Audiosources 7609

• kavala
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53561 από kavala
Audiosources 7609 δημιουργήθηκε από kavala
Μυαλο δεν εβαλα, Κινεζο παλι πηρα...
Συνδεω πανω τα καλωδια και βλεπω δουλευει.Το βαζω μεσα και πιθανον να στριμωξα μερικα καλωδια...Οποτε βλεπω δεν αναβει και τελικα καηκε ασφαλεια, απο αυτες που ειναι διπλα στη μπαταρια.Την αλλαζω,δουλευει αλλα βγαζει καπνους και παραλληλα λειτουργει. Το σβηνω και μετα απο ωρες το ξαναναβω και παλι τα ιδια.
Ομως την τριτη φορα, και μετα απο αψογη λειτουργια 5 ωρων δουλευει ρολοι χωρις καπνους!!!
Το αποτελεσμα βεβαια ειναι το παρακατω με τους κινεζους να μου λενε δεν το αντικαθιστουν,δεν εχει τιποτα γιατι το καψιμο ειναι στο green wave(???).

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?Και αν κινδυνευω απο πυρκαγια?

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53562 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Audiosources 7609
Όπου και να είναι, το κάψιμο είναι κάψιμο που για μένα σημαίνει ότι κάτι/κάπου δεν πάει καλά. Ακόμα περισσότερο αν έχει βγάλει και καπνούς!
Και αν την επόμενη φορά δε σταματήσει στους καπνούς;
Εφ'όσον δεν υπάρχει περίπτωση εγγύησης ή αντικατάστασης (τα έχουμε πεί χίλιες φορές για τους Κινέζους και μυαλό δε βάζετε) και αποδεδειγμένα το μηχάνημα δεν πάει καλά, εγώ θα το έβαφα μπλέ και θα το πετούσα στο Αιγαίο.. Δεν ξέρω αν κανένας μπορεί να σου εγγυηθεί ότι όλα είναι οκ ή είναι έτοιμο να εκραγεί, εγώ δε θα το άφηνα να πλησιάσει καν το αυτοκίνητο μου..
Τα Κινεζάκια είναι λαχείο, είτε θα σου βγούν σκυλιά είτε ..κουρκουμπίνια! Δυστυχώς, σου έκατσε το κουρκουμπίνι..

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53567 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Audiosources 7609
++1

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53579 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Audiosources 7609
Παιδιά η λύση είναι RNS-510!!!
Είναι πιο ακριβό σίγουρα (ειδικά για καινούργιο)
Οι τιμές στα μεταχειρισμένα έχουν πέσει αρκετά και μπορείς να τα βρεις σε πολύ συμφέρουσες τιμές.
Και μόνο που η πλοήγηση εμφανίζεται στην κόκκινη οθόνη... τι άλλο να ζητήσεις...
Εντάξει μπορεί να μην έχει ενσωματωμένα bluetooth, τηλεοράσεις, αλλά σου αφήνει το περιθώριο να βάλεις ότι γουστάρεις.
Εγώ που το πλήρωσα καινούργιο 1000+ δεν το μετανιώνω και θεωρώ ότι είναι κάτι που αξίζει.

Μόλις βάλω και την εργοστασιακή κεραία στο πορτπαγκάζ θα είμαι τζετ...

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53580 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Audiosources 7609
Αν και κινδυνεύουμε να βγούμε εκτός θέματος, να αναφέρω Ανδρέα ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις ποιοτικές, και χωρίς προβλήματα. Εμένα πχ το Zenec έχει αποδειχτεί άψογο, δεν έχει κολλήσει ποτέ και τα έχει όλα. Συμφωνώ στο ότι το RNS είναι κορυφαίο, απλώς δεν αποτελεί τη μοναδική λύση...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53581 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:Audiosources 7609
Ανδρέα εσύ θα πρέπει μετά να παραδίδεις σεμινάρια με τόσα που έχεις βάλει στ αμάξι! :violin

Τώρα στο θέμα μας, το να πάρει φωτιά μητρική πλακέτα είναι αρκετά σπάνιο. Το να καεί κάποιο τσιπάκι γίνεται. Μου είχε συμβεί παλαιότερα σε μητρική Η/Υ, έβγαλε καπνούς και κάηκε η ενσωματωμένη κάρτα δικτύου αν θυμάμαι καλά, ωστόσο μετά λειτουργούσε άψογα (έβαλα μια κάρτα δικτύου pci). :fart:
Φυσικά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί άψογα το μηχάνημα ή ότι δεν θα καεί τίποτα άλλο αφού ως γνωστόν τα κινέζικα προϊόντα δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους...

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53582 από Coo
Συμφωνώ! Εγώ κατα σειρά έχω περάσει witson(κινέζο) // kenwood 7029 // RNS 510 και θεωρώ ότι το RNS αποτέλεσε την ιδανικοτερη επιλογή. Η έλλειψη Bluetooth είναι σίγουρα ενοχλητική (αρκεί να διαθέσει κάποιος από €25 εως €300 επιπλέον και λύνεται το θέμα) αλλά η άψογη συνεργασία με το τιμόνι, το ενσωματωμένο GPS, η πολύ καλή οθόνη και η εξαιρετική ποιότητα ήχου (νομίζω είναι blaupunkt) για μένα το καθιστούν εξαιρετική επιλογή, χωρίς κάποιο τραγικό κόστος. Εγώ πχ το πήρα €500 και κάποιος άλλος πρόσφατα το πήρε δεύτερο χέρι με €300! Σαν ολοκληρωμένο πακέτο συμφωνώ με το Βαγγέλη που αναφέρει το Zenec αλλά μιλώντας πάλι προσωπικά θα ξαναγοραζα το RNS.
Για να γυρίσω στο θέμα μας, η συμβουλή μου είναι "μακριά από Κινέζους", για μένα έκανες λάθος που προτιμησες αυτή τη λύση και (δυστυχώς) φαίνεται ότι το πληρωσες..

Δημήτρης

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53588 από andreas73
Συμφωνώ με τον Δημήτρη.
Δεν μπορεί να έχεις αυτοκίνητο +30.000 και να έχεις Κινέζο.
Για άλλες λύσεις τύπου Zenec δεν έχω άποψη, πάντως όντας φανατικός με Pioneer (στο σπίτι) και Kenwood στο αυτοκίνητο, νομίζω ότι πάλι RNS θα αγόραζα γενικά σε VW

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53593 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Audiosources 7609
Παιδιά, πριν το ebay και τα διάφορα ΟΕΜ συστήματα που βγήκαν κατα καιρούς, η αγορά του rns κατα την παραγγελία του αμαξιού ή και μετέπειτα, φάνταζε όνειρο απατηλό. Και εγώ μετά απο το zenec με το οποίο ουδέποτε είχα πρόβλημα, κατέληξα στο rns και ομολογώ οτι δεν θα το άλλαζα με τιποτε άλλο.
Φίλε μου απο την Καβάλα....εσύ θα άλλαζες την ψυχική σου ηρεμία και αγωνία που έχεις για να παλεύεις ακόμη με τον Κινέζο? Ψάξε λίγο στο νετ να δείς οτι η αγορά ενός RNS είναι πλέον ποιο συμφέρουσα λύση απο οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι κυκλοφορεί. Πως να το κάνουμε το εργοστασιακό φτιάχτηκε να ταιριάζει στο Eos σου. Όλα τα υπόλοιπα ειναι απομιμήσεις που τελικά σε οδηγούν λάθος επιλογές. Αφουγκράσου αυτά που σου λέω και θα με θυμηθείς.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53606 από Coo
Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, έχουμε κάνει και ομαδική αγορά με κινεζάκια στο παρελθόν τα οποία βγήκαν μια χαρά. Απλά και τότε η αγορά είχε "ρίσκο", κάτι που ήταν γνωστό σε όλους.
Με τις τιμές που υπάρχουν πλέον όπως λέει και ο Παναγιώτης, ίσως να μην αξίζει να σχοληθεί κάποιος με κινεζάκι, θα ήταν σωστότερο να στραφεί σε Rns-510 (ή Rcd-510 για ακόμα φθηνότερα)..

Δημήτρης

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #53610 από andreas73
Coo έγραψε:

Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, έχουμε κάνει και ομαδική αγορά με κινεζάκια στο παρελθόν τα οποία βγήκαν μια χαρά. Απλά και τότε η αγορά είχε "ρίσκο", κάτι που ήταν γνωστό σε όλους.
Με τις τιμές που υπάρχουν πλέον όπως λέει και ο Παναγιώτης, ίσως να μην αξίζει να σχοληθεί κάποιος με κινεζάκι, θα ήταν σωστότερο να στραφεί σε Rns-510 (ή Rcd-510 για ακόμα φθηνότερα)..

Συμφωνώ. Και το RCD είναι πολύ καλή επιλογή αν δεν σε ενδιαφέρει η πλοήγηση και η είσοδος video

Συντονιστές: nikitas tsi