Θόρυβος στο φλάς/τιμόνι

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #13204 από djlgm
Θόρυβος στο φλάς/τιμόνι δημιουργήθηκε από djlgm
Μετά από ένα χρόνο που έχω το αυτοκίνητο, τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει έναν ενοχλητικό θόρυβο όταν βγάζω φλας.
Συγκεκριμένα όταν βγάλω φλάς είτε για να στρίψω δεξιά είτε για αριστερά, με το που ξεκινάω να γυρίσω το τιμόνι ώστε να στρίψω ακούω ένα μικρο κλικ (νομίζω σε ένα σημείο ακούγεται και ένα δεύτερο) που προφανώς είναι από τον διακόπτη επαναφοράς του φλας στην αρχική θέση.
Το θέμα που με απασχολεί είναι γιατί τόσο καιρό δεν είχα παρατηρήσει αυτόν τον μικρό θόρυβο? Σε εσάς ακούγεται αυτό το κλικ μόλις αρχίζετε να στρίβετε το τιμόνι?
Αν είναι κάποιο πρόβλημα του τιμονιού θα ήθελα την γνώμη σας ώστε να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία...

Μου κάνει εντύπωση πως για να μην το έχω παρατηρήσει τόσο καιρό μάλλον δεν θα το άκουγα και δεν θα με ενοχλούσε.. Τελευταία όμως ομολογώ πως με ενοχλεί αυτό το κλικ και ανησυχώ μήπως τελικά δεν είναι και τόσο φυσιολογικό να ακούγεται τόσο δυνατά..

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #13205 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Θόρυβος στο φλάς/τιμόνι
Να σου πώ την αλήθεια Γιώργο δεν το έχω παρατηρήσει. Πιθανότατα να ακούγεται, πιθανότατα όχι. Προσωπικά δε μου κάνει διαφορά, και ούτε θα με ανησυχούσε ως προς την ασφάλεια του αυτοκινήτου και κατ'επέκταση και της δικής σου, γιατί φαντάζομαι εκεί εστιάζεις...
Σε όλα τα αυτοκίνητα που είχα μέχρι τώρα ακουγότανε (μάλιστα στο τζιπάκι ο θόρυβος ήταν απίστευτα δυνατός λές και έσπαγε κάθε φορά), αλλά πράγματι δεν έδωσα ποτέ σημασία. Θα το παρατηρήσω μετά, έτσι από περιέργεια πιο πολύ, και θα σου πώ...

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #13220 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Θόρυβος στο φλάς/τιμόνι
Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και ήθελα να το γράψω. Είναι από τον μηχανισμό επαναφοράς κατά 99% και υποθέτω ότι θέλει και αυτό λίπανση για να γλιστράει και να μην ακούγεται.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #13226 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Θόρυβος στο φλάς/τιμόνι
Εμένα κάνει τον κλασσικό ελαφρύ θόρυβο.

Jimmy LarisEOS
Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και ήθελα να το γράψω. Είναι από τον μηχανισμό επαναφοράς κατά 99% και υποθέτω ότι θέλει και αυτό λίπανση για να γλιστράει και να μην ακούγεται.

Άν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο ,τελικά αυτό το αυτοκίνητο χρειάζεται περισσότερο λάδι από ότι βενζίνη.:crazyman:

Δημήτρης

• Argyris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #13232 από Argyris
Απαντήθηκε από Argyris στο θέμα Απ:Θόρυβος στο φλάς/τιμόνι
Και εμενα μου το κανει αυτο αλλα δεν νομιζω να ειναι και τιποτα σοβαρο.

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #13270 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Θόρυβος στο φλάς/τιμόνι
Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να κάνει ένα κλικ (ή και δύο, τρία, ανάλογα πόσο στρίβουμε το τιμόνι). Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον γιατί τόσο καιρό που λείπω θα ξεχάσω και πως οδηγούν!!
Το θέμα πιστεύω πρέπει να εστιαστεί στο κατά πόσο θόρυβο κάνει. Αν είναι διακριτικό τότε εντάξει. Αν τώρα κάνει πιο δυνατά μάλλον πρέπει να το κοιτάξετε! Αλλά θα συμφωνήσω με τον Μήτσο ότι δεν θα πρέπει να επηρεάζει την ασφάλειά σας... Άποψή μου!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #13279 από djlgm
Απαντήθηκε από djlgm στο θέμα Απ:Θόρυβος στο φλάς/τιμόνι
Καλά σίγουρα δεν επηρρεάζει την ασφάλεια, απλά αν δεν είχες συνηθίσει να το ακούς τόσο καιρό και ξαφνικά το ακούς συνέχεια μάλλον κάτι πάει στραβα! Είναι και λίγο εκνευριστικό εδώ που τα λέμε...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Συντονιστές: nikitas tsi