το δινα :)
χαχαχα
δεν εχω οδηγισει καν νορμαλ εος...
οχι το δικο σου που ειναι και τοσα αλογα
Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11200 από PETROS
coo έγραψε:

Πέτρο, μια χάρη ρε συ... Επειδή το Γελάδι με έβαλε στο τρυπάκι, θα ήθελα αν έχεις καμμια φωτογραφία από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με την αεροτομή... αν δε σου κάνει κόπο... :shy: EOSlove

Θα προσπαθησω να βαλω φωτο αυριο .Λεω ''θα προσπαθησω'' γιατι οπως ελεγα σε αλλα παιδια στη συναντηση,δεν εχω φωτο του eos μου,παρα μονο στο κινητο.Θα κοιταξω να βγαλω καμια αυριο με τη ψηφιακη και να την ανεβασω.Μοιαζει με αυτην της caractere ,μονο που τα πατηματα δεν ειναι στις ακρες,αλλα λιγο πιο μεσα.

Πέτρος
Συντονιστές: nikitas tsi