Συμβουλές για bluetooth σε Eos με RCD310

Περισσότερα
7 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 7 Χρόνια 1 Μήνας πριν #83589 από giorgostd
Συμβουλές για bluetooth σε Eos με RCD310 δημιουργήθηκε από giorgostd
Γεια σας!

Το Eosάκι μου που είναι του '09 και έχει το "παλιό" τιμόνι (+κόκινο φωτισμό στην οθόνη του καντράν κλπ) και την RCD310 δεν έχει bluetooth module εγκατεστημένο, παρότι το τιμόνι έχει τα αντίστοιχα κουμπιά.
Το κουμπί του τηλεφώνου στο τιμόνι το πατάω και δεν κάνει τίποτα και δεν έχω βρει και κάτι σχετικό με bluetooth στο μενού της πηγής ή πουθενά αλλού.

Θέλω να βάλω είτε την bluetooth μονάδα (κατά προτίμηση) είτε μία άλλη πηγή με bluetooth για λόγους και streaming μουσικής αλλά και για hands free (αλλιώς αν ήθελα μόνο streaming θα πήγαινα για bluetooth aux adapter μιας και έχω aux)

Επειδη έχω μπερδευτεί από όσα διάβασα,

πρώτον, η μονάδα bluetooth είναι συμβατή με την RCD310?

δεύτερον, αν βάλω κάποια από τις android οθόνες που προτείνετε κι εσείς σε άλλα θέματα εδώ, θα δουλέψουν αυτόματα η σύνδεση με τους αισθητήρες του parking και με τα κουμπιά του τιμονιού? οταν λένε "Adapter With Canbus Simulator" θεωρώ ότι είμαι οκ με το συγκεκριμένο πράγμα?

Δεν έχω ιδέα από ηλεκτρολογικά πράγματα, πόσο μάλλον για την ύπαρξη των ανεμιστήρων που ψύχουν τη μονάδα και το canbus :bye:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #83606 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Συμβουλές για bluetooth σε Eos με RCD310

giorgostd έγραψε: Γεια σας!

Το Eosάκι μου που είναι του '09 και έχει το "παλιό" τιμόνι (+κόκινο φωτισμό στην οθόνη του καντράν κλπ) και την RCD310 δεν έχει bluetooth module εγκατεστημένο, παρότι το τιμόνι έχει τα αντίστοιχα κουμπιά.
Το κουμπί του τηλεφώνου στο τιμόνι το πατάω και δεν κάνει τίποτα και δεν έχω βρει και κάτι σχετικό με bluetooth στο μενού της πηγής ή πουθενά αλλού.

Θέλω να βάλω είτε την bluetooth μονάδα (κατά προτίμηση) είτε μία άλλη πηγή με bluetooth για λόγους και streaming μουσικής αλλά και για hands free (αλλιώς αν ήθελα μόνο streaming θα πήγαινα για bluetooth aux adapter μιας και έχω aux)

Επειδη έχω μπερδευτεί από όσα διάβασα,

πρώτον, η μονάδα bluetooth είναι συμβατή με την RCD310?

Συμβατή είναι, αλλά θα δώσεις 350€ για το bluetooth module;

giorgostd έγραψε: δεύτερον, αν βάλω κάποια από τις android οθόνες που προτείνετε κι εσείς σε άλλα θέματα εδώ, θα δουλέψουν αυτόματα η σύνδεση με τους αισθητήρες του parking και με τα κουμπιά του τιμονιού? οταν λένε "Adapter With Canbus Simulator" θεωρώ ότι είμαι οκ με το συγκεκριμένο πράγμα?

Δεν έχω ιδέα από ηλεκτρολογικά πράγματα, πόσο μάλλον για την ύπαρξη των ανεμιστήρων που ψύχουν τη μονάδα και το canbus :bye:

Αν βρείς οθόνη με canbus emulator/module κλπ θα σου δουλεύουν κανονικά τα κουμπιά του τιμονιού, οι αισθητήρες παρκαρίσματος, γενικά ό,τι θα δούλευε σε εργοστασιακές πηγές. Μην πάρεις μόνο οθόνη του κατοστάρικου γιατί θα έχεις άλλα θέματα μετά.

Οικονομικές επιλογές για bluetooth, αν δεν θές να πάς σε οθόνες Android, είναι τα
RCN210 : www.aliexpress.com/i...l (+canbus emulator)
και
RCD330 : www.aliexpress.com/i...l (+canbus emulator)

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #83609 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Re:Συμβουλές για bluetooth σε Eos με RCD310
Για Bluetooth πάντως υπάρχουν στο eBay με 250 ευρώ κ αν ψάξεις μπορείς να βρεις κ Ελλάδα μεταχειρισμένο με 200 ευρώ.

Για αλλαγή πηγής πρέπει να δώσεις πολύ περισσότερα χρήματα για κάτι αξιόλογο.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #83610 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Re:Συμβουλές για bluetooth σε Eos με RCD310
Το Eonon GA7153A πάντως το βρίσκεις με 256+10 από Αγγλία χωρίς τελωνείο : www.eonon.co.uk/Andr...1

8-πύρηνος, 2GB RAM, Android 6.0 αναβαθμίσιμο, τα έχει όλα σε 1.
Και από κορυφαία εταιρία, το δικό μου 3ετίας σχεδόν δεν μασάει πουθενά, και με 1GB RAM σε Android 4.4.4.
Ούτε από ζέστες το καλοκαίρι καταλαβαίνει, ούτε κολλήματα, κορυφαία πλοήγηση με Sygic και Google maps, μουσική, βίντεο, IPTV, κάμερα οπισθοπορείας, dashcam recorder, & ...

EOS 1.4 TSi 122hp

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #83611 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα Re:Συμβουλές για bluetooth σε Eos με RCD310
Καλημέρα να ρωτήσω σχετικά με το eonon, επειδή σκέφτομαι να αλλάξω τη δική μου οθόνη με πιο καινούργια. Η ποιότητα λήψης του ραδιοφώνου είναι καλή; εννοώ τόσο εντός πόλης αλλά και σε ταξίδι γιατί συνήθως οι aftermarket οθόνες πάσχουν σε αυτό το θέμα.
Επίσης η ευκρίνεια της οθόνης την ημέρα με τον ήλιο είναι καλή, συγκριτικά με την εργοστασιακή ή υπολείπεται σημαντικά;

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #83612 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα Re:Re:Συμβουλές για bluetooth σε Eos με RCD310
Στο δικό μου έχω ενσωματωμένο και το ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης οπότε απλά θέλω να αλλάξω την πηγή με μια άλλη που να καλύπτει της παραπάνω απαιτήσεις. Αν κάποιος έχει να προτείνει και άλλη πηγή με αντίστοιχες δυνατότητες στους παραπάνω τομείς και σε αντίστοιχο κόστος παρακαλώ ας ενημερώσει.

angelakis έγραψε: Καλημέρα να ρωτήσω σχετικά με το eonon, επειδή σκέφτομαι να αλλάξω τη δική μου οθόνη με πιο καινούργια. Η ποιότητα λήψης του ραδιοφώνου είναι καλή; εννοώ τόσο εντός πόλης αλλά και σε ταξίδι γιατί συνήθως οι aftermarket οθόνες πάσχουν σε αυτό το θέμα.
Επίσης η ευκρίνεια της οθόνης την ημέρα με τον ήλιο είναι καλή, συγκριτικά με την εργοστασιακή ή υπολείπεται σημαντικά;

Περισσότερα
7 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #83613 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Re:Συμβουλές για bluetooth σε Eos με RCD310

angelakis έγραψε: Καλημέρα να ρωτήσω σχετικά με το eonon, επειδή σκέφτομαι να αλλάξω τη δική μου οθόνη με πιο καινούργια. Η ποιότητα λήψης του ραδιοφώνου είναι καλή; εννοώ τόσο εντός πόλης αλλά και σε ταξίδι γιατί συνήθως οι aftermarket οθόνες πάσχουν σε αυτό το θέμα.

Η ποιότητα λήψης του ραδιοφώνου είναι καλή, αλλά χειρότερη σίγουρα από το εργοστασιακό. Πρέπει να σιγουρέψει ο αγοραστής ότι θα υπάρχει dual fakra αντάπτορας για να συνδεθούν και οι 2 κεραίες του αυτοκινήτου στην πηγή και καλό θα είναι να είναι powered ο αντάπτορας και να παίρνει 12V τροφοδοσία, βελτιώνει κατά πολύ τη λήψη.
Στο δικό μου δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη λήψη εντός Αττικής, αλλά σίγουρα θυμάμαι με το RCD210 έπιανα και προς το Σούνιο, που τώρα δεν πιάνει. Προσωπικά δε με ενοχλεί, γιατί υπάρχει και η επιλογή του VRadio μέσω internet που πιάνει όλους τους ελληνικούς σταθμούς από παντού.
Όλα αυτά εξαρτώνται και από την υλοποίηση του κυκλώματος μέσα στην πηγή, λογικά οι πιο φτηνές θα έχουν χειρότερα υλικά.

Όσον αφορά την οθόνη, η δική μου 3ετίας είναι πολύ καλή την ημέρα, εκτός από όταν πέφτει απ'ευθείας πάνω της ο ήλιος, που κάνει glaring. Το έχω λύσει με μια matte anti-glare μεμβράνη (screen protector), που βοηθάει και στις δαχτυλιές. Ξανά, όλα αυτά σε μοντέλο 3ετίας, φαντάζομαι όμως με τις σύγχρονες οθόνες από premium εταιρίες θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

EOS 1.4 TSi 122hp
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": angelakis

Περισσότερα
6 Χρόνια 11 Μήνες πριν #83635 από giorgostd
Απαντήθηκε από giorgostd στο θέμα Συμβουλές για bluetooth σε Eos με RCD310
Σας ευχαριστω παιδια ολους για τις συμβουλες σας, δωσατε χρησιμες πληροφοριες! :good:

Συντονιστές: nikitas tsi