- Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
RNS-510
- tasos_sib84
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
Τασος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- tasos_sib84
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
Τασος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αν αγόρασες τη version B του RNS δε πρέπει να έχεις πρόβλημα...αυτά δίνουν τώρα νομίζω...Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατο επειδη το αμαξι εχει το νεο τιμονι και οθονη. Πριν το παρω η vw μου ειπε οτι το rns ειναι για μοντ. απο 2008-2010. το αμαξι μου ειναι 09
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- tasos_sib84
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Διόρθωση - Μόλις είδα ότι έχει βγει και version C. Παρόλα αυτά, βάσει της ημερομηνίας παραγωγής μιια χαρά πρέπει να ταιριάζει. Κάποιος με καλώδιο 805 και πάνω ας ρίξει μια ματιά στην κωδικοποίηση παίδες...Η version ειναι η b με ημ. παραγωγης 8/2008
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- andreas73
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- tasos_sib84
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
Τασος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Τάσο οι μονάδες που πωλούνται στο ebay είναι αμφιβόλου προελεύσεως μερικές φορές, ειδικά όσες πωλούνται από Λιθουανία. Καλύτερα να στο δει κάποιος με vag-com σε κάποια από τις συναντήσεις μας...Αντρεα αν το παω στην αντιπροσωπεια υπαρχει περιπτωση να κανουν κατι? η πρεπει να βρω καποιον με vag com?
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- andreas73
- Senior Μέλος
-
Πάντως είναι θέμα κωδικοποίησης
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 162
Τασσο,για ελα μια βολτα απο το μαγαζι,εχω την 805.
Αντρεα δωσε μας τις δικες σου τιμες.
Το αυτοκινητο σου Τασσο ποια εβδομαδα κατασκευαστηκε?
Αν θυμαμαι καλα,αν κατασκευαστηκε μετα τη 35η βδομαδα τοτε ειναι ΜΥ'10(που ειναι δλδ)
Νikitas TSi
- tasos_sib84
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
Μετα εκανε της κωδικοποιησεις με το vas και ολα οκ στο αμαξι. τωρα λειτουργουν ολα τα χειριστηρια το μενου audio κ navigaton.
Πολυ καλος ο ηλεκτρολογος.
Μια ερωτηση προς τον Βαγγελη και τον Αντρεα που εχουν το rns και σε οποιον αλλο το εχει.
Οταν σβηνεις το αμαξι και κλεινει το rns συνεχιζει το ανεμιστηρακι του rns και λειτουργει για αρκετη ωρα ειναι σωστο? Η εχει καποιο προβλημα? ξερει κανεισ?
(υ.γ. εχω και την καρτουλα με τον 4ψηφιο)
Τασος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Καλησπερα παιδες. Εχω νεοτερα πηγα στον pazaropoulo μου εκανε αναβαθμιση στο firmware και το δεχτηκε κανονικα το update.
Μετα εκανε της κωδικοποιησεις με το vas και ολα οκ στο αμαξι. τωρα λειτουργουν ολα τα χειριστηρια το μενου audio κ navigaton.
Μια ερωτηση προς τον Βαγγελη και τον Αντρεα που εχουν το rns και σε οποιον αλλο το εχει.
Οταν σβηνεις το αμαξι και κλεινει το rns συνεχιζει το ανεμιστηρακι του rns και λειτουργει για αρκετη ωρα ειναι σωστο? Η εχει καποιο προβλημα? ξερει κανεισ?
Tάσο όταν λές ότι έχεις την καρτούλα με τον 4ψήφιο, την είχες με την αγορά ή σου βγάλαν στην αντιπροσωπεία τον κωδικό της συσκευής μέσω S/N?
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Και εκτός αυτού (αναμένουμε απάντηση σε αυτό αν θες), για να απαντήσω στο ερώτημά σου, λογικό είναι να λειτουργεί το ανεμιστηράκι για κάποια ώρα, μέχρι να παγώσει τη μονάδα. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί...tasos_sib84 έγραψε:
Καλησπερα παιδες. Εχω νεοτερα πηγα στον pazaropoulo μου εκανε αναβαθμιση στο firmware και το δεχτηκε κανονικα το update.
Tάσο όταν λές ότι έχεις την καρτούλα με τον 4ψήφιο, την είχες με την αγορά ή σου βγάλαν στην αντιπροσωπεία τον κωδικό της συσκευής μέσω S/N?
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- andreas73
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Κι εγώ έτσι νομίζω...Το ανεμιστηράκι λειτουργεί κάμποση ώρα και είναι απολύτως φυσιολογικό. Το θεωρώ απίθανο η αντιπροσωπία να δίνει τον κωδικό, οπότε θα του τον έδωσαν κατά την αγορά.
Τάσο, αν επιτρέπεται, μας λες πόσο σου πήγε το εργαλείο ;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
ειδικά όσες πωλούνται από Λιθουανία.
Πώς κι έτσι;;
andreas73 έγραψε:
Το ανεμιστηράκι λειτουργεί κάμποση ώρα και είναι απολύτως φυσιολογικό. Το θεωρώ απίθανο η αντιπροσωπία να δίνει τον κωδικό, οπότε θα του τον έδωσαν κατά την αγορά.
Αντρέα μπορεί η αντιπροσωπεία να δώσει τον κωδικό. Με βάση το Serial Number του κάθε μηχανήματος, είτε RCD-300 είναι είτε ακόμη και το RNS-510 μπορεί να τον δώσει. Ακόμη και στο ίντερνετ υπήρχε ένας converter που με βάση τον Serial Number μπορούσες να βρεις τον 4ψήφιο κωδικό. Δεν μπορώ να το βρω τώρα αλλά σίγουρα γίνεται.
Ίσως οι αντιπροσωπείες να έρχονται σε επαφή με την εταιρεία για να τον πάρουν, αλλά με τον έναν ή άλλον τρόπο μπορούν να στον δώσουν. :agree:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σου απαντώ και στα δυο...vabatzis έγραψε:
ειδικά όσες πωλούνται από Λιθουανία.
Πώς κι έτσι;;
andreas73 έγραψε:Το ανεμιστηράκι λειτουργεί κάμποση ώρα και είναι απολύτως φυσιολογικό. Το θεωρώ απίθανο η αντιπροσωπία να δίνει τον κωδικό, οπότε θα του τον έδωσαν κατά την αγορά.
Αντρέα μπορεί η αντιπροσωπεία να δώσει τον κωδικό. Με βάση το Serial Number του κάθε μηχανήματος, είτε RCD-300 είναι είτε ακόμη και το RNS-510 μπορεί να τον δώσει. Ακόμη και στο ίντερνετ υπήρχε ένας converter που με βάση τον Serial Number μπορούσες να βρεις τον 4ψήφιο κωδικό. Δεν μπορώ να το βρω τώρα αλλά σίγουρα γίνεται.
Ίσως οι αντιπροσωπείες να έρχονται σε επαφή με την εταιρεία για να τον πάρουν, αλλά με τον έναν ή άλλον τρόπο μπορούν να στον δώσουν. :agree:
Πριν από κάποιο διάστημα είχε βγει μια ανακοίνωση στο ebay, σε όσους συμμετείχαν ή παρακολουθούσαν σχετικές δημοπρασίες, ότι έχουν παρατηρηθεί αρκετά κρούσματα πωλήσεων ή δημοπρατήσεων κλεμμένων μονάδων, τις οποίες κατά πλειοψηφία έδιναν μέσω Λιθουανίας. Τότε μάλιστα είχαν ακυρώσει/σβήσει αρκετές καταχωρήσεις...αν λοιπόν έχεις πέσει στη λούμπα (χωρίς να το έχεις πάρει χαμπάρι εννοείται) και έχεις αγοράσει κλεμμένη μονάδα (αν δεις κωδικό σε cd ή χαρτάκι ή αυτοκόλλητο μάλλον έτσι είναι) τότε με το που θα πας στην αντιπροσωπεία και "διαβάσει" τη μονάδα το vcds, αμέσως χτυπάει βγάζοντάς το κλεμμένο σειριακό.
Στην περίπτωση του Τάσου τώρα, από τη στιγμή που του έδωσαν το καρτελάκι με τον κωδικό, όλα καλά...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- tasos_sib84
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
Τασος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Φ Ο Β Ε Ρ Η τιμή πέτυχες! Εύγε...:agree:Για αχρη ευχαριστω γιατι φοβομουν μηπως κατεβω κανενα πρωι και το αμαξι δεν παιρνει μπρος. το εργαλειο μαζι με τα μεταφορικα πηγε στα 660Ε. και η καρτουλα με τους κωδικους ηταν μαζι με το rns.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Από πού το πήρες εσύ; Λιθουανία;
Πρέπει να είναι άψογο το μηχάνημα, περιμένω να το δώ από κοντά!
Δημήτρης
- tasos_sib84
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
Τασος
- tasos_sib84
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
Τασος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Το θέμα με το ότι (από όσο ξέρω) δεν παίζει dvd όσο το χειρόφρενο είναι κατεβασμένο πώς το έλυσες; Αποσύνδεσες τη ντίζα;
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Υπάρχει module για αυτό...:agree:Με έφαγαν οι περιστάσεις και τελικά το έδωσε αλλού ο γνωστός...δε βαριέσαι, κάτι θα βρεθεί στο μέλλον, απλά το λιγουρευόμουν καιρό. Καλορίζικο να είναι!
Το θέμα με το ότι (από όσο ξέρω) δεν παίζει dvd όσο το χειρόφρενο είναι κατεβασμένο πώς το έλυσες; Αποσύνδεσες τη ντίζα;
Βαγγέλης - 1.4 TSi