Rcd 330 help!

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #82898 από chrisnik
Rcd 330 help! δημιουργήθηκε από chrisnik
Έχει καταφέρει κάνεις rcd330 να δουλέψουν τα κοντρολακια στο τιμόνι?! 2008 tsi με mfd κόκκινη και mfsw 8 κουμπιά τιμόνι..
Δουλεύει σίγουρα στα καινούργια τιμονια αυτά με 12 κουμπιά...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν - 8 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #82899 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Rcd 330 help!
Με λίγο ψάξιμο στο google, λένε ότι σε μοντέλα πριν το 2009 ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσεις το CAN gateway (ή να βάλεις CANBUS emulator) για να κλείνει μαζί με τη μίζα και ότι παίζει μόνο στα τιμόνια με 12 κουμπιά...

Genuine OEM RCD330 PLUS head unit for Volkswagen cars. The device supports USB drive connection. Multi-function steering wheel control is preserved (only 12-button multi-function steering wheels are supported).

Consider purchasing a connection cable that offers quick and easy rear view camera connection.

Note! If you have a car before 2008 model year, you will need to replace the CAN gateway to avoid battery drain.

Note! Only English is available as the menu language.

Παρακολούθησε αυτό το θέμα , όπου κάποιος λέει ότι έχει βρεί έναν τρόπο για να δουλεύουν κάποια κουμπιά από τα παλιά τιμόνια και θα τον ανακοινώσει όταν τελειώσει τις δοκιμές.

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #82906 από chrisnik
Απαντήθηκε από chrisnik στο θέμα Rcd 330 help!
Εχω ψάξει κυριολεκτικά όλο το Internet μεχρι και απο τα Ρώσικα forum που εκαναν development στο μηχάνημα... Εχω μεταφράσει άπειρες σελίδες και εχω βγαλει τα μάτια μου... Η can gateway μου στο eos 2008 δουλεύει άψογα με το μηχάνημα δεν εχω κανένα drain... Απλα δεν παίζουν τα steering wheel controls αλλα δε φταιει αυτη φταίει το τιμόνι... (Το simulator ειναι παλι γιαυτό και μόνο για το drain).. Απλα το μηχάνημα θέλει τιμόνι 12 button που έχουν και μερικά eos νεώτερα θέλει αλλαγή εγκέφαλο κολωνας τιμονιού και για να συνεργαστούν και αυτα ολα μεταξύ τους θέλει νεότερη can gateway... Ολο αυτό γτ το μηχάνημα "μιλάει" στο τιμόνι και το αντίθετο σε BAP protocol και οχι το προηγούμενο πρωτόκολλο επικοινωνίας που έχουν τα προηγούμενα τιμονια με 8 κουμπιά!!

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν - 8 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #82907 από chrisnik
Απαντήθηκε από chrisnik στο θέμα Rcd 330 help!

Candlemass έγραψε:
Παρακολούθησε αυτό το θέμα , όπου κάποιος λέει ότι έχει βρεί έναν τρόπο για να δουλεύουν κάποια κουμπιά από τα παλιά τιμόνια και θα τον ανακοινώσει όταν τελειώσει τις δοκιμές.

Επίσης ο Deadpool που εχει σχολιάσει στο vwvortex και του απάντησε ο τύπος αυτό που μου εστειλες.... Ειμαι εγω!!! Του γραφω κιόλας eos 2008 tsi εχω Deadpool nickname στο forum!! :friend: :PPP χαχαχα
Για να δούμε θα βρει την άκρη?!

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #82912 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Rcd 330 help!
ΟΚ, οπότε περιμένεις! :food:

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": chrisnik

Συντονιστές: nikitas tsi