Πρόβλημα με φώτα κατά το ανέβασμα παραθύρων

• okapi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19630 από okapi
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.

Εδώ και καιρό έχω παρατηρήσει ότι όταν χρησιμοποιώ το διακόπτη που ανεβάζει όλα τα παράθυρα ταυτόχρονα, όταν τερματίζει πάνω κάνει ένα "τρεμοπαίξιμο" στα φώτα (απλά αλογόνου)

Τράβηξα και βίντεο αλλά ξέχασα να το δοκιμάσω αν το κάνει πάντα ή μόνο όταν τερματίζει.

Πήγα στην αντιπροσωπία, όπου ο ηλεκτρολόγους μου είπα ότι κάνει σαν να έχει πρόβλημα η μπαταρία και δεν ξέρει τι είναι και θα πρέπει να το κρατήσει για ψάξιμο. Η μπαταρία όμως είναι καινούργια (αυτοκίνητο 6μηνών), οπότε πριν το αφήσω για ψάξιμο είπα να ρωτήσω εσάς αν είναι φυσιολογικό, αν συμβαίνει σε εσάς κλπ.

www.youtube.com/watc...M

Είναι φυσιολογικό αυτό ή μόνο σε εμένα συμβαίνει;
Τι να κάνω;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19633 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πρόβλημα με φώτα κατά το ανέβασμα παραθύρων
Φίλε Χαρίλαε κατ' αρχήν καλως όρισες στην παρέα μας!
Έχω κι εγώ φώτα αλογόνου και ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα! Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι επειδή τα μοτέρ τραβάνε ρεύμα για τα παράθυρα επομένως παρουσιάζεται μία μικρή πτώση τάσης! Σαν να βάζεις μπρος δηλαδή με αναμμένα φώτα!

Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα! Έχω το αυτοκίνητο 2 χρόνια και 7 μήνες και μετά από 72.000χλμ δεν έχω πρόβλημα με μπαταρία ούτε κάτι άλλο. (Δεν έχω αλλάξει μπαταρία και όλα λειτουργούν τζάμι ακόμη και στις... δύσκολες κρύες μέρες του χειμώνα!)

Για μένα δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί και εγώ σίγουρα δεν θα το άφηνα μέσα για αυτόν τον λόγο...
Ελπίζω να σε κάλυψα

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19702 από rallakias
Ο ηλεκτροκινητηρας (μοτερ) όταν παίρνει ρεύμα αλλα δεν περιστρέφεται λειτουργει σαν αντίσταση.
Εξηγηση:
Οταν ανεβαζεις ολα μαζι τα παραθυρα και τερματιζουν ,στιγμιαια τραβάνε ολα μαζι ρεύμα σαν αντισταση ,μεχρι να το καταλαβει ο εγκεφαλος και να τους κοψει το ρευμα.Μεχρι τότε (τη διακοπη του ρευματος) ,επειδη λειτουργούν στιγμιαια σαν αντιστασεις ,τραβανε πολύ ρεύμα και πέφτει η ένταση του ρεύματος των φώτων.
Δεν φταίει ο διακοπτης ,φταιει οτι τραβανε ρευμα ολα μαζι τα παραθυρα.

Απόλυτα λογικό.

• aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19703 από aris
φιλε μην πηραξεις τιποτα!ολα ειναι οκ,σε ολους κανουν το ιδιο τα φωτα

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19704 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Πρόβλημα με φώτα κατά το ανέβασμα παραθύρων
Ομολογώ ότι ποτέ δεν το είχα προσέξει!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Συντονιστές: nikitas tsi