Δοκιμασμενο εξουσιοδοτημενο στην Καλλιθεα?

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67872 από Pantelos
καλησπερα σε ολους.

μενω Καλλιθεα και δυστυχως τοσο καιρο δεν εχω καταφερει να βρω αλλον γνωστο μου με Eos για να τον ρωτησω, γιαυτο και ρωταω την μεγαλη κοινοτητα:
γνωριζει καποιος κανενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην Καλλιθεα για το Eos μας??
θα προτιμουσα να το εχει δοκιμασει ο ιδιος ή να εχει πληροφοριες απο εμπιστη πηγη.
εχω ακουσει καλα λογια γενικα για VW για το συνεργειο Φωσκολος-Σκοπελιτης, χωρις να εχω παει ποτε.
θα προτιμουσα συνεργειο με εμπειρια σε Eos...

5 χρονια τωρα το πηγαινω στην Karenta Πειραια, που απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα δεν συγκεντρωνει και τις καλυτερες κριτικες...
προσωπικα μενω παντα ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση, φροντιζω βεβαια να ζηταω ραντεβου παντα με τον ιδιο Τεχνικο Συμβουλο, με τον οποιο σχεδον εχουμε γνωριστει πλεον...
για τις τσιμπημενες τιμες δεν μπορω να εχω ισχυρη αποψη, καθως το αυτοκινητο εχει λιγα χιλιομετρα και καθε φορα ο συγκεκριμενος Τεχνικος Συμβουλος δεν κοιταζει το βιβλιο για τις προβλεπομενες εργασιες, αλλα μου κανει τις απαραιτητες βαση των χιλιομετρων μου.
δεν προσπαθει δηλαδη να με ψειρισει κανοντας εργασιες που ναι μεν αναφερονται στο βιβλιο βαση ετων, αλλα λογω λιγων χιλιομετρων ο ιδιος τις κρινει περιττες προς το παρον.
αυτο εχω εκτιμησει, και συνεχιζω και πηγαινω στον ιδιον καθε χρονο.

βεβαια, θα ηθελα να ειχα και μια εξισου καλη εναλλακτικη λυση στην περιοχη μου, εξ'ου και το ανοιγμα του θεματος.

ευχαριστω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67873 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Δοκιμασμενο εξουσιοδοτημενο στην Καλλιθεα?
Αν σε βολεύει πήγαινε στον Μπουρμα στην Αλιμου. Δεν έχω παει λόγο απόστασης αλλα ξέρω απο καλούς φίλους με vw οτι είναι γενικα απο τα καλητερα συνεργεία της Αττικης.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

1,4 TSI 2?? PS