Αναβάθμιση rcd -510

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #56766 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:Αναβάθμιση rcd -510
Έψαξα λίγο το όλο θέμα και δυστυχώς το δύσκολο κομμάτι δεν είναι το άνοιγμα του RCD και οι μικροεπεμβάσεις στις πλακέτες. Δεν υπάρχει έτοιμος αντάπτορας ούτε για το ρεύμα ούτε για τον ήχο (για να ακούγονται οι οδηγίες του navi πρέπει να γίνει σύνδεση με το aux-in). Επίσης η καλωδιοταινία είναι εκτεθειμένη και χρειάζεται και κόλληση για να λειτουργεί η μετάβαση στο σύστημα μέσω του κουμπιού media του RCD.

Υπάρχουν και άλλα τέτοια παρόμοια συστήματα, στα οποία δεν χρειάζεται η κόλληση και δεν έχουν εκτεθειμένη καλωδιοταινία αλλά έχουν άλλο θέμα, χρειάζονται μια ξεχωριστή πλακέτα που τοποθετείται εσωτερικά του RCD, μεγαλώνοντας το βαθμό δυσκολίας της εγκατάστασης.

Χώρια του ότι δεν γνωρίζω κατά πόσο αξιόπιστα μπορούν να είναι αυτά τα συστήματα...

Εν ολίγοις, δεν αξίζει το ρίσκο. Ωστόσο αν θέλει κάποιος να το ρισκάρει, το κάνω τσάμπα.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #56767 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Απ:Αναβάθμιση rcd -510
Ευχαριστώ για την απάντηση Γιάννη. Αν τελικά προχωρήσουμε το δεύτερο σύστημα, θα μπορούσες να αναλάβεις την εγκατάσταση;

Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)

• Dionysis
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #56768 από Dionysis
Απαντήθηκε από Dionysis στο θέμα Απ:Αναβάθμιση rcd -510
ωραία δηλαδή ξεχνάμε μάλλον την αναβάθμιση του υπάρχοντος συστήματος...lancelot έχεις λάβει απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις που πόσταρες??ψάχνοντας το λινκ από το δευτερο σύστημα που πόσταρε ο coo εγώ ξεχώρισα και μία που είναι εμφανισσιακά με το rcd και έχει 260 κατι δολλάρια...με τα μεταφορικά βγαίνει γύρω στα 240 Ε και νομίζω με μια πρόχειρη ματιά πως έχει όλα όσα θέλουμε !!! εγώ πάντως είμαι μέσα σε μία ομαδική με ένα λογικό κόστος και αν βρεθεί κάποιος τρόπος εγκατάστασης!παρεπιπτόντος εγώ έχω ένα scirocco 2010 ...λογικά θα κάνει και σε μενα....

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #56778 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Απ:Αναβάθμιση rcd -510
Καλημέρα, ναι με δεδομένο πως είναι αξιόπιστο το 2ο Site, η λογική λέει πως το ξεχνάμε. Θα ποστάρω με το που έχω τις απαντήσεις, και το συζητάμε ;)

ΥΓ

Άνοιξε ένα thread ομαδικής αγοράς εδώ: www.vweos.gr/eosforu...2 - Τα λέμε εκεί αφού πλέον έχουμε ξεφύγει από το θέμα στο συγκεκριμένο thread

Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)

Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59028 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Αναβάθμιση rcd -510
dragonfighter έγραψε:

Έψαξα λίγο το όλο θέμα και δυστυχώς το δύσκολο κομμάτι δεν είναι το άνοιγμα του RCD και οι μικροεπεμβάσεις στις πλακέτες. Δεν υπάρχει έτοιμος αντάπτορας ούτε για το ρεύμα ούτε για τον ήχο (για να ακούγονται οι οδηγίες του navi πρέπει να γίνει σύνδεση με το aux-in). Επίσης η καλωδιοταινία είναι εκτεθειμένη και χρειάζεται και κόλληση για να λειτουργεί η μετάβαση στο σύστημα μέσω του κουμπιού media του RCD.

Υπάρχουν και άλλα τέτοια παρόμοια συστήματα, στα οποία δεν χρειάζεται η κόλληση και δεν έχουν εκτεθειμένη καλωδιοταινία αλλά έχουν άλλο θέμα, χρειάζονται μια ξεχωριστή πλακέτα που τοποθετείται εσωτερικά του RCD, μεγαλώνοντας το βαθμό δυσκολίας της εγκατάστασης.

Χώρια του ότι δεν γνωρίζω κατά πόσο αξιόπιστα μπορούν να είναι αυτά τα συστήματα...

Εν ολίγοις, δεν αξίζει το ρίσκο. Ωστόσο αν θέλει κάποιος να το ρισκάρει, το κάνω τσάμπα.

ψάχνοντας λίγο παραπάνω παρατήρησα ότι ο Γιάννης έχει δίκιο σχετικά με το ότι χρειάζονται επεμβάσεις στην πλακέτα.Φυσικά το συγκεκριμένο σύστημα σας παρέχει μόνο εξόδους και εισόδους. Σε κάθε περίπτωση θέλετε dvd player, navibox, dvb-t & rear camera. το άθροισμα φυσικά ξεπερνάει τα 1500, αν αναλογιστείς ότι το interface με τις εξόδους έχει κανένα 300άρι, το navibox σίγουρα 500, dvb-t αν δεν είναι κινέζικο κανένα 250άρι μία σοβαρή camera 100+ και φυσικά τοποθέτηση.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #63852 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Απ:Αναβάθμιση rcd -510
Βλέπω τον τελευταίο καιρό διάφορα ποστ για αναβάθμιση στο λογισμικό του RNS-510. Μήπως έχει βγει τίποτα παρόμοιο και για το RCD-510;

1,4 TSI 2?? PS