Το ζημιάρικο μου (μας;) αμάξι
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
Less
Περισσότερα
6 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 9 Μήνες πριν #83614
από lancelot
Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)
Το ζημιάρικο μου (μας;) αμάξι δημιουργήθηκε από lancelot
Πριν προχωρήσω, πολλούς χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά. Βλέπω πως μάλλον εγώ πήρα κακή παρτιδα αφού σπανίως οι υπόλοιποι έχετε προβλήματα με το αμάξι. Δυστυχώς εμένα έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια διαφορά προβλήματα, έχω χαρεί αρκετά την εμπειρία του κάμπριο αλλά με... κόστος 
Τεσπα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το τελευταίο καιρο όταν ανοίγω το κάμπριο, το δεξί καπάκι (όπως είσαι μέσα) που ανοίγει όταν ανοίγεις την οροφή και κανονικά κλείνει όταν τελικά οολκηρωθει το άνοιγμα, παραμένει ανοιχτό. Ο κωδικός του ανταλλακτικό είναι 1Q0868432D 82V και βάζω και τη φωτογραφία. Από αυτό που θα δείτε λέει η καρεντα έχει χαλάσει το μεσαίο αλλά πρέπει να αλλαχτεί όλο. Κόστος 300€... Με ανησυχεί λίγο να οδηγώ με αυτό ανοιχτό, μην μπει τπτ μέσα και προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά πχ. Ξέρετε αν μπορούμε να το βρούμε πουθενά στο διαδίκτυο; κάνα μαγαζί στο εξωτερικό πχ που έχετε εμπειρία; Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό καλοκαίρι σε όλους!
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Στάλθηκε από το Moto Z2 Play μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τεσπα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το τελευταίο καιρο όταν ανοίγω το κάμπριο, το δεξί καπάκι (όπως είσαι μέσα) που ανοίγει όταν ανοίγεις την οροφή και κανονικά κλείνει όταν τελικά οολκηρωθει το άνοιγμα, παραμένει ανοιχτό. Ο κωδικός του ανταλλακτικό είναι 1Q0868432D 82V και βάζω και τη φωτογραφία. Από αυτό που θα δείτε λέει η καρεντα έχει χαλάσει το μεσαίο αλλά πρέπει να αλλαχτεί όλο. Κόστος 300€... Με ανησυχεί λίγο να οδηγώ με αυτό ανοιχτό, μην μπει τπτ μέσα και προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά πχ. Ξέρετε αν μπορούμε να το βρούμε πουθενά στο διαδίκτυο; κάνα μαγαζί στο εξωτερικό πχ που έχετε εμπειρία; Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό καλοκαίρι σε όλους!
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Στάλθηκε από το Moto Z2 Play μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- eosaki22
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Neos,wraios me EOS
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
6 Χρόνια 9 Μήνες πριν #83615
από eosaki22
Απαντήθηκε από eosaki22 στο θέμα Το ζημιάρικο μου (μας;) αμάξι
Καλημέρα σε όλους!Κάτι ανάλογο με έχει συμβεί με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει διαδικασία ανοίγματος κλεισίματος λόγω κολλημένου κλαπέτου μετά από μερικές προσπάθειες και βάζοντας χέρι ΟΚ!!! Επίσης με ανοικτή ηλιοροφή πόσα χλμ max μπορείς? Γιατί σήμερα που ΟΚ καιρός εδώ Σαλόνικα πήγαινα περιφερειακή και μετά έκλεινε και ξαναάνοιγε!!! Πρέπει να έχει περίοδο ώρες ώρες το EOS!!! Κατά τα άλλα όλα ΟΚ και καλό Σ/Κ!!! :good: :good:
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
6 Χρόνια 9 Μήνες πριν #83616
από dragonfighter
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Re:Το ζημιάρικο μου (μας
Λίπανση κάνετε τακτικά;
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Συντονιστές: nikitas tsi