LM 8904 VS RNS 510

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #73493 από stevenpap
LM 8904 VS RNS 510 δημιουργήθηκε από stevenpap
Αγαπητοί φίλοι, σκέφτομαι να βάλω ηχοσύστημα και μελετώντας τα διαθέσιμα μοντέλα σε σχέση με τις τιμές, έχω την αίσθηση ότι το LM 8904 είναι καλύτερο σε σχέση χαρακτηριστικών-τιμής.
Παρακαλώ για τις απόψεις των εμπειροτέρων ή μη.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #73500 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα LM 8904 VS RNS 510
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το κινεζάκι δεν έχει κάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό (του), μη σου πω ότι είναι και πολύ ακριβό για τα χαρακτηριστικά του... :unsure:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #73511 από stevenpap
Απαντήθηκε από stevenpap στο θέμα LM 8904 VS RNS 510
Βαγγέλη ευχαριστώ για την απάντηση.
Απλά κυκλοφορούν πολλά κινέζικα με πολύ γρήγορους επεξεργαστές και όλα τα καλούδια χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις εξτρα για πρόσθετα και με μεγάλο κόστος όπως συμβαίνει με το RNS. Έχω όμως σημαντικές επιφυλάξεις στον τομέα της ποιότητας του ήχου και της καλής λήψης του ραδιοφώνου γιατί από ένα κινέζικο που είχα βάλει στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα (HONDA CRV), δεν έμεινα ικανοποιημένος. Υπάρχει και το LM C004 που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.
Θα είμαι υπόχρεος για τις προτάσεις σας!! :unsure:

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #73512 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα LM 8904 VS RNS 510
Όπως έχω ξαναπεί, DYNAVIN-ZENEC-RNS510 , η σειρά δεν παίζει κανένα ρόλο, ούτε τα συγκρίνω.. Είναι οι επιλογές που ίσως εγώ έκανα.
Έχω υπάρξει κάτοχος RNS και το θεωρώ must have, αλλά είναι ακριβό σπόρ αν έχεις σκοπό να το πας παραπέρα.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #73515 από vabatzis
Εγώ έχω περάσει από Witson, μετά έβαλα Zenec και κατέληξα στο RNS. Αν αυτό που ζητάς είναι ποιότητα ήχου και λήψης, αλλά και ταχύτητα πλοήγησης, να πάρεις RNS. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη με οτιδήποτε κυκλοφορεί. Ποιοτικά ήταν πολύ καλό και το Zenec, παρόλα αυτά το κόστος αγοράς του είναι απαγορευτικό (γύρω στα 1000 ευρώ). Από εκεί και πέρα, αν εξαιρέσω την λειτουργία τηλεόρασης, που χρειάζεσαι αρκετά χρήματα να την υλοποιήσεις αν έχεις RNS, θεωρώ ότι οι διαφορές στις προσφερόμενες λειτουργίες μεταξύ κινέζου και RNS είναι λίγες και μικρής σημασίας...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": stevenpap

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #73523 από vabatzis
Ενδιαφέρον σε ΟΕΜ έχει και το Blaupunkt Philadelfia 835 . Δεν το έχω δει από κοντά, απλά ως εταιρεία έχει ιστορία...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #73525 από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα LM 8904 VS RNS 510
σωστός ο βαγγέλης.. :good: :good:
και εγώ έχω εμπειρία και από blaupunkt από προηγούμενο αυτοκίνητο και από τι εστίκαλογερόπουλος που μου είχε τοποθετήσει το multimedia της kenwood στο εος μου :clap:

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #73527 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα LM 8904 VS RNS 510
Παντως υπαρχουν προτασεις στην αγορα που ειναι σχετικα καλες και διαθετουν λειτουργικο android ακομη και wifi.
www.erisin.com/Suppl...9

www.erisin.com/erisi...l

Νikitas TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #73542 από GoratrixGR
Απαντήθηκε από GoratrixGR στο θέμα LM 8904 VS RNS 510

vabatzis έγραψε: Ενδιαφέρον σε ΟΕΜ έχει και το Blaupunkt Philadelfia 835 . Δεν το έχω δει από κοντά, απλά ως εταιρεία έχει ιστορία...

Πολύ ελκυστικό και πολύ κοντά στο design του RNS. Μήπως βρήκα τι θα πάρω? Είναι κοντά μου αυτός, μπορεί να περάσω να δω ένα ντέμο .. :P

VW EOS 1.4 TSi α.κ.α Το "θηρίο"
[size="14px"]Powered by[/size] [size="20px"] revo![/size]

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #74382 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα LM 8904 VS RNS 510
Αν θυμάμαι καλά τα εργοστασιακά ηχοσυστηματα είναι Blaupunkt και Sony(?). Πάντως ότι κάποια είναι Blaupunkt είναι σίγουρο. Οπότε το παραπάνω δεν πρέπει να απέχει και πολύ σε ποιότητα από το εργοστασιακό, αν και προσωπικά μάλλον σε κινεζάκι θα ξανακατέληγα.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #74471 από GoratrixGR
Απαντήθηκε από GoratrixGR στο θέμα LM 8904 VS RNS 510
Εγώ έχω ψηθεί έντονα για το Dynavin DVN-VW μαζί με το tv tuner όμως και για το μέλλον καμερούλα πίσω. :crazyman: :crazyman: :crazyman:

Βασικά σε σχέση με το veyron, έχει στο ραδιόφωνο interface look πιο κοντά στο εργοστασιακό και το πολύ βασικό για τους καψούρηδες κομπιουτεράκιδες σαν και του λόγου μου, έχει OBC functionality για θερμοκρασίες κτλ :whistle:

VW EOS 1.4 TSi α.κ.α Το "θηρίο"
[size="14px"]Powered by[/size] [size="20px"] revo![/size]

Συντονιστές: nikitas tsi