RNS-510

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21351 από tasos_sib84
RNS-510 δημιουργήθηκε από tasos_sib84
Καλησπερα,χρονια πολλα κ καλη χρονια. Σημερα παρελαβα ενα rns 510 απο ebay, το προβλημα ειναι οτι δεν βγαζει ενδειξεις ραδιοφωνου στην οθονη του κοντερ και απο τα χειρειστηρια τιμονιου λειτουργουν μονο της εντασης ηχου. Αν μπορει καποιος ας μου δωσει τα φωτα του.

Τασος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21352 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:rns 510
Καλησπέρα Τάσο. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το αν χρειάζεται να γίνει κωδικοποίηση ώστε να "δηλώσεις" τη μονάδα στο αυτοκίνητο, δε μου'ρχεται κάτι άλλο. Θεωρητικά οι μονάδες αυτές είναι plug&play...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21353 από tasos_sib84
Απαντήθηκε από tasos_sib84 στο θέμα Απ:rns 510
Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατο επειδη το αμαξι εχει το νεο τιμονι και οθονη. Πριν το παρω η vw μου ειπε οτι το rns ειναι για μοντ. απο 2008-2010. το αμαξι μου ειναι 09

Τασος

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21354 από vabatzis
tasos_sib84 έγραψε:

Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατο επειδη το αμαξι εχει το νεο τιμονι και οθονη. Πριν το παρω η vw μου ειπε οτι το rns ειναι για μοντ. απο 2008-2010. το αμαξι μου ειναι 09

Αν αγόρασες τη version B του RNS δε πρέπει να έχεις πρόβλημα...αυτά δίνουν τώρα νομίζω...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21355 από tasos_sib84
Η version ειναι η b με ημ. παραγωγης 8/2008

Τασος

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21356 από vabatzis
tasos_sib84 έγραψε:

Η version ειναι η b με ημ. παραγωγης 8/2008

Διόρθωση - Μόλις είδα ότι έχει βγει και version C. Παρόλα αυτά, βάσει της ημερομηνίας παραγωγής μιια χαρά πρέπει να ταιριάζει. Κάποιος με καλώδιο 805 και πάνω ας ρίξει μια ματιά στην κωδικοποίηση παίδες...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21359 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:rns 510
Εγώ με RNS 510 B κανένα πρόβλημα σε Eos 2009. Βλέπω στην FIS τα πάντα, πλοήγηση, radio. Πρέπει να το δηλώσεις στο 19 Gateway τσεκάρωντας τα 56 Radio (είναι ήδη τσεκαρισμένο και το 37 Navigation). Επίσης επειδή θα σου βγάζει σφάλμα κάθε φορά που θα κάνεις skan μέσω VAGCOM θα πρέπει να αλλάξεις το Workshop number κάτι άλλο εκτός από 0 δηλαδή 12345 123 12345.

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21360 από tasos_sib84
Αντρεα αν το παω στην αντιπροσωπεια υπαρχει περιπτωση να κανουν κατι? η πρεπει να βρω καποιον με vag com?

Τασος

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21361 από vabatzis
tasos_sib84 έγραψε:

Αντρεα αν το παω στην αντιπροσωπεια υπαρχει περιπτωση να κανουν κατι? η πρεπει να βρω καποιον με vag com?

Τάσο οι μονάδες που πωλούνται στο ebay είναι αμφιβόλου προελεύσεως μερικές φορές, ειδικά όσες πωλούνται από Λιθουανία. Καλύτερα να στο δει κάποιος με vag-com σε κάποια από τις συναντήσεις μας...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21383 από andreas73
Το σημαντικό είναι η ταινία ασφαλείας που έχει πάνω να μην είναι παραβιασμένη (πολλές φορές τα ανοίγουν για να σπάσουν τον κωδικό και μετά βγάζει error στα όποια update). Επίσης πρέπει να έχεις τον τετραψήφιο κωδικό.
Πάντως είναι θέμα κωδικοποίησης

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21435 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:rns 510
Κουτσοι,στραβοι,στον Αγ. Παντελεημονα!!!!
Τασσο,για ελα μια βολτα απο το μαγαζι,εχω την 805.
Αντρεα δωσε μας τις δικες σου τιμες.
Το αυτοκινητο σου Τασσο ποια εβδομαδα κατασκευαστηκε?
Αν θυμαμαι καλα,αν κατασκευαστηκε μετα τη 35η βδομαδα τοτε ειναι ΜΥ'10(που ειναι δλδ)

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21481 από tasos_sib84
Καλησπερα παιδες. Εχω νεοτερα πηγα στον pazaropoulo μου εκανε αναβαθμιση στο firmware και το δεχτηκε κανονικα το update.
Μετα εκανε της κωδικοποιησεις με το vas και ολα οκ στο αμαξι. τωρα λειτουργουν ολα τα χειριστηρια το μενου audio κ navigaton.
Πολυ καλος ο ηλεκτρολογος.
Μια ερωτηση προς τον Βαγγελη και τον Αντρεα που εχουν το rns και σε οποιον αλλο το εχει.
Οταν σβηνεις το αμαξι και κλεινει το rns συνεχιζει το ανεμιστηρακι του rns και λειτουργει για αρκετη ωρα ειναι σωστο? Η εχει καποιο προβλημα? ξερει κανεισ?

(υ.γ. εχω και την καρτουλα με τον 4ψηφιο)

Τασος

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21482 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:rns 510
tasos_sib84 έγραψε:

Καλησπερα παιδες. Εχω νεοτερα πηγα στον pazaropoulo μου εκανε αναβαθμιση στο firmware και το δεχτηκε κανονικα το update.
Μετα εκανε της κωδικοποιησεις με το vas και ολα οκ στο αμαξι. τωρα λειτουργουν ολα τα χειριστηρια το μενου audio κ navigaton.
Μια ερωτηση προς τον Βαγγελη και τον Αντρεα που εχουν το rns και σε οποιον αλλο το εχει.
Οταν σβηνεις το αμαξι και κλεινει το rns συνεχιζει το ανεμιστηρακι του rns και λειτουργει για αρκετη ωρα ειναι σωστο? Η εχει καποιο προβλημα? ξερει κανεισ?

Tάσο όταν λές ότι έχεις την καρτούλα με τον 4ψήφιο, την είχες με την αγορά ή σου βγάλαν στην αντιπροσωπεία τον κωδικό της συσκευής μέσω S/N?

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21485 από vabatzis
coo έγραψε:

tasos_sib84 έγραψε:

Tάσο όταν λές ότι έχεις την καρτούλα με τον 4ψήφιο, την είχες με την αγορά ή σου βγάλαν στην αντιπροσωπεία τον κωδικό της συσκευής μέσω S/N?

Και εκτός αυτού (αναμένουμε απάντηση σε αυτό αν θες), για να απαντήσω στο ερώτημά σου, λογικό είναι να λειτουργεί το ανεμιστηράκι για κάποια ώρα, μέχρι να παγώσει τη μονάδα. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21486 από andreas73
Το ανεμιστηράκι λειτουργεί κάμποση ώρα και είναι απολύτως φυσιολογικό. Το θεωρώ απίθανο η αντιπροσωπία να δίνει τον κωδικό, οπότε θα του τον έδωσαν κατά την αγορά.

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21489 από vabatzis
andreas73 έγραψε:

Το ανεμιστηράκι λειτουργεί κάμποση ώρα και είναι απολύτως φυσιολογικό. Το θεωρώ απίθανο η αντιπροσωπία να δίνει τον κωδικό, οπότε θα του τον έδωσαν κατά την αγορά.

Κι εγώ έτσι νομίζω...

Τάσο, αν επιτρέπεται, μας λες πόσο σου πήγε το εργαλείο ;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21507 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:rns 510
vabatzis έγραψε:

ειδικά όσες πωλούνται από Λιθουανία.

Πώς κι έτσι;;

andreas73 έγραψε:

Αντρέα μπορεί η αντιπροσωπεία να δώσει τον κωδικό. Με βάση το Serial Number του κάθε μηχανήματος, είτε RCD-300 είναι είτε ακόμη και το RNS-510 μπορεί να τον δώσει. Ακόμη και στο ίντερνετ υπήρχε ένας converter που με βάση τον Serial Number μπορούσες να βρεις τον 4ψήφιο κωδικό. Δεν μπορώ να το βρω τώρα αλλά σίγουρα γίνεται.
Ίσως οι αντιπροσωπείες να έρχονται σε επαφή με την εταιρεία για να τον πάρουν, αλλά με τον έναν ή άλλον τρόπο μπορούν να στον δώσουν. :agree:

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21514 από vabatzis
Γελάδι έγραψε:

vabatzis έγραψε:

ειδικά όσες πωλούνται από Λιθουανία.

Πώς κι έτσι;;

andreas73 έγραψε:

Αντρέα μπορεί η αντιπροσωπεία να δώσει τον κωδικό. Με βάση το Serial Number του κάθε μηχανήματος, είτε RCD-300 είναι είτε ακόμη και το RNS-510 μπορεί να τον δώσει. Ακόμη και στο ίντερνετ υπήρχε ένας converter που με βάση τον Serial Number μπορούσες να βρεις τον 4ψήφιο κωδικό. Δεν μπορώ να το βρω τώρα αλλά σίγουρα γίνεται.
Ίσως οι αντιπροσωπείες να έρχονται σε επαφή με την εταιρεία για να τον πάρουν, αλλά με τον έναν ή άλλον τρόπο μπορούν να στον δώσουν. :agree:

Σου απαντώ και στα δυο...

Πριν από κάποιο διάστημα είχε βγει μια ανακοίνωση στο ebay, σε όσους συμμετείχαν ή παρακολουθούσαν σχετικές δημοπρασίες, ότι έχουν παρατηρηθεί αρκετά κρούσματα πωλήσεων ή δημοπρατήσεων κλεμμένων μονάδων, τις οποίες κατά πλειοψηφία έδιναν μέσω Λιθουανίας. Τότε μάλιστα είχαν ακυρώσει/σβήσει αρκετές καταχωρήσεις...αν λοιπόν έχεις πέσει στη λούμπα (χωρίς να το έχεις πάρει χαμπάρι εννοείται) και έχεις αγοράσει κλεμμένη μονάδα (αν δεις κωδικό σε cd ή χαρτάκι ή αυτοκόλλητο μάλλον έτσι είναι) τότε με το που θα πας στην αντιπροσωπεία και "διαβάσει" τη μονάδα το vcds, αμέσως χτυπάει βγάζοντάς το κλεμμένο σειριακό.
Στην περίπτωση του Τάσου τώρα, από τη στιγμή που του έδωσαν το καρτελάκι με τον κωδικό, όλα καλά...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21526 από tasos_sib84
Για αχρη ευχαριστω γιατι φοβομουν μηπως κατεβω κανενα πρωι και το αμαξι δεν παιρνει μπρος. το εργαλειο μαζι με τα μεταφορικα πηγε στα 660Ε. και η καρτουλα με τους κωδικους ηταν μαζι με το rns.

Τασος

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21528 από vabatzis
tasos_sib84 έγραψε:

Για αχρη ευχαριστω γιατι φοβομουν μηπως κατεβω κανενα πρωι και το αμαξι δεν παιρνει μπρος. το εργαλειο μαζι με τα μεταφορικα πηγε στα 660Ε. και η καρτουλα με τους κωδικους ηταν μαζι με το rns.

Φ Ο Β Ε Ρ Η τιμή πέτυχες! Εύγε...:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21534 από Coo
Άαααααχ .... Εγώ το έχασα το rns πατριώτηηηηηηη*...... :bye:
Από πού το πήρες εσύ; Λιθουανία;
Πρέπει να είναι άψογο το μηχάνημα, περιμένω να το δώ από κοντά!

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21538 από tasos_sib84
Μπορεις να το βρεις και ποιο φθηνο 20-30Ε αλλα αυτοι που το εχουν, το feetsback τους ειναι πολυ μικρο και δεν ξερεις αν τη στειλουν.

Τασος

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21541 από tasos_sib84
Απο Λιθουανια το πηρα. Ειναι φοβερο ....... Τα αξιζει τα λεφτα του. Γιατι το εχασες?

Τασος

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21542 από Coo
Με έφαγαν οι περιστάσεις και τελικά το έδωσε αλλού ο γνωστός...δε βαριέσαι, κάτι θα βρεθεί στο μέλλον, απλά το λιγουρευόμουν καιρό. Καλορίζικο να είναι!
Το θέμα με το ότι (από όσο ξέρω) δεν παίζει dvd όσο το χειρόφρενο είναι κατεβασμένο πώς το έλυσες; Αποσύνδεσες τη ντίζα;

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #21546 από vabatzis
coo έγραψε:

Με έφαγαν οι περιστάσεις και τελικά το έδωσε αλλού ο γνωστός...δε βαριέσαι, κάτι θα βρεθεί στο μέλλον, απλά το λιγουρευόμουν καιρό. Καλορίζικο να είναι!
Το θέμα με το ότι (από όσο ξέρω) δεν παίζει dvd όσο το χειρόφρενο είναι κατεβασμένο πώς το έλυσες; Αποσύνδεσες τη ντίζα;

Υπάρχει module για αυτό...:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Συντονιστές: nikitas tsi