- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Πρόβλημα με φώτα κατά το ανέβασμα παραθύρων
- okapi
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19630
από okapi
Πρόβλημα με φώτα κατά το ανέβασμα παραθύρων δημιουργήθηκε από okapi
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.
Εδώ και καιρό έχω παρατηρήσει ότι όταν χρησιμοποιώ το διακόπτη που ανεβάζει όλα τα παράθυρα ταυτόχρονα, όταν τερματίζει πάνω κάνει ένα "τρεμοπαίξιμο" στα φώτα (απλά αλογόνου)
Τράβηξα και βίντεο αλλά ξέχασα να το δοκιμάσω αν το κάνει πάντα ή μόνο όταν τερματίζει.
Πήγα στην αντιπροσωπία, όπου ο ηλεκτρολόγους μου είπα ότι κάνει σαν να έχει πρόβλημα η μπαταρία και δεν ξέρει τι είναι και θα πρέπει να το κρατήσει για ψάξιμο. Η μπαταρία όμως είναι καινούργια (αυτοκίνητο 6μηνών), οπότε πριν το αφήσω για ψάξιμο είπα να ρωτήσω εσάς αν είναι φυσιολογικό, αν συμβαίνει σε εσάς κλπ.
www.youtube.com/watc...M
Είναι φυσιολογικό αυτό ή μόνο σε εμένα συμβαίνει;
Τι να κάνω;
Εδώ και καιρό έχω παρατηρήσει ότι όταν χρησιμοποιώ το διακόπτη που ανεβάζει όλα τα παράθυρα ταυτόχρονα, όταν τερματίζει πάνω κάνει ένα "τρεμοπαίξιμο" στα φώτα (απλά αλογόνου)
Τράβηξα και βίντεο αλλά ξέχασα να το δοκιμάσω αν το κάνει πάντα ή μόνο όταν τερματίζει.
Πήγα στην αντιπροσωπία, όπου ο ηλεκτρολόγους μου είπα ότι κάνει σαν να έχει πρόβλημα η μπαταρία και δεν ξέρει τι είναι και θα πρέπει να το κρατήσει για ψάξιμο. Η μπαταρία όμως είναι καινούργια (αυτοκίνητο 6μηνών), οπότε πριν το αφήσω για ψάξιμο είπα να ρωτήσω εσάς αν είναι φυσιολογικό, αν συμβαίνει σε εσάς κλπ.
www.youtube.com/watc...M
Είναι φυσιολογικό αυτό ή μόνο σε εμένα συμβαίνει;
Τι να κάνω;
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19633
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πρόβλημα με φώτα κατά το ανέβασμα παραθύρων
Φίλε Χαρίλαε κατ' αρχήν καλως όρισες στην παρέα μας!
Έχω κι εγώ φώτα αλογόνου και ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα! Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι επειδή τα μοτέρ τραβάνε ρεύμα για τα παράθυρα επομένως παρουσιάζεται μία μικρή πτώση τάσης! Σαν να βάζεις μπρος δηλαδή με αναμμένα φώτα!
Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα! Έχω το αυτοκίνητο 2 χρόνια και 7 μήνες και μετά από 72.000χλμ δεν έχω πρόβλημα με μπαταρία ούτε κάτι άλλο. (Δεν έχω αλλάξει μπαταρία και όλα λειτουργούν τζάμι ακόμη και στις... δύσκολες κρύες μέρες του χειμώνα!)
Για μένα δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί και εγώ σίγουρα δεν θα το άφηνα μέσα για αυτόν τον λόγο...
Ελπίζω να σε κάλυψα
Έχω κι εγώ φώτα αλογόνου και ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα! Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι επειδή τα μοτέρ τραβάνε ρεύμα για τα παράθυρα επομένως παρουσιάζεται μία μικρή πτώση τάσης! Σαν να βάζεις μπρος δηλαδή με αναμμένα φώτα!
Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα! Έχω το αυτοκίνητο 2 χρόνια και 7 μήνες και μετά από 72.000χλμ δεν έχω πρόβλημα με μπαταρία ούτε κάτι άλλο. (Δεν έχω αλλάξει μπαταρία και όλα λειτουργούν τζάμι ακόμη και στις... δύσκολες κρύες μέρες του χειμώνα!)
Για μένα δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί και εγώ σίγουρα δεν θα το άφηνα μέσα για αυτόν τον λόγο...
Ελπίζω να σε κάλυψα
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- rallakias
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19702
από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:Πρόβλημα με φώτα κατά το ανέβασμα παραθύρων
Ο ηλεκτροκινητηρας (μοτερ) όταν παίρνει ρεύμα αλλα δεν περιστρέφεται λειτουργει σαν αντίσταση.
Εξηγηση:
Οταν ανεβαζεις ολα μαζι τα παραθυρα και τερματιζουν ,στιγμιαια τραβάνε ολα μαζι ρεύμα σαν αντισταση ,μεχρι να το καταλαβει ο εγκεφαλος και να τους κοψει το ρευμα.Μεχρι τότε (τη διακοπη του ρευματος) ,επειδη λειτουργούν στιγμιαια σαν αντιστασεις ,τραβανε πολύ ρεύμα και πέφτει η ένταση του ρεύματος των φώτων.
Δεν φταίει ο διακοπτης ,φταιει οτι τραβανε ρευμα ολα μαζι τα παραθυρα.
Απόλυτα λογικό.
Εξηγηση:
Οταν ανεβαζεις ολα μαζι τα παραθυρα και τερματιζουν ,στιγμιαια τραβάνε ολα μαζι ρεύμα σαν αντισταση ,μεχρι να το καταλαβει ο εγκεφαλος και να τους κοψει το ρευμα.Μεχρι τότε (τη διακοπη του ρευματος) ,επειδη λειτουργούν στιγμιαια σαν αντιστασεις ,τραβανε πολύ ρεύμα και πέφτει η ένταση του ρεύματος των φώτων.
Δεν φταίει ο διακοπτης ,φταιει οτι τραβανε ρευμα ολα μαζι τα παραθυρα.
Απόλυτα λογικό.
- aris
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19703
από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Πρόβλημα με φώτα κατά το ανέβασμα παραθύρων
φιλε μην πηραξεις τιποτα!ολα ειναι οκ,σε ολους κανουν το ιδιο τα φωτα
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19704
από Jimmy LarisEOS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Πρόβλημα με φώτα κατά το ανέβασμα παραθύρων
Ομολογώ ότι ποτέ δεν το είχα προσέξει!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Συντονιστές: nikitas tsi