ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72173 από Αντώνης
Απαντήθηκε από Αντώνης στο θέμα Re:ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
απο κοστος επισκευης ξερεις ποσο περιπου παει το γαμπριατικο?και αν ειναι πχ οι βλαβες που αναφερεις,υπαρχει κινδυνος να μου ''μεινει'' εν κινησει?>

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72174 από Αντώνης
επισης να προσθεσω οτι ο θορυβος μεγαλωνει οσο πιο γρηγορα τσουλαει το αυτοκινητο....θα δοκιμασω αν οταν τσουλαει με πρωτη και πατημενο συμπλεκτη σταματαει...γιατι διαβασα οτι αν ειναι ρουλεμαν,οταν πατας συμπλεκτη σταματαει ο θορυβος..δεν ξερω αν ισχυει ομως

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72179 από xristos
Απαντήθηκε από xristos στο θέμα Re:ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
ακουγετε μονο οταν ειναι κρυο η κ αφου εχει ζεσταθει?

2007

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72180 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Re:ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Ακούγεται και με ακινητοποιημένα το όχημα;

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72184 από Αντώνης
οταν ειναι ακινητοποιημενο και εχω νεκρα,ακουγεται πολυ αμυδρα...και ναι ακουγεται κ οταν ειναι κρυο και οταν ειναι ζεστο

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72198 από xristos
Απαντήθηκε από xristos στο θέμα Re:ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
αν κ λιγο δυσκολο μπορει να ειναι η καδενα...αλλα επειδη εμεις κανουμε μονο υποθεσεις πηγαινε σε καποιο συνεργειο για σιγουρα για να ησυχασεις!

2007

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72204 από Αντώνης
φυσικα θα το παω αυριο πρωι να το κοιταξουν...παντως ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις αμεσες απαντησεις!

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72206 από mary_h
Απαντήθηκε από mary_h στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
καλησπερα...καλη χρονια...μου χε συμβει και εμενα και τελικα μου αλλαξαν καποιο γραναζι μου ειχε χαλασει

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72215 από Αντώνης
Απαντήθηκε από Αντώνης στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

mary_h έγραψε: καλησπερα...καλη χρονια...μου χε συμβει και εμενα και τελικα μου αλλαξαν καποιο γραναζι μου ειχε χαλασει

θυμασαι κοστος περιπου?στο αλλαξαν επι τοπου?

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72216 από mary_h
Απαντήθηκε από mary_h στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
θα σου πω πως ξεκινησα,αρχικα ειχα ενα προβλημα στην πρωτη με δευτερα δεν κουμπωνε καλα κλωσταγε κλπ....το παω στην αντιπροσωπεια πιστευοντας οτι αυτοι σαν αντιπροσωποι της vw θα εκαναν οτι καλυτερο...τελος παντων το αφηνω μου το φτιαχνουν πραγματι ηταν ενα γραναζι κατεστραμμενο το ειδα και μονη μου σκαω γυρω στα 400 (εκ των οποιων τα εργατικα ηταν πιο πολλα απ οτι μου ειπαν)και φευγω μετα απο δυο μερες και ενω εκανα οπισθεν το αυτοκινητο δεν εκανε βημα οπισθεν και νομιζες οτι θα διαλυθει απο το θορυβο που εκανε το σασμαν, με τα πολλα το παω σε ενα φιλο που ειχε συνεργειο,κατεβαζει ξανα σασμαν καιτελικα οι αντιπροσωποι ειχαν βαλει το γραναζιτης οπισθεν με πρωτη αναποδα...για καλη μου τυχη το εφτιαξε χωρις να αλλαξω σασμαν...για να μην στα πολυλογω αλλο...η ιστορια ηταν ενα γραναζι που ειναι εν μερη φυσιολογικη φθορα, αν και σενα αυτο ειναι το προβλημα σου γυρω στα 300 με 400 να περιμενεις, αλλα αν θες την γνωμη μου μην το αμελησεις να πας να στο δουν το συντομοτερο για να μην γινει μεγαλυτερη ζημια, γιατι αν ειναι γραναζι και εχει φθαρει τα ρινισματα θα δημιουργησουν προβλημα...αυτα...ελπιζω να μην ειναι τπτ σοβαρο

