Πορτα συνοδηγου

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #79270 από mdsars
Πορτα συνοδηγου δημιουργήθηκε από mdsars
Δυστυχως το 2016 δεν με υποδεχτηκε με τους καλυτερους οιωνους. Ειχα την ατυχια να με τρακαρουν μεσα σε ενα χωριο την πορτα του συνοδηγου και το πισω φτερο. Ο φανοποιος μου ειπε οτι το πισω φτερο φτιαχνεται να μην ανυσηχω αλλα η πορτα δεν αξιζει οικονομικα διοτι το κοστος επισκευης και βαψιματος δεν θα εχει μεγαλη διαφορα με το να βαλουμε μια νεα πορτα και να την βαψουμε. Προς το παρον δεν ξερω αν εχει πειραχτει καποιος μηχανισμος εσωτερικα διοτι απο την μεσα μερια ανοιγει η πορτα , με το εξωτερικο χερουλι ομως δεν ανοιγει. Το παραθυρο δεν το δοκιμασα καν με τον φοβο μην θρυμματιστει. Παντως οταν ανοιγω την πορτα η οταν κλειδωνω το αμαξι και κλειδωνει και το ενα εκατοστο περιπου που κανει κατω το παραθυρο αυτοματα το κανει. Γνωριζουμε καθολου κοστος ανταλλακτικου μιας νεας πορτας ?

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Το συνημμένο αρχείο 2.jpg δε βρέθηκε

Το συνημμένο αρχείο 3.jpg δε βρέθηκε

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #79271 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Πορτα συνοδηγου
Αουτς!

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #79272 από Corbil
Κωδικοι για πόρτα συνοδηγού

1Q0831055T & 1Q0831056G

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #79273 από Corbil
Επίσης στο Ebay βρήκα αυτά...

#$@!%^&# :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :tsantila: :tsantila: :tsantila: :tsantila: με αυτόν τον παλιο-αdmi-να,,,, δε δουλεύει το link για το ebay.... βάλε item numbers 331728034286 και 262081183659 στο ebay και θα στα βγάλει.....μόνο που είναι used items

Βεβαια εαν εχεις βρει τον δράστη και φταίει και πληρώνει η ασφάλειά του, κάνε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία με το serial number του αμαξιού σου και θα σου πουνε κόστος κατευθείαν.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #79274 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Πορτα συνοδηγου
Ευχαριστω Πανο ... Ο δραστης φιλε μου δεν το παραδεχεται οτι φταιει. Συνοπτικα .. ειναι προπορευομενο οχημα μεσα σε χωριο. Ειμαι 3-4 αυτοκινητα πισω του , κοβει ταχυτητα κανει δεξια και σχεδον σταματαει , βγαζω φλας ξεκιναω την προσπεραση και μολις εχω περασει την μουρη του με τον καθρεφτη μου στριβει διχως φλας διχως καμια ενδειξη αριστερα και μου κανει την ζημια. Λεει ευθυνομαι εγω γιατι αυτος εβγαλε φλας και εγω δεν τον ειδα ,,, π@π@ριες ... Ηρθε αστυνομια εγινε καταγραφη και τωρα ψαχνω να δω τι θα γινει ...

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #79276 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Πορτα συνοδηγου
Όντως άουτς!
Πάρε και μια γνώμη από εδώ μήπως γλιτώσεις τη νέα πόρτα: www.autosarelas.gr
Αν και νομίζω πως η αντικατάστασή της με μεταχειρισμένη ίσως να συμφέρει καλύτερα.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #79277 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Πορτα συνοδηγου
Ακριβώς το ίδιο έπαθε ο αδερφός μου, αλλά με μηχανάκι. Και εκεί οι ίδιες δικαιολογίες. Θα σου πρότεινα να το αναθέσεις στη νομική προστασία. Θα σου πάρει κανένα χρόνο, αλλά θεωρώ ότι θα δικαιωθείς, όπως και ο αδερφός μου. Μια παρατήρηση σε περίπτωση που ακολουθήσεις αυτή την οδό: Θα πρέπει να πας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και να πάρεις γραπτή προσφορά της επισκευής - θα χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο για τον υπολογισμό της αποζημίωσης. Αν στο μεταξύ φτιάξεις το αμάξι με δικά σου έξοδα, θα λάβεις τα χρήματα σε επιταγή.

Όσο για την πόρτα, έχω βρει αυτούς κοντά σου:

1
2
3

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #79278 από Corbil
Επειδή θα σου πάρει αρκετό καιρό με τις ασφάλειες μέχρι να βγεί πόρισμα, το σοφότερο είναι να βρείς μια μεταχειρισμένη πόρτα να βάλεις όπως αυτές που σου δείχνει ο Βαγγέλης

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #79295 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Πορτα συνοδηγου
Κρίμα ρε Σπύρο, καλά ξεμπερδέματα!!
Το φτερό και το μαρσπιέ είναι κολλημένα και για να αλλαχθούν θέλει να ξηλωθούν οροφές και ταπετσαρίες που δεν συμφέρει, φτιάχνεται με ηλεκτροπόντα και όντως θα έρθει σαν καινούργιο αν ο μάστορας είναι καλός.
Για την πόρτα συμφέρει αλλαγή, εκτός αν βρείς σκέτο το εξωτερικό panel (πολύ δύκολο όμως).

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #79297 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Πορτα συνοδηγου
Aυτο Πανο γινεται μονο σε golf.

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi