- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Μεμβράνη χρώματος
- αλεξανδρεος
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81785
από αλεξανδρεος
Μεμβράνη χρώματος δημιουργήθηκε από αλεξανδρεος
Καλησπέρα παίδες ! Είχα ενα ατύχημα πισω στον προφυλακτήρα , για ν μην τα πολυλογώ τωρα ξεμπέρδεψα με την ασφαλιστική ! Το αμαξάκι μου ειναι ντυμένο ολόκληρο με μεμβράνη satine white της 3Μ ( την φοράει πολυ καιρό απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) και το πήγα για ντύσιμο στον πισω προφυλακτήρα που μπήκε καινούργιος ( γιατι ο απο πισω που με χτύπησε ειναιιιιιι :tsantila: ......) και υπάρχει διαφορά στο χρωμα ! Υπάρχει καμία αλοιφή να "γυαλισω" την μεμβράνη στο υπόλοιπο αμαξι ;;
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81787
από dragonfighter
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Μεμβράνη χρώματος
Αν καταλαβαίνω σωστά από τη φωτογραφία, το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε φαίνεται να είναι σωστό.
Γνώμη μου είναι ότι το καπό του πορτπαγκάζ φαίνεται βρώμικο και γι' αυτό υπάρχει αυτή η διαφορά. Καλό θα ήταν να το πας κάπου να στο γυαλίσουν. Βέβαια χωρίς άλλες φωτογραφίες δεν μπορώ να έχω μια συνολική άποψη.
Γνώμη μου είναι ότι το καπό του πορτπαγκάζ φαίνεται βρώμικο και γι' αυτό υπάρχει αυτή η διαφορά. Καλό θα ήταν να το πας κάπου να στο γυαλίσουν. Βέβαια χωρίς άλλες φωτογραφίες δεν μπορώ να έχω μια συνολική άποψη.
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Συντονιστές: nikitas tsi