ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ

• thomaidisg
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #71029 από thomaidisg
ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ δημιουργήθηκε από thomaidisg
ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΟS ΜΟΝΤΕΛΟ 2009 ΤSI 160 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΛΑΔΙΟΥ.
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤNΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΙΕΙ 1 ΛΙΤΡΟ ΣΤΟ 1000ΧΛΜ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ ΚΑΤΑ 60%. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ TOY ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ(ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ) ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 370 ΕΥΡΩ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #71033 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ
Καταρχήν να σε καλοσορίσουμε στην παρέα μας! Κρίμα που είχες αυτή την ατυχία.

Θα ήθελα επίσης να σου επισημάνω τους όρους χρήσεις του φόρουμ. Εκεί εκτός των άλλων αναφέρεται ότι δεν θα πρέπει να γράφουμε με κεφαλαία.

Όσο για το πρόβλημά σου σίγουρα εάν προμηθευτείς το ανταλλακτικό από μόνο σου θα σου κοστίσει φθηνότερα. Δεν θυμάμαι ακριβώς τιμές, αλλά τσέκαρε και αυτή την περίπτωση. Π.χ. ο Thodoris έχει τύχει να αλλάξει δίσκο-πλατώ και το αγόρασε από άλλο μαγαζί.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• thomaidisg
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #71035 από thomaidisg
Απαντήθηκε από thomaidisg στο θέμα ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια ( ειδες συμορφωθηκα αμέσως γράφω με μικρά)

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #71038 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ
Καλώς ήρθες και από έμενα!

Δίσκο πλατω άλλαξα περίπου πριν 2 χρόνια σε συνεργείο γνωστού μου. Το κόστος από την αντιπροσωπεία ήταν γύρω στα 400 που θα ήταν 80% επισκευασμένος ή καινούργιο κάπου στα 700. Τελικά ο γνωστός μου βρήκε τον ίδιο σε εξωτερικό μαγαζί με κόστος 200ε. Ο δίσκος που φοράμε είναι της sachs, η διαφορά του δικού μου με της αντιπροσωπείας ήταν μόνο η συσκευασία γιατί και ο παλιός πάνω sachs γράφει. Τον παλιό όπως και το κουτί τα έχω κρατήσει αν θες μπορώ να σου στείλω φωτογραφίες να τα δεις.

1,4 TSI 2?? PS