- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
φωτισμος πινακιδας
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- geortrian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Sent from my iPhone using Tapatalk
vw golf mk6 convertible 1.4 TSI 160PS
Γιώργος
- geortrian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Επανερχομαι στο θεμα γιατι εγινε κατι που με τρομαξε...τοποθετησα κανονικα τις λαμπες led στην πινακοδα αλλα χθες το βραδυ μετα απο καμια ωρα χρησης μου εσβησαν και μαλιστα η μια μου ελιωσε και λιγο το πλαστικο απο το φισακι...(ευτυχως το προλαβα)
Τι λετε να εφταιξε;;εκανα κατι λαθος η τα λαμπακια ηταν ακαταλληλα;;
Γιώργος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- geortrian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Τωρα αν τοποθετησω ξανα τις παλιες λαμπες η βαλω αλλες πιο εγγυημενες θα εχω προβλημα η πρεπει να αλλαξω το φις μου;;
Γιώργος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
vabatzis έγραψε: Λάθος δεν έκανες, απλά τα λαμπάκια ήταν κινεζιές χείριστης ποιότητας...
Βαγγέλη το πιο πιθανό είναι αυτό που λές, αλλά δεν είναι ντεφάκτο λόγω "καταγωγής". Εμένα αυτά που έλιωσαν στο φανάρι μέσα ήταν PIAA και τα είχα χρυσοπληρώσει. Βέβαια πού ξέρω εγώ πού τα είχαν φτιάξει (πιθανότατα Κίνα) αλλά θεωρητικά το brand σου προσφέρει καλύτερη ποιότητα.
Πιάσε το αυγό και κούρευτο...
Δημήτρης
- pavlito
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Go Hard Or Go Home..
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 19
VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition
- Sinner
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Tsi 122 to 156hp
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Γιώργος
EOS Tsi by Overload 122 to 156 hp stage II
- denkar13
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 38
Έχουν κατάστημα σε μια καθετη οδό προς την μεσογείων.
Είναι ακριβούτσικα αλλά δεν θα καούν ποτέ όπως λένε οι ίδιοι και δινουν και εγγύηση 3 χρόνια.Αυτο μου ειπαν οτι γίνεται γιατι εχουν σταθεροποιητη τάσης και ενα προβλημα στο αυτοκινητο ειναι οτι επειδη εχει μπαταρία η τάση δεν ειναι σταθερή (ειδικα με την μηχανή σβηστή) και για αυτο καίγονται.
Ένα αλλο πρόβλημα ειναι το CAN BUS,δηλαδη σε πολλα led όπως αυτα πυο ειχα παρει απο το ebay δεν καίγεται το λαμπάκι αλλα η αντίσταση του canbus και για αυτο δεν δουλέυουν μετά.
Τα δικά τους led δεν ειναι canbus γιατι απο οτι μου ειπαν στα canbus led οι αντιστασεις ειναι πολυ μικρές και καιγονται πανέυκολα εως αμέσως.Για αυτο αυτοί περνάνε εξωτερικα πυκνωτάκια.
Ετσι έλυσα το πρόβλημα με τα led πινακίδας που όποιο canbus και να έβαζα του έκαιγε αμέσως την αντίσταση.
Μετα απο 3 μήνες που ειχα τα θεσεως καηκαν και εκει οι αντιστασεις και περασα και εκει αντιστάσεις. (το κατάλαβα γιατι αναβαν λογο leaving home για 3sec και μετα έσβηναν)
5 ευρω για καθε αντισταση χρεωνουν (μαζι με την εργασια) και τα led έχουν τιμές στο site δεν ξερω καθόλου.Μετα όμως να ξέρετε οτι η ειδοποίηση καμμένης λάμπας δεν δουλέυει γιατι υπάρχει η αντίσταση.
Αν θεωρείται το post μου διαφήμιση καποιος mod να το σβήσει,απλα θεωρώ οτι η καλή δουλειά πρέπει να λέγεται γιατι εγω εχω ησυχάσει εδω και καιρό απο το θεμα led που όλο κάτι ήθελαν και επίσης ερωτήθηκα.
οπότε Pavlito δουλειά θα γίνει οταν κατέβεις αθήνα.Led canbus δεν εχουν καθόλου γιατι όλα καίγονται.Σκέψου οτι μου ειπε οτι εχουν αντισταση 0.3-0.5 και αυτος βαζει 10αρες !
Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Οπότε αν θεωρήσει κάποιος administrator (μα που χάθηκε αυτο το παιδι

P.S 1 Το οτι δε θα καούν ποτέ, το επιβεβαιώνω. 10 χρόνια τώρα όλα τα λαμπακια εσωτερικά, του πορτμπαγκάζ και της πινακίδας λειτουργούν αδιάλειπτα
P.S 2......και που σαι Διονύσιε.....ρίχνουμε και καμια ματιά στην αρχή του νήματος, ίσως κάποιος κάπου να αναφέρει το ίδιο πράγμα. Για ρίξε μια ματιά στη σελίδα 1 στο post #69923!
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- denkar13
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Corbil έγραψε: Θα σου σβήσω το post μονο και μόνο γιατι τον τύπο τον έχω ανακαλύψει πριν ακόμα γεννηθείς :PPP :PPP :PPP
Οπότε αν θεωρήσει κάποιος administrator (μα που χάθηκε αυτο το παιδι![]()
![]()
) αυτό το post διαφήμιση, παρακαλώ να το διαγράψει και να συνεχίσουμε να αγοράζουμε τα led απο το ebay με το κιλό. :PPP :PPP
P.S 1 Το οτι δε θα καούν ποτέ, το επιβεβαιώνω. 10 χρόνια τώρα όλα τα λαμπακια εσωτερικά, του πορτμπαγκάζ και της πινακίδας λειτουργούν αδιάλειπτα
P.S 2......και που σαι Διονύσιε.....ρίχνουμε και καμια ματιά στην αρχή του νήματος, ίσως κάποιος κάπου να αναφέρει το ίδιο πράγμα. Για ρίξε μια ματιά στη σελίδα 1 στο post #69923!
Συγγνώμη αν παραβίασα τα πνευματικά σου δικαιώματα χαχαχα
Εμένα με ανέφερε καποιο αλλο μέλος και απάντησα σε αυτό,δεν διάβασα όλο το νήμα και ούτε θεωρώ οτι έπρεπε να το διαβάσω,τώρα αν ο Παύλος θα έπρεπε να το διαβάσει δεν ξέρω αλλα δεν έπαθα και τίποτα που απάντησα.Επίσης με ρώτησε γιατι το χαμε συζητήσει απο κοντά γιατι εκείνες τις μέρες μόλις το είχα λύσει το πρόβλημα μου...
Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Και εαν δε χρειαζόσουν να διαβάσεις όπως λές όλο το νήμα, τότε ήταν περιττό το μήνυμα που μου στειλες τις προάλες και με ρώταγες απο που είχα αγοράσει τα δικά μου λαμπάκια. Τις εξυπνάδες αυτές αλλού λοιπόν.
Αν λοιπόν θεωρείς οτι όσοι βρίσκονται εδω μέσα, δεν χρειάζεται να έχουν την υπομονή ώστε να μπούν στον κόπο να κάνουν ένα search σε ότι απορία έχουν, πλανάσαι πλάνην οικτρά.
Οι άνθρωποι που το κρατάμε ζωντανό και έχουμε στήσει αυτο το forum εχουμε ακόμα την ευγένεια να απαντάμε όπως βλέπεις, παρόλο που τα περισσότερα θέματα έχουν καλυφθεί και οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- pavlito
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Go Hard Or Go Home..
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 19
For the record, παρήγγειλα από το e-bay ένα ζευγάρι led canbus με 400 lumen που αναφέρει ότι δεν έχει προβλήματα. Τα θέσεως εμένα 3 χρόνια τώρα δεν έχουν θέμα κανένα όπως και του εσωτερικού φωτισμού και είναι αγορασμένα από ebay όλα!
Περιμένω να έρθουν, δοκιμάζω και βλέπουμε! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και δεν υπάρχει λόγος διαμάχης για το τίποτα!
P.S.: Κάποιες φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται αρκετά εύκολα, δε νομίζω ότι ήθελε κάποιος να "την πει" σε κάποιον, απλά παρεξήγηση.
VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition
- denkar13
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Corbil έγραψε: Το οτι πιθανόν δεν αναγνωρίζεις στον γραπτό μου λόγο το ύφος τους πειράγματος δε με ενοχλεί. Η ειρωνία όμως με ενοχλεί αφάνταστα.
Και εαν δε χρειαζόσουν να διαβάσεις όπως λές όλο το νήμα, τότε ήταν περιττό το μήνυμα που μου στειλες τις προάλες και με ρώταγες απο που είχα αγοράσει τα δικά μου λαμπάκια. Τις εξυπνάδες αυτές αλλού λοιπόν.
Αν λοιπόν θεωρείς οτι όσοι βρίσκονται εδω μέσα, δεν χρειάζεται να έχουν την υπομονή ώστε να μπούν στον κόπο να κάνουν ένα search σε ότι απορία έχουν, πλανάσαι πλάνην οικτρά.
Οι άνθρωποι που το κρατάμε ζωντανό και έχουμε στήσει αυτο το forum εχουμε ακόμα την ευγένεια να απαντάμε όπως βλέπεις, παρόλο που τα περισσότερα θέματα έχουν καλυφθεί και οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.