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72220 από Αντώνης
Αυριο θα το παω...βεβαια οπως τα περιγραφεις,αν οντως ειναι το ιδιο προβλημα,το δικο μου ειναι σε καλυτερη μοιρα γιατι τουλαχιστον κουμπωνουν κανονικα οι ταχυτητες...η τιμη τσουχτερη παντως :/ :p

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72275 από Αντώνης
ετσι για την ιστορια,απο το γραναζι της πρωτης ελειπε ενα δοντακι..εσπασε προφανως...και μαλιστα επειδη το κιβωτιο ανοιχτηκε μπροστα μου,βρεθηκε και το δοντακι σε ενα μαγνητακι που υπαρχει στο κιβωτιο :P

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72276 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Ευτυχώς που ήταν μόνο αυτό! Απλά για την ιστορία, πόσο κόστισε αυτή η αλλαγή; σε επίσημη αντιπροσωπεία αλλάχτηκε;

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72278 από Αντώνης
αρχικα το πηγα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο..καναμε μια βολτα με το μηχανικο,ακουσε το θορυβο και αμεσως εβγαλε το συμπερασμα οτι ειναι ρουλεμαν και χρειαζεται 600 ευρω(μαζι με εργατικα0...μετα το πηγα σε ενα γνωστο,οχι εξουσιοδοτημενο συνεργειο...κατσαμε μαζι,ανοιξε το κιβωτιο,ειδαμε τη ζημια...να μην πολυλογω αυτη η δουλεια εγινε σαββατο...οποτε δε μπορουσε να παρει τηλεφωνο να δει το κοστος των ανταλλακτικων...δευτερα πρωι θα ξερω το κοστος κλπ,οποτε θα τα γραψω αναλυτικα

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72429 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Δεν θέλω να είμαι αρνητικός αλλά δεν παίζει και διαφορετικά.
Πότε επιτέλους θα υπάρξει μία φορά όπου σε ένα πρόβλημα θα πει κάποιος ότι το πήγα εδώ, εκεί, σε φίλο, σε μπαρμπαμάστορα και δεν έκαναν δουλειά και τελικά το πρόβλημα λύθηκε σε αντιπροσωπεία.

Πραγματικά οι τύποι δεν υπάρχουν! Και πάλι καλά δηλαδή για να τρώει και ο υπόλοιπος κοσμάκις που δουλεύει και όχι μόνο οι αντιπροσωπείες, αλλά τόση ασχετοσύνη πλέον;

Αντώνη όταν ξεμπερδέψεις με το καλό ενημερωσέ μας για το κόστος.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72433 από Αντώνης
λοιπον παιδια ολα κομπλε με μενα...επισκευαστηκε και μεχρι τωρα πολυ ευχαριστημενος...το κοστος των ανταλλακτικων+τα εργατικα ηταν 550 ευρω,+30 ευρω αν θυμαμαι καλα οι βαλβολινες...η επισκευη δεν εγινε σε αντιπροσωπεια,αλλα σε απλο συνεργειο...προς το παρον ολα πανε καλα...

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72435 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Τσουχτερή τιμή γενικά. Αλλά τουλάχιστον ξεμπέρδεψες και είσαι σίγουρος για το πρόβλημα κια την επίλυσή του. Γιατί αν σου άλλαζαν ρουλεμάν και πλήρωνες χ ποσό και δεν γινόταν... κλάφτα!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72437 από Αντώνης
μακαρι ολα να πανε καλα παντως...σε μερικες χιλιαδες χιλιομετρα θα το ξερουμε χαχαχ

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72438 από Αντώνης
παντως ειχα τρομοκρατηθει...γιατι στην οικογενεια κατα καιρους ειχαμε και αλλα αυτοκινητα του group,με αρκετα χιλιομετρα στο κοντερ και ποτε δεν ειχαμε επισκευασει κατι στο κιβωτιο...ουτε δισκος δεν ειχε αλλαχτει...μπορει απλα να μου τυχε...τωρα δεν ξερω,τι να πω

• Ιωάννα
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77201 από Ιωάννα
Απαντήθηκε από Ιωάννα στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Είμαι νέα στην παρέα και ...γυναίκα, αλλά αγαπά πολύ το αυτοκίνητο. Πριν από 1 χρόνο αγόρασα μεταχειρισμένο ένα vw golf 6ταχυτο, tsi 122 ίππων, αφού πρώτα το πήγα σε 2 δικούς μου μηχανικούς για να το ελέγξουν. Όλα καλά. Τώρα έχει κάνει 69000 χλμ και παρατήρησα ότι έχει μια δυσκολία στο κούμπωμα κάποιων ταχυτήτων - ιδίως στην τρίτη αλλά μπορεί να το κάνει και στην τετάρτη. Οδηγώ θα έλεγα με σεβασμό στο αυτοκίνητο. Όταν δεν κουμπώνει λοιπόν η ταχύτητα το γυρίζω στη νεκρά και προσπαθώ πάλι. Εκτός από τη δυσκολία στο κούμπωμα δεν ακούγεται κανένας άλλος περίεργος θόρυβος από το σασμάν, ούτε πατινάρει το αυτοκίνητο και επιταχύνει μια χαρά. Μερικές φορές ήλεγξα να βάλω τις ταχύτητες με σβησμένο το αυτοκίνητο. Και τότε ακόμη το κάνει μερικές φορές (κούμπωμα με δυσκολία). Ο μηχανικός μου μου είπε να αλλάξουμε βαλβολίνες, άλλος μου είπε ότι θα είναι δίσκος πλατώ όμως δε μου "μαρσάρει" το αυτοκίνητο. Αν είχε θέμα συχρονιζέ δε θα έκανε κάποιους θορύβους (δεν ξέρω). Λέτε να χρειάζομαι καινούριο κιβώτιο (αυτό μας έλειπε με την κρίση που μας δέρνει). Καμιά γνώμη ειδικότερη;

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77202 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
H οπισθεν κουμπώνει κανονικά η μόνο στην τριτη και στην τεταρτη παρουσιάζεται το πρόβλημα??

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77203 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Kαλως ηρθες Ιωαννα στη παρεα μας,και στο δικο μου καποιες φορες την χανω τη τριτη ταχυτητα,δηλαδη πρεπει να ξανα προσπαθησω χωρις να μου παρουσιαζει καποιο αλλο συμπτωμα.
Για την ωρα δεν κανω τιποτα,αν επιδεινωθει τοτε θα δουμε πως θα πραξω.

Νikitas TSi

• Ιωάννα
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77204 από Ιωάννα
Απαντήθηκε από Ιωάννα στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Μερικές φορές το κάνει και στην όπισθεν. Όχι συνέχεια.Είναι πρόσφατο το πρόβλημα. Σήμερα το πρωί που έφυγα για το γραφείο δεν το έκανε σε καμία ταχύτητα. Επειδή θέλω να προλαβαίνω το κακό δε θέλω να το αγνοήσω πάντως.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77205 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
σχεδόν όλοι μας έχουμε ίδια προβλήματα με το σασμαν.Αλλος λίγο, άλλος πολύ. Εγώ ορισμένες φορές εχω με την όπισθεν. Εαν γίνει ποιο έντονο, και πλεον οι ταχύτητες σου καταντήσουν να μπαίνουν καρφωτές και να ακούγεται εκείνος ο περίφημος ήχος ο μεταλλικός, τότε πάς για συγχρονιζέ.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80242 από giorgosbarkas
Απαντήθηκε από giorgosbarkas στο θέμα ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Καλησπερα στην παρεα θα ηθελα να σας ρωτησω ποτε αλαζουμε βαλβολινες στο σασμαν εχω κανει 125000χλμ και στην vw μου εχουν πει οτι γενικα δεν τις αλαζουμε και μου φαινετε λιγο περιεργο

Συντονιστές: nikitas tsi