ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RCD310 ME RCD510 (PARKING SENSORS)

• petralani
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #75057 από petralani
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RCD310 ME RCD510 (PARKING SENSORS) δημιουργήθηκε από petralani
Παιδια καλησπέρα. Είμαι έτοιμος να αλλάξω το rcd310 στο ΜΥ09 με το rcd510. Θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε αν θα υπάρχει συμαβατότητα με τα παρακάτω:
1)Χειριστήρια στο τιμόνι
2)Aux εξοδος
3)Parking sensors: Οπτική ένδειξη των εργοστασιακών αισθητήρων παρκαρίσματος. (όπως φαίνεται και ασπρόμαυρα στο 310, αλλά τώρα θα είναι έγχρωμα).
Είδικά για το τελευταίο, αν τελικά είναι συμβατοί οι αισθητήρες, αυτό είναι plug n play ή θα πρέπει να κάνω καποια ρύθμιση στο 510 μέσω vag-com;
Ευχαριστώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #75059 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RCD310 ME RCD510 (PARKING SENSORS)
Η διαδικασία είναι plug n play και δε κάνεις τίποτα αλλο.
www.vweos.gr/kunena/...0
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

• petralani
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #75060 από petralani
Απαντήθηκε από petralani στο θέμα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RCD310 ME RCD510 (PARKING SENSORS)
Φίλε μου Θοδωρή δεν ρωτάω πως γίνεται η διαδικασία, αλλά αν θα υπάρχει συμβατότητα με τις 3 παραμάτρους που αναφέρω παραπάνω, και ειδικότερα με τη οπτική ένδειξη των εργοστασιακών αισθητήρων παρκαρίσματος.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #75061 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RCD310 ME RCD510 (PARKING SENSORS)
Όταν είχα κάνει την αλλαγή σε RNS-510 (από RCD-310) δεν χρειάστηκε κωδικοποίηση, λειτούργησαν όλα. Λογικά το ίδιο θα είναι και στο RCD-510.

Αν έχω καταλάβει καλά, η κωδικοποίηση ενημερώνει τον εγκέφαλο για το αν υπάρχουν τα αντίστοιχα αξεσουάρ, όπως χειριστήρια στο τιμόνι, εργοστασιακοί οπτικοί αισθητήρες παρκαρίσματος, κτλ, και δεν έχει να κάνει με το το σύστημα πολυμέσων (Εννοείται βέβαια ότι αν δεν βάλεις συμβατό σύστημα τότε δεν θα λειτουργούν). Εσύ έχεις ήδη αυτή την κωδικοποίηση αφού λειτουργούν όλα στο RCD-310.

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι είναι plug-n-play εγκατάσταση.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": petralani

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #75064 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RCD310 ME RCD510 (PARKING SENSORS)
Δεν θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα.
Oλη τα συστηματα καθως και η can gateway που φορας συνεργαζονται μεταξυ τους.

Νikitas TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": petralani

• petralani
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #75080 από petralani
Απαντήθηκε από petralani στο θέμα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RCD310 ME RCD510 (PARKING SENSORS)
Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο ερώτημα μου.
Κάνοντας όμως μια έρευνα αγοράς για να αποκτήσω το rcd510, κατέληξα στο ακόλουθο ερώτημα και αν θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει, θα του ήμουν ευγνώμων:
Αρχικά, εγω γνωρίζω πως η "πρόσοψη" του 510 είναι έτσι:

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Στο ψάξιμο όμως που έκανα, παρατήρησα πως υπάρχουν ορισμένα 510 που είναι έτσι:

ή

Το τελευταίο δηλαδή κουμπί από τα αριστερά και τα δεξιά αντικαθίσταται από 2 βελάκια αντίστοιχα. Αρχικά φαντάστηκα πως θα είναι κάποιο "facelift" του rcd510, το οποίο θα κυκλοφόρησε από κάποιο χρονικό διάστημα και μετά. Αυτό όμως αναιρείται, διότι όπως βλέπετε στην ακόλουθη φωτογραφία:

βλέπουμε ένα ολοκαίνουριο eos του 2013, το οποίο φοράει rcd510 με την αρχική μορφή της πρώτης φωτογραφίας, χωρίς τα βελάκια δηλαδή.
Εν κατακλείδι, μήπως αυτά τα rcd με τα βελάκια είναι μαιμουδιές, πολύ καλές απομιμήσεις του αυθεντικού ή όντως είναι κάποιες άλλες εκδόσεις;
Αν ξέρει κάποιο μέλος κάτι πιο συγκεκριμένο, παρακαλώ ας με διαφωτίσει, γιατί το μπέρδεμα μου είναι μεγάλο!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υ.Γ: Αν υπάρχει διαθέσιμο rcd510 προς πώληση, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω π.μ.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #75082 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RCD310 ME RCD510 (PARKING SENSORS)
Υπάρχουν 5 ή 6 παραλλαγές, ανάλογα με τη χώρα για την οποία προορίζεται και την χώρα παραγωγής της μονάδας. Αυτό που κυκλοφορεί στις ευρωπαϊκές αγορές είναι το πρώτο, και αν δε κάνω λάθος, είναι της Bosch.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #75084 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RCD310 ME RCD510 (PARKING SENSORS)
Σαν πρόσοψη στην Ευρώπη και στο e-bay παίζει μόνο η πρώτη από όσο έχω ψάξει όπου είναι και η βασική, από εκεί και περά κοιτά τι άλλες υποδοχές έχει παραπάνω.

Τα χρώματα στην οθόνη είναι διαφορετικά και εξαρτάται από το μοντέλο στο οποίο είχε τοποθετηθεί αρχικά, μετά όμως δε ξέρω αν αλλάζουν με vagcom

1,4 TSI 2?? PS