Πάνο αφου επέλεξες να δημοσιοποιήσεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μυνήματα να το κάνεις στην πραγματική τους διάσταση.Εγω σε ρώτησα για τα φώτα καμπίνας που είχες και δεν ηταν led,οχι για led πινακίδας.Αρα στο Search τι επρεπε να βάλω ; Απο που πηρε τα λαμπακια πλαφονιερας ο Corbil; Δεν υπάρχει καμια ειρωνία ούτε καν πείραγμα,αλλα αυτό μου είπες!
Ίσως τότε οταν τα ψαχνα και εγω να το ειχα διαβάσει,δεν θυμάμαι,το Search button γενικά το χρησιμοποιώ πάντως οταν ψαχνω κάτι και πριν ρωτήσω.Τελευταία φορα προχθές για Υαλοκαθαριστήρες και είδα που είχατε κάνει πέρυσι τετοιο καιρό ομαδική!Στην περιπτωη αυτην όμως δεν ρώτησα,απάντησα.
Σας ευχαριστώ πολύ,και μακάρι να μπορούσα να μιλήσω εκ'μέρους όλων των μελών,και εσένα και τους αλλους που αναφέρεσαι για αυτο που στήσατε και την ευγένεια αλλα ακόμη περισσότερο για τις γνώσεις σας που εχετε αποκτήσει μετα απο τόσα χρόνια προσωπικής ενασχόλησης,και τις μοιραζόσαστε μαζί μας!
Συμφωνώ απόλυτα οτι για να κρατηθεί ζωντανό πρέπει να είμαστε πιο ελαστικοί σε θέματα που έχουν ξανα-απαντηθεί και ας γίνεται μετα συζήτηση τύπου Facebook και οχι Forum.Για αυτο και εγώ απαντάω σε οτι γνωρίζω η μπορώ να βοηθήσω έστω λίγο.
Pavlito
Καλοφόρετα τα καινούργια Led και μακαρι να δουλέψουν.Η πινακίδα μας ειναι ζόρικη δεν ειναι όπως τα θέσεως (στο θέμα canbus).Τα μέσα δεν ειναι το ίδιο ευκολο να καούν γιατι δουλευουν πολυ λιγοτερο απο τα εξωτερικά.Αφου 3 χρόνια όμως δεν σου χει κάψει την αντίσταση του canbus στα θέσεως είχες ψωνίσει καλά!Για την πινακίδα υπάρχουν και αυτά απο το ebay τα οποια όμως δν εχει δοκιμάσει κάποιος γνωστός μου,δείχνουν όμως ποιοτικά και με εξωτερικη αντίσταση.Και δεν θα χρειαστεί να έρθεις και στην Αθήνα χαχαχα
Η παρεξήγηση ελπίζω να έληξε.Δεν υπήρχε καμια ειρωνία απο μέρους μου ούτε τέτοια πρόθεση.
Όπως είπε Παύλος στον γραπτο λόγο δεν καταλαβαίνεις εύκολα το ύφος,για αυτο εβαλα το emoticon για να βοηθήσω στην κατανόηση του ύφους μου κάτι που εκ του αποτελέσματος,κρίνω οτι δεν κατάφερα.
Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
β) Δες με μια ματιά βάζοντας στο search την λέξη "led" πόσα παρεμφερή topics θα βρει κανείς βάσει του συγκεκριμένου νήματος! Εσύ πόσο θα άντεχες να εξηγείς και να εξηγείς στο κάθε νέο μέλος ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα?
www.vweos.gr/kunena/...0
www.vweos.gr/kunena/...7
www.vweos.gr/kunena/...3
vweos.gr/kunena/14-%...5
..........και άλλα πολλά εαν βάλεις πιο αναλυτική αναζήτηση, και δε χρειάζεται λοιπόν κανείς να βάλει στο search απο που πηρε ο Corbil τα λαμπάκια.
γ) Ευχαριστούμε για τις φιλοφρονήσεις, και ελπίζουμε να υπάρχουν παιδιά σαν κι εσένα με όρεξη να μεταδώσουν τη σωστή πληροφορία σε κάθε θέμα και με τη σωστή καθοδήγηση. Οι δικές μας γώσεις σχεδόν εξαντλήθηκαν στο βαθμό που έχει φτιαχτεί αυτή η βιβλιοθήκη, η οποία είναι ελεύθερη για τους επόμενους. Ο ρόλος μας είναι πλέον τελείως γραφικός και θα γίνεται παρέμβαση μόνο όταν τα πράγματα τείνουν να ξεφεύγουν απο το ύφος, και το ήθος αυτού του ιστότοπου.
δ) Συμφωνώ και επαυξάνω με την τελευταία σου παράγραφο.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI