Χάνω την εγγύηση αλλάζοντας το ηχοσύστημά μου ;

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #122 από Coo
Με αφορμή την αλλαγή του ηχοσυστήματός μου σε multimedia και επειδή έγιναν κάποιες ερωτήσεις-σχόλια σχετικά με την επίπτωση στην εγγύηση, έκανα σήμερα μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία σχετικά.

Μου είπαν πως η γενικότερη εγγύηση δεν χάνεται ούτε επιρρεάζεται, παρα μόνο στο κομμάτι το οποίο αντικατέστησα.

Με λίγα λόγια ισχύει κανονικά η εγγύηση (και η τυχόν επέκτασή της) για όλο το αυτοκίνητο εκτός από το μηχάνημα (το RCD300 συγκεκριμένα) το οποίο αντικατέστησα.

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #139 από Magnum
Και αν το καινούριο ηχοσύστημα σου κάψει ηχείο περνιέται στην εγγύηση;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140 από Coo
Αυτό είναι μια καλή ερώτηση Πασχάλη... :unsure:

Θέλω να πιστεύω πώς ναι, αλλά είναι κάτι που με σιγουριά δεν ξέρω. Μια και θα πάς στο 'χειρουργείο' για να παραλάβεις το εργαλείο δεν κάνεις και μία σχετική ερώτηση;

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #149 από vabatzis
Νομίζω πως αν η πηγή του προβλήματος δεν καλύπτεται (ηχοσύστημα), θα βρουν "πάτημα" για να απορρίψουν το θέμα εγγύησης...σίγουρα ένα ερώτημα σε αντιπροσωπεία θα μας διαφωτίσει... :unsure:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #151 από Coo
Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να έχεις καβάτζα το RCD-300/310 ώστε άν χτύπα ξύλο γίνει κάτι τέτοιο, το βάζεις πίσω και ξεμπλέκεις. Σε Witson κλπ είναι εύκολο το βάλε-βγάλε. Σε KW/Pioneer/JVC κλπ καλύτερα να πληρώσεις ένα νέο ηχείο παρά να σου ξηλώσουν όλο το αυτοκίνητο όπως έκαναν σε μένα.

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #207 από Magnum
Τόσο πολύπλοκα μπαίνει το JVC?

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #240 από Coo
Magnum έγραψε:

Δέν έχω JVC, Kenwood έχω. Αλλά όπως και να έχει η ίδια μεθοδολογία ακολουθείται. Για να καταλάβεις τί έννοω με τη λέξη 'ξήλωμα', για να περαστούν οι ενισχυτές κεαρίας, τα μπλε δόντια κλπ ξηλώθηκε η πλαφονιέρα, η δεξιά κολώνα, το ντουλαπάκι και η κεντρική κονσόλα. :crazyman:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #243 από vabatzis
coo έγραψε:

Magnum έγραψε:

Δέν έχω JVC, Kenwood έχω. Αλλά όπως και να έχει η ίδια μεθοδολογία ακολουθείται. Για να καταλάβεις τί έννοω με τη λέξη 'ξήλωμα', για να περαστούν οι ενισχυτές κεαρίας, τα μπλε δόντια κλπ ξηλώθηκε η πλαφονιέρα, η δεξιά κολώνα, το ντουλαπάκι και η κεντρική κονσόλα. :crazyman:

Το ίδιο έκαναν και σε μένα όταν έβαλαν το witson στην αντιπροσωπεία...όπως και να'χει, είναι μια διαδικασία που καλό είναι να γίνεται από "ειδικούς"...:whistle:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #246 από Coo
vabatzis έγραψε:

Το ίδιο έκαναν και σε μένα όταν έβαλαν το witson στην αντιπροσωπεία...όπως και να'χει, είναι μια διαδικασία που καλό είναι να γίνεται από "ειδικούς"...:whistle:

Ώπα ρε συ! Για να σου βάλουν το Witson σου ξηλώσαν όλα αυτα ;;; :wtf:

Εγώ όταν το τοποθέτησα (και αργότερα το έβγαλα για να το αντικαταστήσω με το Kw) το μόνο που χρειάστηκε να βγάλω είναι το ασημί της κεντρικής κονσόλας και να ξεκουμπώσω απλά το καπάκι του ταμπλώ από τη θέση του συνοδηγού για να περάσω την κεραία της τηλεόρασης...
Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται όλο αυτό το ξήλωμα στο Witson...:no:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #247 από vabatzis
...κι όμως ναι...το ξήλωσαν για να περάσουν τα καλώδια κεραίας tv και gps εσωτερικά. Το καλώδιο της τηλεόρασης το ανέβασαν από την κολώνα και το "έκρυψαν" μέσα από το σκιάδιο, ενώ του gps μπήκε στη βάση της κολώνας.

Η αλήθεια είναι ότι παρά το ξήλωμα, έχουν κάνει άψογη δουλειά, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται καλώδιο πουθενά στο αυτοκίνητο...:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #389 από Coo
Παιδιά έκανα *μπιπ* προσπαθώντας να χωρίσω τα πόστ σας για την κεραία (που ήταν off topic :readthefuck ) τα διέλυσα όλα. Βαγγέλη sorry για τις φωτογραφίες, αν θέλεις ανοίξτε ένα καινούργιο θέμα σχετικά με την κεραία. :whistle: :whistle: :whistle:

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi