Κοτσαδόρος

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71223 από terror
Κοτσαδόρος δημιουργήθηκε από terror
Χαιρετώ το forum. Είναι μάλλον η πρώτη φορά που γράφω, μιάς και συνέχεια αντλούσα πληροφορίες αφού έχουν γραφτεί πολλά για το αυτοκίνητο.
Για κοτσαδόρο όμως δεν βρίσκω τίποτα. Θα ήθελα να βρω πληροφορίες για γνήσιο και για imitation κατασκευές από άλλους κατασκευαστές, αφού πλέον η τιμή είναι κάτι καθοριστικό. Επίσης φωτογραφίες από κατόχους και μη θα βοηθούσαν. Έχω ακούσει κάτι για κόψιμο στο προφυλακτήρα (τετραγωνάκι), πράγμα που θέλω να αποφύγω και πληροφορήθηκα ότι ο αποσπώμενος είναι μονόδρομος, αλλά η τιμη τσούζει...... :klaps: Μήπως κάποιος κατασκευαστής φτιάχνει αποσπώμενους ....σε ..άλλα φράγκα??? ;)
Θέλω να κοτσάρω φουσκωτό και εχω 122 άλογα κινητήρα
Όποια γνώμη-γνώση-παραπομπή θα είναι χρήσιμη.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! :clap:

Υ.Γ. Αν δεν είναι στην σωστή ενότητα κύριοι διαχειριστές, ...φτιάχτε με... :unsure:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71224 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Κοτσαδόρος
Καλως ηρθες στη παρεα μας φιλε μου,αν θες για να σε γνωρισουμε πες μας δυο λογακια για σενα και το αυτοκινητο σου.
Στο θεμα μας τωρα,εχω στα χερια μου ενα καταλογο με τα γνησια αξεσουαρ της vw,για το eos ο κοτσαδορος εχει κωδικο
1Q0092155 και η καλωδιωση 13 επαφων 1C0055204B
Mε αυτους τους κωδικους μπορεις να ρωτησεις στη vw ή να ψαξεις στο internet.
Mπορεις ακομη να πας στην Α.Ελλας που φτιαχνει τρειλερ.

www.volkswagen-zubeh...0

Νikitas TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": terror

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #71225 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Κοτσαδόρος
Καλώς ήρθες! Αν είσαι απο Αθήνα πήγαινε μια βόλτα στη Σπύρου Πατση στο Βοτανικό, εκεί έχει πολλούς κατασκευαστες κοτσαδορων και τρέιλερ και σίγουρα θα βρεις κάτι σε καλές τιμές.

edit: Πριν βάλεις τον κοτσαδορο τσέκαρε το επιτρεπόμενο βάρος ρυμούλκησης του αυτοκινήτου σε σχέση με το συνολικό βάρος του τρέιλερ, της βάρκας, της μηχανής + καμοια 10αρια κιλά επιπλέον μη τυχών και δε μπορείς να το ρυμουλκήσεις. Το επιτρεπόμενο βάρος μπορείς να το βρεις στο βιβλίο οδηγειων του αυτοκινήτου ή να ρωτήσεις σε αντιπροσωπεια.

1,4 TSI 2?? PS