- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Επισκευή Ζαντών
- marios_eos_160ps
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #33591
από marios_eos_160ps
Επισκευή Ζαντών δημιουργήθηκε από marios_eos_160ps
μετα απο 18 μηνες οι ζαντες μου εχουν μαζεψει αρκετα χτυπηματα.θελω να ρωτησω εαν γινετε να τις επισκευασω,τι ποσοστο επιτυχιας εχει και εαν θα φαινεται η επισκευη;
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #33592
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Επισκευή Ζαντών
Από μία σχετικά πρόσφατη εμπειρία, χρειάστηκε να επισκευάσω μία ζάντα επειδή κάποιος μου την γρατσούνισε (μαζί με λίγο φτερό...)
Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι άριστο. Ακόμη και άν έχει γρατσουνιστεί βαθειά, σε σημείο να έχει φαγωθεί η ζάντα, αυτό καλύπτεται και δεν φαίνεται καθόλου. Μιλάμε για ηλεκτροστατική βαφή. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να διακρίνω κάποια ατέλεια.
Το κόστος σε κατάστημα στην Αθήνα ήταν στα 51€ (μαζί με Φ.Π.Α...) και μου είπαν ότι σε περίπτωση που ήθελα να κάνω και τις 4 η τιμή θα ήταν στα 170.
Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι άριστο. Ακόμη και άν έχει γρατσουνιστεί βαθειά, σε σημείο να έχει φαγωθεί η ζάντα, αυτό καλύπτεται και δεν φαίνεται καθόλου. Μιλάμε για ηλεκτροστατική βαφή. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να διακρίνω κάποια ατέλεια.
Το κόστος σε κατάστημα στην Αθήνα ήταν στα 51€ (μαζί με Φ.Π.Α...) και μου είπαν ότι σε περίπτωση που ήθελα να κάνω και τις 4 η τιμή θα ήταν στα 170.
Μήτσος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #33605
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Επισκευή Ζαντών
Όλα εξαρτώνται απο το μέγεθος της ζημιάς.
Για παράδειγμα μια ζάντα η οποία εχει κάνει βαθούλωμα στη στεφανη απο λακούβα χρήζει μπλάστρωματος (κοινώς κόλλημα) με προτογενές μέταλο, σφυροκόπημα για να ρθει στα ίσα της και τόρνο.
Μια ζάντα η οποία έχει πολλές γρατζουνιές επάνω της καλό θα ήταν να πάει για ηλεκτροστατική βαφή όπως προανέφερε το γελάδι μας.
Μια γρατζουνισμένη ζάντα πχ στο στεφάνι, θα πάει σε τόρνο και με ενα ελαφρύ τρίψιμο με ψιλό γυαλόχαρτο θα ξαναβρεί πάλι τη χαμένη λάμψη της.
Όπως και νά χει τα κόστη διαφέρουν κατα περίπτωση ανάλογα με τη ζημιά.
Για παράδειγμα μια ζάντα η οποία εχει κάνει βαθούλωμα στη στεφανη απο λακούβα χρήζει μπλάστρωματος (κοινώς κόλλημα) με προτογενές μέταλο, σφυροκόπημα για να ρθει στα ίσα της και τόρνο.
Μια ζάντα η οποία έχει πολλές γρατζουνιές επάνω της καλό θα ήταν να πάει για ηλεκτροστατική βαφή όπως προανέφερε το γελάδι μας.
Μια γρατζουνισμένη ζάντα πχ στο στεφάνι, θα πάει σε τόρνο και με ενα ελαφρύ τρίψιμο με ψιλό γυαλόχαρτο θα ξαναβρεί πάλι τη χαμένη λάμψη της.
Όπως και νά χει τα κόστη διαφέρουν κατα περίπτωση ανάλογα με τη ζημιά.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #33614
από Γελάδι
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Επισκευή Ζαντών
Σωστή η παρατήρηση του Πάνου. Εγώ αναφερόμουν καθαρά σε μικρογρατσουνιές, έως και μικρά χτυπήματα όπου η ζάντα έχει φαγωθεί. Δεν μιλάω για στραβώματα κτλ. Οι τιμές επίσης που προανέφερα (σαν ενδεικτικές) είναι για μικροχτυπήματα και απλές γρατσουνιές.
Φαντάζομαι κι εσύ κάτι τέτοιο θα θες. Δεν νομίζω να κάνει η ζάντα σου 8άρια!!
Φαντάζομαι κι εσύ κάτι τέτοιο θα θες. Δεν νομίζω να κάνει η ζάντα σου 8άρια!!
Μήτσος
- marios_eos_160ps
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #33660
από marios_eos_160ps
Απαντήθηκε από marios_eos_160ps στο θέμα Απ:Επισκευή Ζαντών
μικρογρατζουνιες απο πεζοδρομιο στο παρκαρισμα....το κακο ειναι οτι ολες χριαζονται επισκευη.....αρα τα 170 για την τωρινη μου κατασταση αποτελουν πολυτελεια για το εος μου......καλα Χριστουγεννα λοιπον.
Συντονιστές: nikitas tsi