Κατανάλωση

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69071 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Κατανάλωση
Θοδωρή, αυτή η απόκλιση έχει μεταβληθεί καθόλου από τότε που έβαλες το πρόγραμμα; Παίζει ρόλο δηλαδή η αναβάθμιση;

Εγώ πάντως δεν έχω τρελή διαφορά της πραγματικής από την αναγραφόμενη. Άντε να έχει 0,2 το πολύ 0,3 lt/100km. Ίσως παίζει ρόλο βέβαια ότι το αυτοκίνητο δεν το σκίζω κιόλας. Σε γενικές γραμμές πάω αρκετά ήρεμα.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69075 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Κατανάλωση
Σίγουρα και πιο παλιά είχα αποκλίσεις αλλα δεν το ειχα παρατηρήσει για να συγκρινω πόσο ακριβώς αλλά ακόμα και τωρα να το γυρίσω στην εργοστασιακή ισχυ παλι δε θα καταλάβω κατι γιατί θα εχω το αρχείο της ρεβο και οχι της vw.

Το σκίσιμο σε εμενα δε πιστεύω οτι παίζει ρολο γιατί και στις 2 περιπτώσεις ειδα διαφορά στη μέση με πραγματική κατανάλωση. Μια καλή σύγκριση θα είναι όταν πάω Θεσ/νικη αλλά προς φθινόπωρο που θα εχει πέσει η θερμοκρασία και θα μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα και σε κατανάλωση και σε απόκλιση.

Μίας και το αναφέρουμε τωρα που ανέβηκα Βόλο έκαψα 1/4 χαλαρή οδήγηση.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69080 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Κατανάλωση
Εγώ για Βόλο καίω κάτι λιγότερο από το μισό ντεπόζιτο. Φεύγω πάντα γεμάτος και αναφέρομαι είτε στο πάνω, είτε στο κάτω. Δεν υπάρει διαφορά.

ΑΛΛΑ! Αυτό το πετυχαίνω με ταχύτητα περίπου 110-120 κοντέρ σταθερά. Δηλαδή να μου βγάλει μία μέση ταχύτητα 90χλμ/ώρα από σπίτι σε σπίτι. Πράγμα το οποίο εσύ δεν κάνεις σίγουρα. Σε κόβω σταθερά πάνω από 140...

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69086 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Κατανάλωση
Κι όμως και εγώ πλέων χαλαρά πάω, το σκίζω μόνο στα νυχτερινά ταξίδια που δεν εχει στρουμφάκια και εχει πιο πολύ δροσιά. Τώρα πήγαινα σταθερά 140 χωρίς cc και φρόντιζα να μη σηκώνω πιέσεις αν δε χρειάζεται.

1,4 TSI 2?? PS