Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009

• Guardian
  • Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14645 από Guardian
Νομίζω, πως πραγματικά ήταν η ομορφότερη συνάντηση από όσες έχουν γίνει μακράν...
Ζεύγος coo με την μικρή cooκίδα σας ευχαριστούμε πάρα πολυ για την όμορφη παρέα που μας χαρίσατε,περιμένω και τα απαραίτητα photoshop.
Ζεύγος vabatzis εύχομαι καλή λευτεριά και σας ευχαριστούμε επίσης για την όμορφη παρέα...Βαγγέλη χαίρομαι να συζητάω μαζί σου...
Παρεπιπτόντως η Κωνσταντίνα μου είπε να σου πώ, πως η γυναίκα σου είναι πολύ όμορφη...:shades:
Νικήτας μετά τς συζύγου του Εύης και του μέγιστου υιού Παναγιωτάκη, περνάω εξερετικά μαζί σας και Εύη μου χρωστάς έναν καφέ για σήμερα...Ευχαριστούμε...
Panos, να σαι καλά που μας τίμησες και εσύ και ελπίζω να βρισκόμαστε πιο συχνά στις συναντήσεις, θαρρώ πως έχουμε το ίδιο χιούμορ...
Εvi2009, μου φαίνεται πως έχεις αρχίσει να εθίζεσαι στην παρέα μας και αυτό είναι καλό..Ευχαριστούμε που σε ξαναείδαμε με το κουκλί σου...
Aris μετά της ''συζύγου'' του, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και εσας που μας τιμήσατε και μετά στο γεύμα, ελπίζω να περάσατε το ίδιο καλά με μας...Άρη ξαναβάλε τον γάτζο έρχεται χειμώνας,κρίμα είναι να μπάζει...
Πέτρο με το απίστευτο τουτούνι σου (μα καλά βρε, δεν το λυπάσαι;):shades: Σε ευχαριστούμε πολύ που μας τίμησες και εσένα, και ελπίζω να σε δούμε και στην εκδρομή...
Τέλος, θα ήθελα να πώ και για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν....
Η παρέα που έχει δημιουργηθεί είναι εξαιρετική και απαρτίζεται από πολύ καλά παιδιά...
Σας ευχαριστούμε....

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14649 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
...τί άλλο να πούμε εμείς μετά τα εξαιρετικά σχόλια σου Σπύρο; Είμαστε πραγματικά τυχεροί που μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους σαν κι εσάς, όπως και να γίνουμε μια παρέα μαζί σας...:friend:

Πάντα τέτοια... :ole:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14652 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
Παιδια,χαρηκαμε πολυ που σας ξαναειδαμε και τα ειπαμε.
Ο Σπυρος παντα μας τιμαει στις συναντησεις που κανουμε και μας συγκινει ιδιαιτερα αφου εχει απο ενα καλο λογο για ολους μας.
Και στο φαγητο περασαμε πολυ ομορφα,και ομολογουμενως δεν εχω ξαναδει πυλωτη με τοσα εος μεσα της.
Ανανεωνουμε το ραντεβου μας για το ομορφο Ναυπλιο αν και μεχρι τοτε σιγουρα χωρανε 2 καφεδακια και 2 κτηνωδιες με παιδακια και μπριτζολες:p :p :p

Νikitas TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14657 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
Πάνω σε αυτό το τελευταίο συμφωνώ απόλυτα, ειδικά για τις κτηνιωδίες... χαχαχα

Είναι σίγουρα αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες συναντήσεις. Βοήθησε ο καιρός, το μαγαζί αλλά πάνω από όλα και με κάθε ειλικρίνια η παρέα. Κουβέντα με χιούμορ, γνώσεις και καφεδάκι, φαγητό και γλυκό.. Τί άλλο θα ζητήσει κανείς για να περάσει τέλεια την Κυριακή του; Πραγματικά κρίμα όσοι δεν ήρθατε...
Συμφωνω σε όλα με τους προλαλήσαντες και περιμένουμε οικογενειακώς με ανυπομονησία την εκδρομή στο Ναύπλιο, και λίγο νωρίτερα την επίσκεψη την άλλη Κυριακή στην Έκθεση Αυτοκινήτου...
Ευχαριστώ πολύ όλους... :clap:

Δημήτρης
  • evi2009
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14660 από evi2009
Απαντήθηκε από evi2009 στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
Πολύ όμορφη παρέα, πολύ ωραίες φωτογραφίες!! Χάρηκα που γνώρισα και άλλα μέλη και τις ωραιότατες κυρίες τους... Βαγγέλη, ευχαριστώ για τη "διάγνωση". Σπύρο ελπίζω να κατάφερες κάτι με τις γρατσουνιές. Εύχομαι να σας ξαναδω όλους σύντομα! :driver :super:
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14661 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
Χαρηκα πολυ που σας ξαναειδα.Περασα πολυ ωραια και παλι και μου αρεσε που ειδα τοσα eos στη σειρα.Πιστευω βεβαια πως λειπει ενα ασπρο απο τη συλλογη,που ειναι και η αδυναμια μου.Μακαρι να μην δουλευω και να μπορεσω να ερθω και στην εκδρομη.Τα συγχαρητηρια μου και στους φωτογραφους !!! :clap:

Πέτρος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14673 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
Πάλι σε παϊδακια ορμήξατε βλέπω.Εύγε, πολύ όμορφη συνάντηση κανονίστηκε πάλι. Και οι κούκλες σας λάμπανε. Η Εύη κι ο Πέτρος έκλεψαν την παράσταση για άλλη μια φορά

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14683 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/20
Σίγουρα εμφανέστατη η απουσία της καλής μας αγελάδας που θαλασσοδέρνεται σε αποστολές ... Μήτσε ελπίζω να μας κάτσει την επόμενη φορά σε κάποια από της ημερομηνίες να ταυτιστεί με κάποιο off σου...
Γιώργο (djlgm) δυστυχώς σε είδαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να σε ειδοποιήσουμε - πάντα να ψάχνεις για το καλύτερο τραπέζι, εκεί θα είμαστε..:p

Δημήτρης
  • aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14687 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
Παιδια χαρηκα που σας ειδα απο κοντα παλι και σας γνωρισα καλητερα!Παλι μου δωσατε απαντησεις σε αρκετα θεματα!(μεχρι και οτι πρεπει να ξαναβαλω τους γατζους της οροφης FTOY)
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14688 από Coo
aris έγραψε:

Παιδια χαρηκα που σας ειδα απο κοντα παλι και σας γνωρισα καλητερα!Παλι μου δωσατε απαντησεις σε αρκετα θεματα!(μεχρι και οτι πρεπει να ξαναβαλω τους γατζους της οροφης FTOY)

Αν δεν τους βάλεις, θα είσαι ο πρώτος που θα έχει Eos... roadster !!! χαχαχα

Δημήτρης
  • aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14694 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/20
λες? :thinking
  • leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14715 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/20
λιγο τα λογια σας λιγο η φωτογραφιες....ζηλεψα...
σε μια συναντηση δεν ηρθα και εγω και περασατε τελεια...
χερομαι που περασατε καλα παντως και ας ημουν εκει να χαρω και εγω...
ειδα και της φωτογραφιες απο την μασα τωρα και μου ανοιξε η ορεξη...
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14717 από Coo
Όταν η παρέα είναι καλή δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά. FILARAKI

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Δημήτρης
  • angelos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14727 από angelos
Απαντήθηκε από angelos στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
οπως ειχα πει δεν κατάφερα να γνωρίσω την παρέα!!! ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω!! :tsantilas:
  • Guardian
  • Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14737 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
Θα σε περιμένουμε λοιπόν...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #14738 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
angelos έγραψε:

οπως ειχα πει δεν κατάφερα να γνωρίσω την παρέα!!! ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω!! :tsantilas:

Eσυ πως μας ξεφυγες και δεν εβαλες το ονομα σου και τον τυπο του αυτοκινητου σου στην υπογραφη σου?

Νikitas TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15115 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
Τελικά όσο προσπαθώ να διαβάσω ότι έχω χάσει τον τελευταίο καιρό τόσο θέλω να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο από την ατυχία μου!! :wall:

Πραγματικά όμως χαίρομαι που περάσατε καλά στις 2 τελευταίες συναντήσεις!! Είμαι σίγουρος γι' αυτό μιας και ξέρω για τί ανθρώπους μιλάω!

Λοιπόν! Ότι χαρήκατε χαρήκατε! Από την επόμενη συνάντηση αρχής γενομένης από την εκδρομή θα είμαι κι εγώ! Οπότε τα κεφάλια μέσα! STUPID

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
  • Guardian
  • Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #15149 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Eντυπώσεις 8ης συνάντησης Terra Petra - 20/9/2009
Άντε με το καλό...Έλα εσύ...

Franz Kafka
Σπύρος
Συντονιστές: nikitas tsi