Θύρα aux-in
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #70536
από Coo
Δημήτρης
Θύρα aux-in δημιουργήθηκε από Coo
Έχω μέσα στον "τεμπέλη" από το εργοστάσιο προεγκατεστημένη θύρα aux. Μετά από 5 χρόνια σιωπηρής συνύπαρξης, είπα να δοκιμάσω να δώ πως λειτουργεί και τί απόδοση ήχου έχει.
Μιας και δεν είχα καλώδιο iPhone-to-aux χρησιμοποιήσα ένα απλό 3.5mm aux cable σαν αυτό συνδέοντας το με τη θύρα των ακουστικών του iPhone και ενεργοποίησα από το μενού του RNS το Aux (μάλιστα δοκίμασα και στο aux input όλες τις ρυθμίσεις high/medium/low).
Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά απογοητευτικό. :klaps:
Ακούγονταν μόνο οι ψηλές συχνότητες, δεν υπήρχε μπάσο καθόλου (λες και άκουγες από τρανζιστοράκι) και ήταν και σχετικά χαμηλή η ένταση. Τσέκαρα τις ρυθμίσεις του κινητού (ένταση) και΄ηταν στο 100%. Τα βίσματα ήταν σωστά στη θέση τους.
Τί μπορεί να φταίει ή να κάνω λάθος; :crazyman:
Μιας και δεν είχα καλώδιο iPhone-to-aux χρησιμοποιήσα ένα απλό 3.5mm aux cable σαν αυτό συνδέοντας το με τη θύρα των ακουστικών του iPhone και ενεργοποίησα από το μενού του RNS το Aux (μάλιστα δοκίμασα και στο aux input όλες τις ρυθμίσεις high/medium/low).
Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά απογοητευτικό. :klaps:
Ακούγονταν μόνο οι ψηλές συχνότητες, δεν υπήρχε μπάσο καθόλου (λες και άκουγες από τρανζιστοράκι) και ήταν και σχετικά χαμηλή η ένταση. Τσέκαρα τις ρυθμίσεις του κινητού (ένταση) και΄ηταν στο 100%. Τα βίσματα ήταν σωστά στη θέση τους.
Τί μπορεί να φταίει ή να κάνω λάθος; :crazyman:
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- thodoris
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 122
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #70539
από thodoris
1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Θύρα aux-in
Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί παλιά με το RCD 310 τη χρησιμοποιούσα μόνιμα συνδέοντας διάφορες συσκευές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στη ποιότητα ήχου. Πιστεύω όμως πως παίζει ρόλο η ποιότητα του καλωδίου, δοκίμασε και κανένα άλλο καλύτερο μήπως δεις διαφορά.
1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #70540
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Θύρα aux-in
Πιθανοτατα να μην ειχες βαλει καλα τα βυσματα σε iphone και aux. Εισαι σιγουρος οτι τα χωσες καλα μεσα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #70542
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Θύρα aux-in
Ναί, είμαι σίγουρος 99,9%. Απλά δεν ξέρω τί παίζει με τις φίσες στην κονσόλα και φοβάμαι μήπως κατα την τοποθέτηση της ποτηροθήκης μια φορά και ένα καιρό τραβήχτηκε τίποτα..
θα δοκιμασω και κανένα άλλο καλώδιο.
θα δοκιμασω και κανένα άλλο καλώδιο.
Δημήτρης
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #70544
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Θύρα aux-in
εγώ νομίζω ότι παίζει ρόλο τι καρφί έχεις,
έχω παλαιότερα ακουστικά από διάφορες συσκευές και σε iphone δεν αποδίδουν ή δεν παίζουν.
έχω παλαιότερα ακουστικά από διάφορες συσκευές και σε iphone δεν αποδίδουν ή δεν παίζουν.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #70890
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Re:Θύρα aux-in
Δυστυχώς απο ότι φαίνεται το πρόβλημα θα πρέπει να βρίσκεται κατω απο τον τεμπέλη, ισως στη φίσα της θύρας. Δοκίμασα πολλά καλώδια με καρφιά, κόκκινα, κίτρινα, χρυσά, πτυσσόμενα και μη, όλα με το ίδιο φτωχό αποτέλεσμα. Πολλά πρίμα καθολου μπάσα και η ένταση στο 100% για να ακουστεί η μουσική.
Φυσικά το να ανοιχτεί η κεντρική κονσόλα για κάτι τέτοιο δεν ειναι καν ενδεχόμενο, απλα μάλλον θα πρέπει να το δεχτώ έτσι.
Μήπως παίζει ρόλο η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ενισχυτή στο RNS μέσω του Vagcom;
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Φυσικά το να ανοιχτεί η κεντρική κονσόλα για κάτι τέτοιο δεν ειναι καν ενδεχόμενο, απλα μάλλον θα πρέπει να το δεχτώ έτσι.
Μήπως παίζει ρόλο η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ενισχυτή στο RNS μέσω του Vagcom;
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Δημήτρης
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #70891
από vaggelis4
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Re:Θύρα aux-in
Δε νομίζω να παίζει ρόλο η ενεργοποίηση του ενισχυτή γιατι ουτως ή άλλως ανενεργό πρέπει να είναι, ίσως απλά κάτι έχει φύγει και δεν κάνει καλή επαφή. Σε μένα κανονικά παίζει πάντως, όποτε το χρησημοποιώ...
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
Συντονιστές: nikitas tsi