7άρι DSG σε TSi 122 !
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #33174
από Coo
Δημήτρης
7άρι DSG σε TSi 122 ! δημιουργήθηκε από Coo
Το bestseller ημιαυτόματο κιβώτιο DSG της γερμανικής εταιρείας απέκτησε μια σχέση επιπλέον! Προς το παρον, εξοπλίζει τα Golf και Golf Plus με τους κινητήρες 1.4 TSi των 122 ίππων και 1.9 TDI των 105 (για κάποιες αγορές). Θυμίζουμε ότι ο TSi των 122 ίππων δεν διετίθετο, ως τώρα, με κιβώτιο DSG, άρα και η επιλογή του "7αριού" θα είναι η μοναδική εναλλακτική, αν κανείς θέλει να αποχωριστεί την κλασική, χειροκίνητη διάταξη.
Αυτό που δε μας λέει ο ποιητής είναι αν θα είναι διαθέσιμο και στο Eos/122 το DSG...
Πηγή: 4τροχοί
Αυτό που δε μας λέει ο ποιητής είναι αν θα είναι διαθέσιμο και στο Eos/122 το DSG...
Πηγή: 4τροχοί
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #33175
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:7άρι DSG σε TSi 122 !
Να συμπληρώσω κι εγώ ένα άρθρο για τον 1.2TSi
Από σχετικό άρθρο του Autocar...
Ο νέος κινητήρας 1.2 TSI ο οποίος έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά, εφοδιάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ενώ προαιρετικά θα συνεργάζεται με DSG επτά σχέσεων. Οδηγώντας το Polo 1.2 TSI διαπιστώσαμε πως το εύρος της απόδοσής του νέου μοτέρ είναι τέτοιο που θα μπορούσες εύκολα να τον συγκρίνεις με ένα ατμοσφαιρικό σύνολο 1,6 ή 1,8 λίτρων.
Από σχετικό άρθρο του Autocar...
Ο νέος κινητήρας 1.2 TSI ο οποίος έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά, εφοδιάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ενώ προαιρετικά θα συνεργάζεται με DSG επτά σχέσεων. Οδηγώντας το Polo 1.2 TSI διαπιστώσαμε πως το εύρος της απόδοσής του νέου μοτέρ είναι τέτοιο που θα μπορούσες εύκολα να τον συγκρίνεις με ένα ατμοσφαιρικό σύνολο 1,6 ή 1,8 λίτρων.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Συντονιστές: nikitas tsi