Προβλημα με το σασμαν, σκαλωνει πολυ η δευτερα

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #75396 από cmkostas
Καλημερα Φιλοι μου
τα πραγματα εχουν γινει χειροτερα με την δευτερα μου η οποια σκαλωνει αρκετα πλεον ειδικα αν εχω πολλες στροφες με τη πρωτη μου δε μπαινει με τιποτα οπως κ στα κατεβασματα απο τριτη σε δευτερα. σκεφτομαι σαν πρωτη κινηση να αλλαξω βαλβολινες με εχουν πει διαφοροι οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να φτιαξει η κατασταση. τι λετε? υπαρχει καποια καλη που χρησιμοποιειτε εσεις κ ειστε ευχαριστημενοι κ θα την προτεινατε;

Kostas
1.4 TSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #75398 από Corbil
Κλασική περίπτωση συγχρονιζε.....κι αν γρατζουνανε κι όλας σα να μπαίνουν καρφωτες τότε ειναι σίγουρα συγχρονιζε

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #75406 από vandimos
H VW είχε δωσει σαν λύση προσπαθώντας να γλιτώσει από εγγυήσεις κλπ την "ενισχυμένη βαλβολίνη" G052512A2.
Αν και μετά απο την αλλαγή της δεν διορθωνόταν το πρόβλημα κατέβαζαν σασμάν για την επισκευή συγχρονιζέ.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #75407 από cmkostas
Εκανα πολλα τηλεφωνα κ προσπαθειες χτες να δω τι μπορω να κανω. Ολοι οι τουλαχιστον οπως λενε κ γραφουν εμπειροι απο vw λενε οτι ειναι τζαμπα λεφτα οι βαλβολινες κ οτι ειναι γνωστο προβλημα συχρονιζε κ οτι ειναι τζαμπα η προσπαθεια να να βαλω πρωτα βαλβολινες. Επισης οσο αφορα το οικονομικο ολοι παιρνουν 250 για την επισκευη του σασμαν συν τα ανταλακτικα που θα χρειαστουν συν τις βαλβολινες. αρα γυρω στα 300-350 ευρω θα κοστισει εφοσον ειναι μονο το συγχρονιζε κ οχι κατι αλλο.. το θεμα μου ειναι ποιον εμπιστευεσαι.....

Kostas
1.4 TSI

Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #75557 από vandimos
Τελικά Κώστα λύθηκε το πρόβλημα;

• andysmi
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #75617 από andysmi
Δεν ξέρω αν το έλυσες το προβλημα σου με την Δευτέρα, αλλα είχα το ίδιο ακριβώς. Ήταν το συχρονιζε, επισκευάστηκε ευτυχώς εντός εγγύησης.

Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #75618 από cmkostas
Καλημερα παιδια. Οχι δε το ελθσα ακομα. Ψαχνω τη καλυτερη λυση εννοωντας που να παω κ να ειμαι σιγουρος οτι θα γινει καλη δουλεια σε συνδιασμο του οτι θα αλλαξουν μονο τα ανταλλακτικα που εχουν οντως προβλημα..

Kostas
1.4 TSI

Συντονιστές: nikitas tsi