πτωση αποδοσης

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75394 από JIMGS
πτωση αποδοσης δημιουργήθηκε από JIMGS
γεια σε ολους εχω ενα vw eos 160ps πριν 2 μηνες περιπου παρατηρησα πτωση αποδοσης κινητηρα,μετα απο επισκεψη σε συνεργεια εχω αλλαξει n75 n249 κλαπετο παροχης αερα αλλα το προβλημα παραμενει...ξεχασα να αναφερω οτι ο κινητηρας μπαινει σε safe mode κατα διαστηματα...μπορει καποιος να βοηθησει??

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75395 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα πτωση αποδοσης
Η Ν249 ειναι η σκαστρα.
Για μένα το σωστό ειναι να γίνει βόλτα με το vag-com ανοιχτό για να δεις μετρήσεις. Για μενα αφού δεν έγινε τίποτα με τη σκαστρα δες τις σωληνώσεις του τούρμπο μη τυχών χάνεις πίεση. Ο άλλος λογος που μπορει να σε πετάει σε safe mode ειναι οι πολλαπλασιαστες αλλά εκει θα έπρεπε να σου κανει έντονα κοψίματα.
Εμένα κάτι τέτοια θεματακια μου τα έλυσε η Cargate στη Μεταμορφωση.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75399 από JIMGS
Απαντήθηκε από JIMGS στο θέμα πτωση αποδοσης
ευχαριστω για την απαντηση...το ξερω οτι n249 ειναι η σκαστρα απλα ξεχασα να βαλω κομμα το κλαπετο παροχης αερα ειναι αλλο ανταλακτικο....σημερα που ξαναπηγα μου ειπε οτι μπορει ναναι η αντλια νερου...

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75400 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα πτωση αποδοσης
Για τη σκαστρα το έγραψα για να γνωρίζουν και οι άλλοι για τι μιλάμε.
Εμένα το κλαπέτο παροχής αέρα η αλλιώς πεταλούδα και η αλλαγή αντλίας μου φαίνονται αρκετά τραβηγμένα. Το πρόβλημα που έχεις είναι ξεκάθαρο, δεν έχεις σωστή πίεση-παροχή αέρα στη εισαγωγή ή αλλιώς άλλη πίεση ζηταει ο κινητήρας και παίρνει μικρότερη με αποτέλεσμα να μη δημιουργείται σωστό μίγμα, για να προστατευτεί ο κινητήρας σε ρίχνει σε safe mode που σημαίνει ότι σου απενεργοποιεί το τουρμο και τον κομπρεσορα και δουλεύεις ατμοσφαιρικά. Το σωστό είναι πριν κάνεις οτιδήποτε να βγεις μια βόλτα με κάποιον που γνωρίζει το vag-com και τις λειτουργίες όσο αφορά τον κινητήρα και εκεί θα φανεί το πρόβλημα και ειδικά αν σε ρίξει σε safe mode.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75401 από JIMGS
Συμφωνω μαζι σου ετσι ειναι...το συγκεκριμενο συνεργειο εχει τον εγκαφαλο της vw απλα απο οτι καταλαβα δεν εχει την τελευταια ενημερωση οπως η αντιπροσωπεια...μας βγαζει ξανα το ιδιο σφαλμα δλδ κλαπετο παροχης αερα..ολα τα μερη του κινητηρα τα τσεκαρε με το συγκεκριμενο προγραμμα ολα φαινονται οτι λειτουργουν κανονικα..

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75402 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα πτωση αποδοσης
Tο πας το αυτοκινητο σε συνεργειο εξουσιοδοτημενο ή της γειτονιας ?
Ρωταω γιατι δεν μπορει εξουσιοδοτημενο συνεργειο να σου αλλαζει τοσα εξαρτηματα,να χρεωνεσαι,αυτοι να κονομανε στην υγεια σου και το προβλημα να σου παραμενει.
Στο διαγνωστικο το βαλανε το αμαξι;Εχεις να μας δωσεις τα dtc error?
Τωρα στην απορια σου για το τι μπορει να φταιει,τηλεδιαγνωση δεν μπορουμε ακομη να κανουμε :clap: :clap: ,ειναι 1002 περιπτωσεις,απο βουλωμενα φιλτρα-μπεκ μεχρι σπασμενη τουρμπινα και τρυπια πιστονια.
Οταν λες κλαπετο παροχης αερα,εννοεις τη πεταλουδα;

Νikitas TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75403 από JIMGS
Ναι εξουσιοδοτημένο είναι..το πρόβλημα που βγάζει είναι κλαπέτο εισαγωγής αέρα...το χω αλλάξει το χω βάλει καινούργιο και το ξαναβγάζει σφάλμα..ναι η πεταλούδα είναι...δυστυχώς δεν τα σημείωσα τα dtc error αλλά τα χει γράψει ο μάστορας για να το ψάξει καλύτερα από ότι μου είπε.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75404 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα πτωση αποδοσης
Βασικη ρυθμιση της εκαναν;
Δηλαδη ''ακουει'' το γκαζι οπως πρεπει;
Διπλα μου εχω ενα συνεργειο και ηρθε ενα γκολφ TSI με τα δικα σου συμπτωματα,και χωρις σφαλματα,τελικα ηταν σπασμενο τουρμπο, μπαιναν λαδια στην εισαγωγη με αποτελεσμα να μην αναπνεει οπως πρεπει το αυτοκινητο,να εχει μειωμενη αποδοση,safe mode και να σβηνει εντελως.

Νikitas TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": JIMGS

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75405 από JIMGS
μετα την αλλαγη της πεταλουδας ειχε 1 μηνα να μπει σε safe mode με την παλια πεταλουδα εμπαινε συνεχως...οταν λες βασικη ρυθμιση τι εννοεις?τουρμπο το κοιταξα δεν εχει προβλημα...ποτε δεν μου εχει σβησει ο κινητηρας.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75431 από JIMGS
ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας και ιδιαιτερα τον nikita...το προβλημα ηταν η πεταλουδα τελικα και το λαθος που εκανε ο μαστορας ειναι οτι δεν της εκανε την βασικη ρυθμιση μετα την τοποθετηση.

Συντονιστές: nikitas tsi