Διαρροη βενζινης στην εισαγωγη

• stauros
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46967 από stauros
Διαρροη βενζινης στην εισαγωγη δημιουργήθηκε από stauros
Καλησπερα και συγχαρητιρια για την δουλεια που κανετε.... Ειμαι νεος στο φορουμ.... Ονομαζομαι Σταυρος και εχω στην κατοχη μου ενα VW Eos tsi 160 hp... περιπου στα 40.000 χλμ μου εκανε και εμενα το πολυαναμενομενο boom... με λιγα λογια εσπασε το μοτερ... χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο.... απλςσ ειχε λιωσει ο πρωτος κυλινδρος.... και απο οτι ειδα το εχετε αναφερει ηδη για το <<ελλατωματικο>> λογισμικο.... το αμαξι φτιαχτηκε... ολα κομπλε... καθως εστρωνα (πειπου στα 2000 χλμ) αρχισε το αμαξι να εχει διαρροη βενζινης.... ολα δειχναν πως εχανε απο την εισαγωγη.... η τουλαχιστον εκει την πεταγε... το αμαξι ξαναλυθηκε, το πλαστικο μερος της εισαγωγης κομπλε και το αλουμινενιο το ιδιο... το πρωτο μπεκ ειχε λιωσει τελειως το λαστιχακι του.... αλλα ζουμε λαστιχακια και στα 4 μπεκ και το αμαξι κομπλε.... τωρα που εκανα αλλα 50 χλμ αρχισε παλι η διαρροη.... :tsantila: :tsantila: :tsantila: εχεισ κανεισ καποια ιδεα τι μπορει να φταιει??? το αμαξι δημιουργει λιμνουλα απο κατω....

ευχαριστω εκ τον προτερων

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46976 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Διαρροη βενζινης στην εισαγωγη
Πρώτη φορά ακούω για τόσα προβλήματα από ένα μοτέρ. Για σπάσιμο είχα ακούσει άλλη μία φορά. Ελπίζω με την αναβάθμιση να μην έχουμε προβλήματα και οι υπόλοιποι με τα 160άρια γιατι -τουλάχιστον σε εμένα- έχω μείνει μόνο με την επέκταση και χλομό το κόβω να με καλύπτει αν ποτέ παρουσιαστεί κάτι τέτοιο. Τώρα για τις υπόλοιπες διαρροές, υποθέτω ότι αφού οι Ελληνάρες έβαλαν χέρι στο μοτέρ είναι λίγο πολύ αναμενόμενες...

Ελπίζω όλα να σου πάνε καλά και να λυθεί το πρόβλημά σου
Υ.Γ.: Καλού κακού δοκίμασε και κανένα άλλο συνεργείο.

Παρεπιμπτώντως είσαι εντός εγγύησης?

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #47077 από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:Διαρροη βενζινης στην εισαγωγη
Αυτα τα προβληματα εχουν αντιμετωπιστει με τις νεες αναβαθμισεις λογισμικου και δεν υπαρχει πλέον προβλημα.
Οσο αφορα στις διαρροές καυσιμου ,ισως δεν εγινε σωστη εγκατασταση απο το συνεργειο.Βεβαιωσου οτι ολα εχουν εγκατασταθει σωστα πριν βγεις εκτος εγγυησης γιατι μετα.....
Πάντως εφοσον το ιστορικο του αυτοκινητου το γνωριζει το συγκεκριμενο συνεργειο ,θα ειναι δυσκολο να απευθυνθεις σε άλλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο.

Καλο κουράγιο!

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #47081 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Διαρροη βενζινης στην εισαγωγη
Συμφωνα με τα λεγομενα σου εχω καταλαβει οτι χανεις απο τη πολλαπλη εισαγωγης ή απο καποιο μπεκ.
Δεν μας λες ομως τι ακριβως φτιαξανε.
Κομπιασματα δεν σου κανει?
Check engine δεν αναβει?
Μηπως καποιο σωληνακι τροφοδοσιας,το λογικοτερο,εχει ραγισει και χανει?
Για να κανει λιμνουλα μαλλον σωληνακι ειναι μιας και η βενζινη που παει για καυση ειναι σταγονιδια και δεν δυναται να κανει λιμνουλα.
Ενας κινητηρας στο ρελαντι καιει περιπου 1 λιτρο καυσιμου/ωρα.
Οποτε αν εχει βλαβη ενας αυλος εισαγωγης ή ενα μπεκ θα πρεπει να δεις στο δρομο 250ml βενζινης σε μια ωρα.
Εισαι σιγουρος 100% οτι ειναι βενζινη και οχι κατι αλλο?

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #47083 από halkis_13
Απαντήθηκε από halkis_13 στο θέμα Απ:Διαρροη βενζινης στην εισαγωγη
Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι η βλάβη οφείλεται στο Λογισμικό...Δηλαδή,πιο καλό μου ακούγεται ελάττωμα σε κάποιο εξάρτημα,παρά στο πρόγραμμα..

KONSTANTINOS

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #47089 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Διαρροη βενζινης στην εισαγωγη
nikitas tsi έγραψε:

Συμφωνα με τα λεγομενα σου εχω καταλαβει οτι χανεις απο τη πολλαπλη εισαγωγης ή απο καποιο μπεκ.
Δεν μας λες ομως τι ακριβως φτιαξανε.
Κομπιασματα δεν σου κανει?
Check engine δεν αναβει?
Μηπως καποιο σωληνακι τροφοδοσιας,το λογικοτερο,εχει ραγισει και χανει?
Για να κανει λιμνουλα μαλλον σωληνακι ειναι μιας και η βενζινη που παει για καυση ειναι σταγονιδια και δεν δυναται να κανει λιμνουλα.
Ενας κινητηρας στο ρελαντι καιει περιπου 1 λιτρο καυσιμου/ωρα.
Οποτε αν εχει βλαβη ενας αυλος εισαγωγης ή ενα μπεκ θα πρεπει να δεις στο δρομο 250ml βενζινης σε μια ωρα.
Εισαι σιγουρος 100% οτι ειναι βενζινη και οχι κατι αλλο?

Και πολλά λες.
0,6 άντε 0,7lt/hr περίπου.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi