- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Dynaudio plug and play upgrade
- KostiSs13
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #58765
από KostiSs13
KostiS
Dynaudio plug and play upgrade δημιουργήθηκε από KostiSs13
Καλησπερα, γνωριζει κανεις σας κατι για την λυση "plug and play" της Dynaudio σχετικα με την αναβαθμιση του εργοστασιακου "ηχου"..? Ισχυει οντως πως υπαρχουν 2-3 σταδια αναβαθμισης (π.χ. 1ο σταδιο απλα ενας μεγαλυτερος ενισχυτης "plug and play", με τα ηδη υπαρχοντα ηχεια, που κουμπωνει πισω απ'τ μεγαλο ντουλαπακι του συνοδηγου?). Αληθευουν αυτα 'η οτι εχω ακουσει ειναι π@π@ρ..ς?!? :wtf: Αν ναι, υπαρχει καποιος εισαγωγεας εδω στην Ελλαδα..?(πηρα στον επισημο αντιπροσωπο της Dynaudio, του ειπα για τι ακριβως ενδιαφερομαι κ μου ειπε πως δεν φερνει τα ηχεια αυτοκινητου και πως απ οσο ξερει-νομιζει δεν τα φερνει κ κανεις αλλος εδω στην Ελλαδα.. :tsantila: :tsantila: )
KostiS
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- andreas73
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #58880
από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Dynaudio plug and play upgrade
Plug n play ενισχυτής σίγουρα υπάρχει. Όχι όμως Dynaudio. Μπορείς να βρεις από ebay σε μεταχειρισμένο σετ γύρω στα 400-500 ευρώ και μετά ψάχνοντας στο Google θα βρεις οδηγό για να το περάσεις. Μιλάμε για χοντρή δουλειά... Πάντως γίνεται.
Το είχα ψάξει και εγώ, αλλά μετά μου έφυγε αφού έβαλα TV-tuner κάτω από το κάθισμα του οδηγού...
Νομίζω πάντως ότι το ηχοσύστημα -τουλάχιστον με το RNS-510- είναι υπέρ αρκετό. Δεν νομίζω να καταλάβεις ιδιαίτερη διαφορά. Διαφορά σίγουρα θα υπάρχει, όχι όμως τόσο σημαντική. Αν σου αρέσει τόσο το ντάπα-ντούπα πήγαινε σε after market να κάνεις παπάδες...
Το είχα ψάξει και εγώ, αλλά μετά μου έφυγε αφού έβαλα TV-tuner κάτω από το κάθισμα του οδηγού...
Νομίζω πάντως ότι το ηχοσύστημα -τουλάχιστον με το RNS-510- είναι υπέρ αρκετό. Δεν νομίζω να καταλάβεις ιδιαίτερη διαφορά. Διαφορά σίγουρα θα υπάρχει, όχι όμως τόσο σημαντική. Αν σου αρέσει τόσο το ντάπα-ντούπα πήγαινε σε after market να κάνεις παπάδες...
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #58902
από vaggelis4
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Dynaudio plug and play upgrade
Το dynaudio κανονικα ειναι πακετο εξοπλισμου που το παραγγελνεις απο την αρχη τοποθετειτε εργοστασιακα στο αμαξι και εχει εναν ενισχυτη κατω απο το καθησμα του οδηγου και 8 ηχεια, ωστοσο μπορεις να κανεις (με πολυ δουλεια) ολη αυτη την δουλεια αγοραζοντας απο ebay τα ηχεια και τον ενισχυτη και να τα τοποθετησεις στο αμαξι μόνος σου ή σε καποιο συνεργειο. Παντως για plug n' play δεν εχω δει κατι σε dynaudio.
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
- KostiSs13
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #58921
από KostiSs13
KostiS
Απαντήθηκε από KostiSs13 στο θέμα Απ:Dynaudio plug and play upgrade
Καταλαβα... Τζιφος η δουλεια δηλαδη! :klaps: Τεσπα ευχαριστω πολυ παιδες..Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα να εχουμε!!
KostiS
Συντονιστές: nikitas tsi