Κοπή Πίτας 2011

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42808 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
Τα λέμε εκεί παίδες!

Δημήτρης
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42872 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
Περάσαμε άλλη μια όμορφη βραδιά με φίλους, παλιούς και νέους. Συγχαρητήρια στον Νίκο που κέρδισε το φλουρί, να'σαι καλά φίλε και πάντα καλότυχος όπως χθες. Να ευχαριστήσουμε τον Στέλιο, που μας έκανε την τιμή να κόψει την πίτα μας, και όλους όσους παρευρέθηκαν χθες βράδυ, ελπίζουμε η βραδιά να ήταν αντάξια των προσδοκιών σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Και του χρόνου να'μαστε καλά!

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42876 από Coo
Μια χαρά όλα! Χαλαρή διάθεση, φαγητό και καλαμπούρι. Ότι καλύτερο!
Νίκο, να'σαι καλά και πάντα τυχερός.
Γιάννη (dragon) χάρηκα που σε γνώρισα φίλε, να έρχεσαι συχνά στην παρέα και θα κανονίσουμε και το ποδοσφαιράκι μας.
Παναγιώτη καλώς ήρθες και εσύ στο club, χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους με δίψα για το αυτοκίνητό τους.
Μεγάλος απών ο Σπύρος μας, μας έλλειψες φιλαράκι. Οι υποχρεώσεις προηγούνται..
Και σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν αν έρθουν για τους δικούς τους λόγους, μη στεναχωριέστε, όπως πάντα.. τα καλύτερα έρχονται!

:hello:

Δημήτρης
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42902 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
Είιιιιιιιιιιιιιι ρε παιδιάαααααααααα
εσείς που ήρθατε.... Νικο, Παναγιώτη, Χρηστο, Γιάννη, Στέλιο, Μάνο πείτε βρε κανα καλό λόγο....τόσο τρέξιμο ρίξαμε για να το οργανώσουμε!!!! :gun: :gun: :gun:

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42909 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
Λοιπόν, όλα ήταν μεγάλη μούφα, πέρασα χάλια, δεν κέρδισα το φλουρί κτλ κτλ :PPP :PPP

Όχι, όλα ήταν τέλεια (εκτός από τα σημεία που προανέφερε ο vabatzis), το μέρος που επιλέχθηκε πολύ καλό και, όπως περίμενα, πολύ ευχάριστη η παρέα σας! :good: :good:
Θα τα πούμε σίγουρα ξανά, θα με ανεχτείτε σε κάποια από τις επόμενες συναντήσεις σας! :PPP

Να ευχαριστήσω θερμά και απο δω τον Νικήτα για τις ουκ ολίγες κωδικοποιήσεις που έκανε στο αμάξι μου! :superman:

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42911 από nik
Απαντήθηκε από nik στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
Για εμενα ηταν κατι το πολυ ξεχωριστό καθως ηταν η πρωτη φορα που κερδισα φλουρι.Ολα ηταν υπεροχα τα φαγητο πολυ καλο και η πιτα καταπληκτηκη.Και του χρονου να'μαστε καλα
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42917 από paterak
Απαντήθηκε από paterak στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
Να' μαι και γω...

Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όλους τους συντονιστές (αλφαβητικά Βαγγέλη, Μήτσους, Νικήτα, Πάνο) για την όμορφη έκπληξη και ιδιαίτερη τιμή που μου κάνατε να κόψω τη βασιλόπιτα.

Όλα όσα είπε ο φίλος Βαγγέλης είναι σωστά, με μία μικρή διαφορά. Η παρέα είναι τόσο «μεγάλη» που όλες οι τυχόν παραφωνίες δείχνουν «μικρές», δεν μας πτοεί τίποτε…

Φίλε Νίκο και εις ανώτερα (πχ τζόκερ με τριπλό τζακ-ποτ)

Παναγιώτη χάρηκα που σε γνώρισα και ελπίζω να τα πούμε την επόμενη φορά οικογενειακώς.

Γιάννη (dragonfighter) καλώς όρισες. Την επόμενη φορά να μας φέρεις και την κοπέλα του avatar…

Χρηστάρα, Μάνο και όποιον άλλο ξέχασα χάρηκα και τα λέμε την επόμενη φορά.

Stelios 1.4 TSI
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42919 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
Kι'εμεις με τη σειρα μας δωσαμε τον καλυτερο μας εαυτο για αυτη την εκδηλωση!!
Οπως παντα η παρεα ηταν εκλεκτη,με αφθονο γελιο και το γνωστο φιλικο κλιμα που απο τη πρωτη στιγμη τα νεα μελη ενιωσαν αμεσως πολυ οικεια!!
Guest star ηταν to Γελαδι και μεγαλος απων λογω υποχρεωσεων ο Guardian!!
Συγχαρητηρια στον τυχερο του φλουριου,τον Νικο και στον Στελλιο που μας εκανε τη μεγαλη τιμη να κοψει τη πιτα.
Καλωσοριζουμε και τα νεα μας μελη,Παναγιωτη και Γιαννη.
Παντα τετοια να εχουμε!!
Ανανεωνουμε για τη Στενη Ευβοιας!!!!!

Στα μειον του Μπακαλογατου ηταν η πολυ αργη εξυπηρετηση,δηλαδη το περασμα απο τα ορεκτικα στο κυριως πιατο,τα αναψυκτικα που τα χρεωνε 2.5€ και οι καταπληκτικοι λουκουμαδες με μερεντα οι οποιοι ελαμψαν δια της απουσιας τους.

Νikitas TSi
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42923 από Corbil
Όλο γκρίνια είστε........ Όλα ήταν καταπληκτικά, το κρασί ήταν παλιό το χαβιάρι μαύρο κτλ.
Παναγιώτη - Γιάννη πήρατε και το βάπτισμα του πυρός με την παρουσία σας, και το στίγμα του club με τα κουλουράκια στα φώτα.
Σας περιμένουμε πλέον στην εκδρομούλα μας στην Εύβοια

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42983 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
nikitas tsi έγραψε:

Guest star ηταν to Γελαδι

Γιατί Guest Star βρε;;

Εγώ πάντως πέρασα πανέμορφα! Κράταγα όπως είδατε οπισθοφυλακή και προστάτευα τα γυναικόπαιδα! Μου έπιασαν και οι γυναίκες την κουβέντα και ούτε πρόσεξα τίποτα άλλο γύρω... Μόνο κάτι τύπους που πήγαιναν έξω για να... το κάνουν!! :superman:
Το τσιγάρο αισχροί!

Πραγματικά πέρασα ωραία και αυτό ελπίζω και για τους νέους μας φίλους!
Σπύρε μην το ξανακάνεις αυτό!! Την επόμενη φορά να είσαι! Τέλος!

Νίκο πάντα τέτοια και Γιάννη έλα με παρέα την επόμενη φορά γιατί είδες τί γίνεται...
Στέλιο σε ευχαριστούμε για το κόψιμο της πίτας και για όλη σου την συνεισφορά.
Όσο για τους υπόλοιπους που δεν έχω αναφέρει είναι γνωστή η εκτίμησή μου για τον καθέναν ξεχωριστά!

Εύχομαι του χρόνου να είμαστε καλά και πάλι μαζί να ξαναβρεθούμε!

Εγώ πάντως έφυγα με κοιλούμπα!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42986 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
Και μιας και είδα τις φωτογραφίες...

Καλά ρε παιδιά! Μόνο εμάς τραβούσατε φωτογραφίες; Αφού υπήρχαν τόσα πράγματα να φωτογραφήσετε και να αναρτήσετε.

Μπορούσατε να τραβήξετε φωτογραφίες από τις καρέκλες, τα τραπεζομάντηλα, τα πλακάκια, τον εξωτερικό χώρο ανα τετραγωνικό, τις θολές φωτογραφίες (και τί έγινε σαν είναι άκυρες...), τους άλλους πελάτες που έτρωγαν εκεί γύρω (και τί σαν δεν ήταν στην παρέα μας...) και τόσα άλλα!

Επίσης. Μήτσε μου άρεσε η αφιέρωση!!

Επίσης (2). Νικήτα ωραία η υπογραφή σου!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42988 από Corbil
Επίσης Δημήτρη τραβούσε τις ποιο χαμογελαστές φάτσες. και μπορεί ο Νικολας να κέρδισε το φλουρί αλλά το χαμόγελο σας εκλεψε την παράσταση

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42989 από Coo
Γελάδι έγραψε:

Επίσης. Μήτσε μου άρεσε η αφιέρωση!!

E ναι ρε φίλε... :tyflos: :vweos:

Δημήτρης
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42994 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
Aυτο το ξεχασες....

Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

Νikitas TSi
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42999 από Coo
χαχαχα ναι ναι, φοβερός ο μικρός!

Στα γούστα εμείς στη σουστα οι γιαλαντζί.. Σε αυτή τη χώρα ότι δηλώσεις είσαι! Γι αυτο κρατάμε τα αυθεντικά γούστα με υπεροχή παρέα.

Και του χρόνου παιδιά, να είμαστε γεροί!

Δημήτρης
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #43011 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
Εννοείται πως την άλλη φορά θα φέρω και παρέα! Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο! Πάντως και έτσι, μια χαρά πέρασα!
Μπράβο από μένα, πάντα τέτοια! :clap:

Και δεν έχω μόνο κουλούρια τώρα, έχω και σηματάκι :shades:

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #43014 από Corbil
:good: :good: :good:

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #43259 από panagiotis
Απαντήθηκε από panagiotis στο θέμα Απ:Κοπή Πίτας 2011
με συμπαθάτε βρε παιδιά αλλα δεν είμαι και πολυ εξοικιωμένος με τουτο το μαραφέτι.όσο ζω μαθαίνω. για την κοπη θα πω ότι ήμασταν "μια πολυ ωραία ατμόσφαιρα" αστειευόμενος. αχ!!! αυτές οι ελληνικές ταινίες. ας σοβαρευτώ η παρεα ειναι πολυ καλη και δεμενη με τρομερες γνωσεις για το αυτοκινητο. ελπίζω να τα πουμε σύντομα και να γνωριστούμε καλύτερα.
για τον φίλο το Χρήστο στη θεσσαλονίκη ενα μεγάλο ευχαριστώ. η τοποθέτηση στους αισθητήρες ήταν καταπληκτική. το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται.
Συντονιστές: nikitas tsi