Χαμήλωμα - Κάνουν τα 'μαμά' αμορτισέρ;

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16615 από Coo
Άν κάποιος αλλάξει μόνο τα ελατήρια για να χαμηλώσει το αυτοκίνητο και αφήσει τα 'μαμά' αμορτισέρ πάνω θα έχει κάποιο πρόβλημα;

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• pr1g1pas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16616 από pr1g1pas
Απαντήθηκε από pr1g1pas στο θέμα Απ:Χαμήλωμα - Κάνουν τα 'μαμά' αμορτισέρ;
Δημήτρη εγω αυτό εχω κάνει, εχω βάλει ελατήρια τηε Εibach και δεν έχω κανένα πρόβλημα εδω και καμια 30000χλμ, ουτε κοπανάνε ουτε τίποτα.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16617 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Χαμήλωμα - Κάνουν τα 'μαμά' αμορτισέρ;
Ποιό μοντέλο (αν υπάρχει); Βαράει πολύ το αυτοκίνητο; Από σταθερότητα; Κόστος; :unsure:

Σε κάποια δημόσια κουβέντα διάβασα το εξής:

Mε το χαμήλωμα δεν χάνεται μόνον η άνεση, αλλά χαλάει η γεωμετρία της ανάρτησης του αυτοκινήτου (γωνίες κάμπερ βασικά, ίσως και οι υπόλοιπες;) οπότε η ανάρτηση δεν λειτουργεί σωστά.
Επίσης, μειώνοντας την ωφέλιμη διαδρομή της ανάρτησης κάνεις το αυτοκίνητο πιο απόλυτο, λιγότερο προβλέψιμο, και με πολύ λιγότερη προσφυση σε ατέλειες του οδοστρώματος: Με πολλά χλμ σε στροφή με ανωμαλίες στην κορυφή της (πχ), αυτή είναι η διαφορά της ζωής από το θάνατο (τον δικό σου και ίσως και άλλων, άφταιγων).
Κοίτα αν βγαίνουν σκληρότερα (αλλ' όχι κοντύτερα) ελατήρια για το αμάξι σου, πιθανόν από πιο σπορ έκδοση του ίδιου μοντέλου. Σε κάθε περίπτωση, αλλαγή αμορτισέρ είναι αυτό που χρειάζεσαι.

RUNOVER

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16622 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Χαμήλωμα - Κάνουν τα 'μαμά' αμορτισέρ;
Ότι γίνεται , γίνεται...το θέμα είναι ο λόγος που το κάνεις....
Αν απλά θέλεις χαμήλωμα, κάντο, αν σε ενδιαφέρει οδηγική συμπεριφορα μην το κάνεις...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• pr1g1pas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16624 από pr1g1pas
φίλε αυτό ήξερα κι εγώ οτι το καλύτερο είναι να αλλάξεις ολοκληρη την αναρτησή σου, αλλά τα συγκεκριμένα ελατήρια είναι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και οχι universal, τα έβαλα σε αντιπροσωπεία της vw και οχι σε ενα τυχαίο μάστορα, με οτι αυτο σημαίνει, τέλος έχω κάνει τόσα χλμ και δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Το αυτοκίνητο στρίβει πολύ καλύτερα, σε ενα θα συμφωνήσω οτι είναι πιο απόλυτο.

το αυτοκίνητο θα το δείτε, εγω δε λέω οτι είναι σωστό να άλλάξετε μόνο ελατήρια, καταθέτω την εμπειρία μου.Το Εos μου εχει κάνει αυτή τη στιγμη 61000χλμ τα μισα τουλάχιστον με αυτά τα ελατήρια, ευπρόσδεκτος ο καθένας να δει την οδική του συμπεριφορά.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16634 από Coo
Γιώργο η δική μου πρόθεση είναι θέμα εμφάνισης και προσωπικού γούστου καθαρά. Δεν πρόκειται να το γονατίζω στα λιμανάκια το αυτοκίνητο ούτε να κάνω κάποια ανάβαση Ριτσώνας να δώ πως παίρνει τις στροφές. Με ενδιαφέρει τώρα που θα αλλάξω ζαντολάστιχα απο 16" σε 17" να μικρύνω και την απόσταση ρόδας-θόλου σε λογικά πλαίσια. Το ότι τα άλλαξες στην αντιπροσωπεία σημάινει πω όσο άσχετοι και να είναι αν έκανες μ@κακία θα στο λέγανε ή αν το ελατήριο δεν έκανε θα σε ενημέρωναν. Και σίγουρα για μένα η εμπειρία των 30.000+ χλμ μετράει.
Θα ήθελα αν μπορείς να μου προσδιορίσεις το "απόλυτο" που λές. Θέλεις να πείς ότι ανταποκρίνεται πιο καλά στο τιμόνι; Ή ότι άλλαξε εν γένει η συμπεριφορά του και είναι λίγο πιο "επίφοβο" να το πω... :unsure:
Και πόσο είναι περίπου το κόστος για τα συγκεκριμένα;

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16635 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Χαμήλωμα - Κάνουν τα 'μαμά' αμορτισέρ;
Εδώ έχω να κάνω και μία ακόμη παρατήρηση...
Όταν έψαχνα από πού θα πάρω το αυτοκίνητο, ανάμεσα σε διάφορες ερωτήσεις μου ήταν και για την διαφορά της σπορ με την κανονική ανάρτηση. Είχα μιλήσει με εναν αρχιμηχανικό μιας αντιπροσωπείας όπου μου είπε ότι το μόνο που αλλάζει είναι η ανάρτηση και όχι τα αμορτισέρ!!
Δεν λέω ότι αυτό ισχύει αλλά μήπως όντως είναι έτσι; Δηλαδή όσοι έχουν βάλει την σπορ ανάρτηση έχουν τα ίδια αμορτισέρ με εμένα π.χ. που δεν την έχω βάλει;;

Και για να σας προλάβω να μην με γιουχάρετε με την παραπάνω ερώτηση να ρωτήσω κάτι ακόμη!!

Πώς εξηγείται ότι για το Eos οι διαθέσιμες αναρτήσεις είναι 10 (άρα διαφορετικές μεταξύ τους...), ενώ τα αμορτισέρ μόνο 3;;;;;;;;; ΟΕΟ;;; Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι τα αμορτισέρ συνδιάζονται με περισσότερα του ενός ελατήριου και όχι σόνι και ντε με κάποιο συγκεκριμένο;;
Το παραπάνω είναι βέβαιο καθώς αναφέρετε στο ΕΤΚΑ

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16636 από Coo
Γελάδι έγραψε:

Εδώ έχω να κάνω και μία ακόμη παρατήρηση...
Όταν έψαχνα από πού θα πάρω το αυτοκίνητο, ανάμεσα σε διάφορες ερωτήσεις μου ήταν και για την διαφορά της σπορ με την κανονική ανάρτηση. Είχα μιλήσει με εναν αρχιμηχανικό μιας αντιπροσωπείας όπου μου είπε ότι το μόνο που αλλάζει είναι η ανάρτηση και όχι τα αμορτισέρ!!Δεν λέω ότι αυτό ισχύει αλλά μήπως όντως είναι έτσι; Δηλαδή όσοι έχουν βάλει την σπορ ανάρτηση έχουν τα ίδια αμορτισέρ με εμένα π.χ. που δεν την έχω βάλει;;Και για να σας προλάβω να μην με γιουχάρετε με την παραπάνω ερώτηση να ρωτήσω κάτι ακόμη!!Πώς εξηγείται ότι για το Eos οι διαθέσιμες αναρτήσεις είναι 10 (άρα διαφορετικές μεταξύ τους...), ενώ τα αμορτισέρ μόνο 3;;;;;;;;; ΟΕΟ;;;Το παραπάνω είναι βέβαιο καθώς αναφέρετε στο ΕΤΚΑ

Δε θα σε γιουχάρω (ακόμα! :PPP) και μου φαίνεται πως ίσως να έχεις δίκιο. Άρα μιλάμε απλά για "χαμηλότερα" ελατήρια; Γιατί από ότι φαίνεται δεν έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου το θέμα της σπορ ανάρτησης αν αναφέρεται σε "σκληρότερη" ανάρτηση, σε "χαμηλότερη" ανάρτηση ή και τα δύο μαζί σε σχέση με την "κανονική"

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16637 από Γελάδι
coo έγραψε:

Δε θα σε γιουχάρω (ακόμα! :PPP) και μου φαίνεται πως ίσως να έχεις δίκιο. Άρα μιλάμε απλά για "χμαηλότερα" ελατήρια; Γιατί από ότι φαίνεται δεν έχουμε ξεκαθαρίσει το θέμα της σπορ ανάρτησης αν αναφέρεται σε "σκληρότερη" ανάρτηση, σε "χαμηλότερη" ανάρτηση ή και τα δύο μαζί σε σχέση με την "κανονική"

Σίγουρα είναι χαμηλότερη κατά 1.5εκ!
Για πιο σκληρή το θεωρώ σχεδόν σίγουρο...

Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16643 από Coo
Πρίν από λίγο γύρισα από την αντιπροσωπεία (είχα πάει για άλλο λόγο) και βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω. Η 'μαμά' σαν αξεσουάρ δίνει τη σπόρ ανάρτηση (1,5 πόντο χαμήλωμα) σαν πακέτο αμορτισέρ-ελατήρια. Τί αμορτισέρ δεν ήξερε να μου πεί (ώ! τι έκπληξη...). Το κόστος είναι 240 ευρώ/ζευγάρι, άρα χονδρικά γύρω στο 500άρικο. :wtf:
Μια συμβουλή: όσοι είναι να το παραγγείλετε, βάλτε τη σπορ ανάρτηση από την αρχή...

Δημήτρης

• pr1g1pas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16644 από pr1g1pas
δεν έχει σημασία πιστεύω γιατί θέλεις να χαμηλώσεις το αυτοκίνητο, δεν μπορείς ετσι κι αλλιώς να τα διαχωρίσεις, δηλαδή απλα θέλω μείωση της αποστασης όπως λες και δε με νοιάζει η οδική του συμεριφορά.Το απόλυτο σημαίνει το εξης, ως γνωστό το Εοs μας είναι σχετικά ενα βαρύ αμάξωμα, αυτό συνεπάγεται μαζί με την τοποθέτηση χαμηλότερων ελατηρίων μεταξύ άλλων, οτι πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το ξεκολλήσεις απο το δρόμο. Γι΄ αυτό και πιστευω οτι το απόλυτο που λέω είναι κάτι καλό, θα δέσει που λένε το αυτοκίνητο, αν με καταλαβαίνεις. Οσο για την απόσταση του θόλου δεν θα δείς μεγάλες διαφορές με την 17'' , το Εος μας μπορεί να πάρει ακόμα και 20'' ζάντα, φυσικά απλώς θα σου πρότεινα μια 18''.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16646 από Coo
Οι περισσότεροι (δικαίως) παραπονιούνται για τους ελλ.δρόμους + 18"=αυτοκτονία. Για το αν θα βαράει το αυτοκίνητο με τις 18 να σου πω το έχω συνηθίσει και με τις 16". Μην σου ακούγεται περίεργο, έλα να σε πάω μια βόλτα με τα run flat και είναι σα να καβάλησες κάρο με ξύλινες ρόδες. Οπότε έχω το παράδοξο πως ανεβαίνοντας τώρα σε 17" και αλλάζοντας τα λάστιχα θα βαράει λιγότερο... χεχεχε. Αυτό που με προβλήματίζει επίσης με τις 18" είναι τα επιπλέον χρήματα και για την αγορά τώρα όλου του πακέτου λάστιχα-ζάντες αλλά και αργότερα όταν θα χρειαστεί να αλλάξω πάλι λάστιχα.

Για να γυρίσουμε και στο θέμα μας, σίγουρα με 18" και χαμήλωμα το αυτοκίνητο θα πάρει σαφέστατα πιο σπορ χαρακτήρα, θα γίνει πιο όμορφο (υποκειμενική άποψη). Αλλά πάνω από όλα με νοιάζει η οδική του συμπεριφορά και η ασφάλεια, και αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο στο μυαλό μου τι είναι σωστό-λάθος, ασφαλές-επικίνδυνο και τι μπορώ (αν μπορώ) από πλευράς διάθεσης χρημάτων. Δεν πρόκειται να το λιώσω στα στροφιλίκια το αυτοκίνητο, αν και όσο και ήρεμος οδηγός να είναι κάποιος κάποια στιγμή θα το πατήσει το γκάζι...
Σίγουρα το ιδανικό είναι ένα πακέτο αμορτισέρ-ελατήριο. Εκεί και χαμήλωμα έχεις, και ασφάλεια έχεις. Το θέμα είναι πόσο ασφάλεια έχεις αλλάζοντας μόνο το ελατήριο και κατά πόσο μπορεί να το αντέξει το μαμά αμορτισέρ σε βάθος χρόνου...

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16650 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Χαμήλωμα - Κάνουν τα 'μαμά' αμορτισέρ;
ανετα αλλαζεις μονο ελατηρια.αρκει να ειναι τα σωστα.εκτος απο πιο ωραιο το αυτοκινητο θα γινει πολυ πιο σταθερο !
το οτι θα κοπαναει περισσοτερο ειναι σιγουρο βεβαια αφου μειωνεται η αποσταση του αμορτισερ.εννοειται πως ειναι πολυ καλυτερα αν αλλαχτει ολοκληρη η αναρτηση.εγω με bilstein και χαμηλωμα εχω τρελη διαφορα.το αυτοκινητο εγινε τρενο στις στροφες,αλλα αντιδρα σαν τρενο και στις λακουβες...:p εξαρταται τι το θες.αν θες εμφανιση και ανεση,απλα χαμηλωσε το.αν το θες για στροφιλικια και γκαζι,σιγουρα χρειαζεσαι ολοκληρη αναρτηση.

Πέτρος

• pr1g1pas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16654 από pr1g1pas
Φίλε πρέπει να ξεκαθαρήσεις στο μυαλό σου τι ζητάς πρώτα απ' ολα. Είπες οτι θέλεις να μειώσεις την αποσταση θόλου-ζάντας, με την 17''η μείωση αυτή θα είναι μικρή. Το οικονομικό είναι άλλο ζήτημα, η οδική συμπεριφορά άλλο και οι ελληνικοί δρόμοι πάλι, άλλο. Αν καταλάβεις τι ζητάς τότε θα βρεις την απάντησή σου.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16657 από Coo
pr1g1pas έγραψε:

Φίλε πρέπει να ξεκαθαρήσεις στο μυαλό σου τι ζητάς πρώτα απ' ολα. Είπες οτι θέλεις να μειώσεις την αποσταση θόλου-ζάντας, με την 17''η μείωση αυτή θα είναι μικρή. Το οικονομικό είναι άλλο ζήτημα, η οδική συμπεριφορά άλλο και οι ελληνικοί δρόμοι πάλι, άλλο. Αν καταλάβεις τι ζητάς τότε θα βρεις την απάντησή σου.

Μήν αρπάζεσαι. Όλα είναι μαζί, δεν είναι το καθένα ξεχωριστά. Ναι θέλω να το χαμηλώσω, αλλα θα σκεφτώ πως θα το χαμηλώσω (αν αλλάξω το ένα ή το άλλο ή όλα μαζί) και τί αντίκτυπο θα έχει και στην τσέπη μου και στην ασφάλειά μου. Δε γίνεται να βάλω 20" ζάντα, να τα αλλάξω όλα και να μη σκεφτώ την τσέπη μου. Ούτε να βάλω 17" και όλα εντάξει γιατί δεν θα έχω καταφέρει τίποτα. Όυτε να βάλω 18" και να αλλάξω ...κάτι που στην πρώτη στροφή να με ψάχνουν στους θάμνους. Αν εσύ έχεις την πολυτέλεια (??) να τα κοιτάς ξεχωριστά καλά/κακά κάνεις, εγώ τα κοιτάω όλα μαζί. Και νομίζω ήμουν σαφής: Είμαι ήρεμος στην οδήγηση σε γενικές γραμμές, θέλω να βάλω 17" (ήδη σήμερα ρώτησα για Chicago R) και να χαμηλώσω 1,5 με 2 πόντους το αμάξωμα. Πόσο πιο σαφής να ήμουν από την αρχή;

