- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Μείωση Κατανάλωσης // Air Compresor
- neTTor
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Not Speed.Only Pleasure
Less
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48794
από neTTor
Μείωση Κατανάλωσης // Air Compresor δημιουργήθηκε από neTTor
Παιδιά είδα αυτην την προσφορά,(έχει και videaki κάτω), το μηχάνημνα τι λέει το ξέρει κάποιος ή είναι καμια παπάτζα πάλι....??
www.kerdizo.gr/StarD.../
www.kerdizo.gr/StarD.../
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48799
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Μείωση Κατανάλωσης // Air Compresor
Εγώ όταν ακούω ότι με ένα "μαγικό" μπουκαλάκι/υγρό/αέρα/μαρκούτσι που θα σου κοστίσει "μόνο" 100-150 ευρά το αμάξι μου θα πάρει +1200 άλογα και θα καίει 0,1lt/2000χλμ φυσικά και δεν ασχολούμαι.. Τα νούμερα φυσικά δεν είναι αυτά που υπόσχεται (αλήθεια ποιός το υπόσχεται; μια ιστοσελίδα;;
αυτό το μαραφέτι, αλλά νομίζω περισσότερες πιθανότητες έχεις να πιάσεις αυτά τα νούμερα με αέρα κοπανιστό παρά με αυτή τη "παπάτζα" όπως τη λές..
Δημήτρης
- PETROS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- vw eos 2.0T fsi
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48803
από PETROS
Πέτρος
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Μείωση Κατανάλωσης // Air Compresor
κατι αντιστοιχο χρησιμοποιουνταν παλια απο τη subaru(το ειχε βγαλει η hks)για ιπποδυναμη,οχι οικονομια.κανει δουλεια ,αλλα οχι τοση,οση υποσχεται.στην ουσια ειναι μια απλη βαλβιδα απο αλουμινιο που συνδεεται απευθειας στην υποπιεση.ετσι προωθει μια ποσοτητα κρυου αερα(απο το περιβαλλον δηλαδη) απευθειας στο θαλαμο καυσης παρακμπτοντας το λ.στηριζεται δηλαδη στο:πιο κρυος αερας=καλυτερη καυση=κτλ... βεβαια πρεπει να ρυθμιστει σωστα σε ποση πιεση θα λειτουργει, διαφορετικη για καθε αμαξι(εχει ρυθμιστη πανω).
οσο για την συγκεκριμενη διαφημιση,δεν βλεπω την προσφορα,παντου 150€ το πουλανε.μαλιστα υπαρχει και φθηνοτερο με 80€,αλλα χωρις μανομετρο πανω...
οσο για την συγκεκριμενη διαφημιση,δεν βλεπω την προσφορα,παντου 150€ το πουλανε.μαλιστα υπαρχει και φθηνοτερο με 80€,αλλα χωρις μανομετρο πανω...
Πέτρος
Συντονιστές: nikitas tsi