PETROS έγραψε:

ανετα αλλαζεις μονο ελατηρια.αρκει να ειναι τα σωστα.εκτος απο πιο ωραιο το αυτοκινητο θα γινει πολυ πιο σταθερο !
το οτι θα κοπαναει περισσοτερο ειναι σιγουρο βεβαια αφου μειωνεται η αποσταση του αμορτισερ.εννοειται πως ειναι πολυ καλυτερα αν αλλαχτει ολοκληρη η αναρτηση.εγω με bilstein και χαμηλωμα εχω τρελη διαφορα.το αυτοκινητο εγινε τρενο στις στροφες,αλλα αντιδρα σαν τρενο και στις λακουβες...:p εξαρταται τι το θες.αν θες εμφανιση και ανεση,απλα χαμηλωσε το.αν το θες για στροφιλικια και γκαζι,σιγουρα χρειαζεσαι ολοκληρη αναρτηση.

Thanx man... :shades:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16659 από Γελάδι
coo έγραψε:

Πρίν από λίγο γύρισα από την αντιπροσωπεία (είχα πάει για άλλο λόγο) και βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω. Η 'μαμά' σαν αξεσουάρ δίνει τη σπόρ ανάρτηση (1,5 πόντο χαμήλωμα) σαν πακέτο αμορτισέρ-ελατήρια. Τί αμορτισέρ δεν ήξερε να μου πεί (ώ! τι έκπληξη...). Το κόστος είναι 240 ευρώ/ζευγάρι, άρα χονδρικά γύρω στο 500άρικο. :wtf:
Μια συμβουλή: όσοι είναι να το παραγγείλετε, βάλτε τη σπορ ανάρτηση από την αρχή...

Εγώ πάντως δεν θα έδινα με τίποτα 500€ για να το χαμηλώσω 1,5εκ. Τα 80€ που μου είχαν πει στην αρχή θα τα έδινα αν δεν έπεφτα σε :shhhh: πωλητή που έλεγε ότι δεν μπαίνουν με την καμία!!!
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που θέλω να το χαμηλώσω με λίγο κόστος, αλλά και με ασφάλεια! Δεν είμαι του γκαζιού και του "στροφιλικίου" αλλά ούτε θέλω να πάρω τα αμορτισέρ στο χέρι σε 5.000χλμ.
Ίσως κάποια απάντηση κρύβεται σε αυτό που πρότινε ο Πέτρος για ζέσταμα. Αλλά περιμένω κάποια περισσότερα να μάθω.

Μήτσος

• pr1g1pas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16663 από pr1g1pas
Προς θεου δεν αρπάζομαι εννοείται, μάλλον φταίω εγώ που δεν κατάλαβες.Το ίδιο πράγμα λέμε οταν λέω οτι είναι άλλο το ενα και το άλλο εννοώ οτι δεν μποπρείς να τα έχεις όλα μαζί. Ανεβαίνεις ζάντα και χαμηλώνεις αυτοκίνητο σημαίνει οτι κερδίζεις σε στιβαρότητα και σε οδική συμπεριφορά σε δρόμους με στροφες ανεξάρητα το πως πας σε αυτους.Ουσιαστικά όμως θυσιάζεις μέρος της άνεσης σου, πρέπει να είσαι πιο προσεκτοκός στις λακούβες και γενικά στους κακούς δρόμους. Οσο για το οικονομικό για 18'' πάντα πρέπει να υπολογίζεις απο 2000 και πάνω με γυρω στα 600-700 τα λάστιχα μόνο.Τα ελατήρια κοστίζουν περι τα 150-200 ευρω (eibach), ανάρτηση ολόκληρη απο 700.Ελπίζω να ΄΄εγινα κατανοητος και να σε βοληθησα κάπως, παν'απ'όλα ομως ξαναλέω κι ας γίνομαι κουραστικός, είναι εσύ τι ζητάς.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16664 από Coo
pr1g1pas έγραψε:

Προς θεου δεν αρπάζομαι εννοείται, μάλλον φταίω εγώ που δεν κατάλαβες.Το ίδιο πράγμα λέμε οταν λέω οτι είναι άλλο το ενα και το άλλο εννοώ οτι δεν μποπρείς να τα έχεις όλα μαζί. Ανεβαίνεις ζάντα και χαμηλώνεις αυτοκίνητο σημαίνει οτι κερδίζεις σε στιβαρότητα και σε οδική συμπεριφορά σε δρόμους με στροφες ανεξάρητα το πως πας σε αυτους.Ουσιαστικά όμως θυσιάζεις μέρος της άνεσης σου, πρέπει να είσαι πιο προσεκτοκός στις λακούβες και γενικά στους κακούς δρόμους. Οσο για το οικονομικό για 18'' πάντα πρέπει να υπολογίζεις απο 2000 και πάνω με γυρω στα 600-700 τα λάστιχα μόνο.Τα ελατήρια κοστίζουν περι τα 150-200 ευρω (eibach), ανάρτηση ολόκληρη απο 700.Ελπίζω να ΄΄εγινα κατανοητος και να σε βοληθησα κάπως, παν'απ'όλα ομως ξαναλέω κι ας γίνομαι κουραστικός, είναι εσύ τι ζητάς.

Εντάξει, τώρα κατάλαβα το ύφος σου, έχεις δίκιο. Ρώτησα (περισσότερο από περιέργεια) για 18" και μου φάνηκαν αστεία ακριβές. Αφού είδα διάφορες μάρκες και σχέδια, μάλλον θα καταλήξω στις Chicago με μια επιφύλαξη για την άλλη εβδομάδα που θα έρθουν οι καινούργιοι κατάλογοι μήπως βρεθεί κάτι εκεί.
Οι περισσότεροι πάντως μιλάνε για Eibach.Τα 150-200 είναι τετράδα ή το ζευγάρι;

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16676 από Coo
Ακριβώς δεν είπαμε για τιμή γιατί είμαι σε διερευνητικό στάδιο και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες (για μένα) η τιμή στο πού θα πάει. Στο πολύ περίπου θα είναι γύρω στα 600-700. Μιλάμε πάντα για ρέπλικα.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Πέσαμε σε OFFTOPIC

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16723 από Coo
pr1g1pas έγραψε:

Η τετράς Eibach pro-kit, αλήθεια ποσο κάνουν δηλαδή οι Chicago?

αυτά από που μπορώ να τα προμηθευτώ; Απο κάποιο συνεργείο ή σε κατάστημα; Σκεφτομαι να τα αγοράσω αν τα οικονομικά μου το επιτρέψουν και να τα περάσω στην αντιπροσωπεία ...

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16725 από Coo
No eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configurationΒρήκα τα συγκεκριμένα, είναι για χαμήλωμα Εοs.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Δημήτρης

• pr1g1pas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16726 από pr1g1pas
Ακριβώς αυτά είναι Δημήτρη,πρόσεξε μόνο πόσο χαμηλώνουν γιατί νομίζωι οτι υπάρχουν κανα δυο τρεις εκδόσεις και τον τύπο του Εοs σου, φυσικά μπορείς να τα τοποθετήσεις σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεια.Εγώ τα αγόρασα και τα τοποθέτησα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Μια λεπτομέρεια που δεν ανέφερα είναι οτι το αυτοκίνητο δεν φτάνει στο ''χαμηλότερό'' του σημείο αμέσως αλλά θέλει κάποια χλμ για να κάτσουν.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16728 από Coo
Μια χαρά! Μετά τις ζάντες την άλλη εβδομάδα σειρά έχουν αυτά... χεχεχε

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi