- Ληφθείσες Ευχαριστίες 162
βοήθεια συμπολεμιστές
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #23207
από nikitas tsi
Νikitas TSi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:βοήθεια συμπολεμιστές
Μητσακο θα αστειευσαι φανταζομαι.....
Δηλαδη εσυ γιατι δεν πηγες στα 15000,30000 χλμ στο μαστρο μητσο??
Αν το σερβις των 15000 χλμ το εκανα σε μαστρο μητσο και χρειαζομουνα την εγγυηση τοτε η vw θα ενιπτε τας χειρας της και τας ποδας της μαζι για αυτη τη πανευρωπαικη οδηγια.
Εδω εχω ξαδελφο μηχανικο,εχει το VAS αλλα δεν ειναι updated με ως αποτελεσμα να μην εχει μοντελα μετα το 2005.
Απο λιπαντικα δε,βαζει κατι μ'εκαψες για 3000 χλμ
Μπουζι long life?? Πρωτη φορα τα ακουει....
Και αν ο μαστρο μητσος ακουγεται καπως,και σε εξειδικευμενο να το πας παλι θα εχεις την ιδια τυχη απο τη μαμα vw.
Εδω τους λες για τριγμους και εξαφανιζονται,εχω το παραθυρο που δεν κατεβαινει με το ανοιγμα τγης πορτας και δεν συγκινουνται,κλπ,κλπ,κλπ.
Σκεψου τι γινετε μετα το περας της εγγυησης.
Και μετα μπορει ο μαστρο μητσος να σε καλυψει σε θεματα εγγυησης???
Aυτη ειναι η αποψη που εκφραζει εμενα.
Δηλαδη εσυ γιατι δεν πηγες στα 15000,30000 χλμ στο μαστρο μητσο??
Αν το σερβις των 15000 χλμ το εκανα σε μαστρο μητσο και χρειαζομουνα την εγγυηση τοτε η vw θα ενιπτε τας χειρας της και τας ποδας της μαζι για αυτη τη πανευρωπαικη οδηγια.
Εδω εχω ξαδελφο μηχανικο,εχει το VAS αλλα δεν ειναι updated με ως αποτελεσμα να μην εχει μοντελα μετα το 2005.
Απο λιπαντικα δε,βαζει κατι μ'εκαψες για 3000 χλμ
Μπουζι long life?? Πρωτη φορα τα ακουει....
Και αν ο μαστρο μητσος ακουγεται καπως,και σε εξειδικευμενο να το πας παλι θα εχεις την ιδια τυχη απο τη μαμα vw.
Εδω τους λες για τριγμους και εξαφανιζονται,εχω το παραθυρο που δεν κατεβαινει με το ανοιγμα τγης πορτας και δεν συγκινουνται,κλπ,κλπ,κλπ.
Σκεψου τι γινετε μετα το περας της εγγυησης.
Και μετα μπορει ο μαστρο μητσος να σε καλυψει σε θεματα εγγυησης???
Aυτη ειναι η αποψη που εκφραζει εμενα.
Νikitas TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #23208
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:βοήθεια συμπολεμιστές
Νικήτα νομίζω είμαι σαφής σε αυτό που λέω παραπάνω...
Το αν πηγαίνω σε αντιπροσωπείες για τα σέρβις μου είναι προσωπική επιλογή, διότι δεν είμαι τύπος ο οποίος θα καθίσει να αναλωθεί σε κοκορομαχίες με τους "ειδήμονες"!
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος δεν είναι καλυμμενος αν ακολουθήσει άλλη οδό.
Δηλαδή τί θέλεις να μου πεις; Ότι θα κάνω ένα σέρβις σε κάποιο άλλο συνεργείο και θα μου πούνε ότι βγήκα εκτός εγγύησης;; Μάλλον εσύ αστειεύεσαι!! Δεν έχουν το δικαίωμα!!!
Το αν πηγαίνω σε αντιπροσωπείες για τα σέρβις μου είναι προσωπική επιλογή, διότι δεν είμαι τύπος ο οποίος θα καθίσει να αναλωθεί σε κοκορομαχίες με τους "ειδήμονες"!
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος δεν είναι καλυμμενος αν ακολουθήσει άλλη οδό.
Δηλαδή τί θέλεις να μου πεις; Ότι θα κάνω ένα σέρβις σε κάποιο άλλο συνεργείο και θα μου πούνε ότι βγήκα εκτός εγγύησης;; Μάλλον εσύ αστειεύεσαι!! Δεν έχουν το δικαίωμα!!!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- N-EOS
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #24511
από N-EOS
Απαντήθηκε από N-EOS στο θέμα Απ:βοήθεια συμπολεμιστές
παιδια διαβαστε τι έκανε η μαμα εταιρία (kosmocar)
Εβαλε να με παρουν τηλεφωνο μετα απο 20 ημέρες απο το e-mail που έκανα στην Γερμανια μια κοπέλα η οποία ξεκινησε να μου διαβάζει μια κονσέρβα ελειπης απαντηση. Οταν ξεκινησα να της λεω πως εχουν τα πράγματα και ανέφερα οτι θα εμπλέξω το δηκηγόρο μου και θα τους στείλω εξωδικο αρχισε να το ξανασκεφτεται και μοθυ είπε οτι θα με ξαναπαρει ..... Ακόμα περιμένω...
καθε μέρα που περνάει κανω forward το ιδιο e-mail στο customer care της kosmocar με την ενδιξη "ακομα περιμενω την τεκμηριωμενη σας απαντηση 1,2,3........" Για να δουμε ποτε θα μου ππουν κάτι σοβαρό.:whistle: :whistle:
Εβαλε να με παρουν τηλεφωνο μετα απο 20 ημέρες απο το e-mail που έκανα στην Γερμανια μια κοπέλα η οποία ξεκινησε να μου διαβάζει μια κονσέρβα ελειπης απαντηση. Οταν ξεκινησα να της λεω πως εχουν τα πράγματα και ανέφερα οτι θα εμπλέξω το δηκηγόρο μου και θα τους στείλω εξωδικο αρχισε να το ξανασκεφτεται και μοθυ είπε οτι θα με ξαναπαρει ..... Ακόμα περιμένω...
καθε μέρα που περνάει κανω forward το ιδιο e-mail στο customer care της kosmocar με την ενδιξη "ακομα περιμενω την τεκμηριωμενη σας απαντηση 1,2,3........" Για να δουμε ποτε θα μου ππουν κάτι σοβαρό.:whistle: :whistle:
- gdm1974
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #24530
από gdm1974
Απαντήθηκε από gdm1974 στο θέμα Απ:βοήθεια συμπολεμιστές
Πραγματικά τραγικό παιδιά, δέν είναι συμπεριφορά αυτή σε καμία περίπτωση.... Μου αρέσει που τους κάνουν σεμινάρια και οι Γερμανοί.
Σχετικά με την ταμπέλα απότι ξέρω οι περισσότερες απο αυτές είναι παρανομες και έχουν γίνει και αρκετές δίκες, παρόλα αυτά δεν τις μαζεύει κανείς. Εγώ πάντος θα την τράβαγα στα άκρα την περίπτωση.
Σχετικά με την ταμπέλα απότι ξέρω οι περισσότερες απο αυτές είναι παρανομες και έχουν γίνει και αρκετές δίκες, παρόλα αυτά δεν τις μαζεύει κανείς. Εγώ πάντος θα την τράβαγα στα άκρα την περίπτωση.
- N-EOS
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25870
από N-EOS
Απαντήθηκε από N-EOS στο θέμα Απ:βοήθεια συμπολεμιστές
και πάλι έγινα κομιστής κακκών μαντάτων!!!! Το email στους Παπα......ς βγήκε αληθινό
τρίζω.....
βαζω νερά...
ακούω θορύβους ....
και σαν να μη έφτανε αυτό το χρώμα στο βαμένο μου καπό έκανε μια κηλίδα ΝΝΝΝΑΑΑΑ (με το συμπάθιο)
Μετα απο 1 μήνα ανταλαγής email με κοσμοκάρ και Γερμανους μου έκλεισε ραντεβου ο ΓΓ!! του Παζαρόπουλου στο φανοποιείο (κουστούμι γραβάτα άρωμα κλπ). Προσπαθούσε να με πείσει o προιστάμενος του φανοποιείου παρουσία του ΓΓ!! οτι δεν ισχύουν αυτά που του έλεγα και οτι ο παζαρόπουλος το έφτιαξε άψογα αλλά μόλις έπεσε νερό πάνω άλλαξε το τρόπάριο και μου υποστήριξε σε αντίθση με τα προήγούμενα λεγόμενα του οτι "έτσι είναι τα EOS" (δαγκονόταν ο ΓΓ!!). Για το χρώμα λέει οτι δέν έρει πως έγινε και δέν του έχει !!!ξανατύχει!!! (άρες μάρες κουκουνάρες).
Πάλι το αυτοκινητο μέσα!!!!
και οι τύποι παραμένουν Απαράδεκτοι και Άσχετοι
Μακριά απο τον Παζαρόπουλο...
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
τρίζω.....
βαζω νερά...
ακούω θορύβους ....
και σαν να μη έφτανε αυτό το χρώμα στο βαμένο μου καπό έκανε μια κηλίδα ΝΝΝΝΑΑΑΑ (με το συμπάθιο)
Μετα απο 1 μήνα ανταλαγής email με κοσμοκάρ και Γερμανους μου έκλεισε ραντεβου ο ΓΓ!! του Παζαρόπουλου στο φανοποιείο (κουστούμι γραβάτα άρωμα κλπ). Προσπαθούσε να με πείσει o προιστάμενος του φανοποιείου παρουσία του ΓΓ!! οτι δεν ισχύουν αυτά που του έλεγα και οτι ο παζαρόπουλος το έφτιαξε άψογα αλλά μόλις έπεσε νερό πάνω άλλαξε το τρόπάριο και μου υποστήριξε σε αντίθση με τα προήγούμενα λεγόμενα του οτι "έτσι είναι τα EOS" (δαγκονόταν ο ΓΓ!!). Για το χρώμα λέει οτι δέν έρει πως έγινε και δέν του έχει !!!ξανατύχει!!! (άρες μάρες κουκουνάρες).
Πάλι το αυτοκινητο μέσα!!!!
και οι τύποι παραμένουν Απαράδεκτοι και Άσχετοι
Μακριά απο τον Παζαρόπουλο...
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
- aris
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25871
από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:βοήθεια συμπολεμιστές
φιλε μου γραφτους στα αρχ..δια σου και πηγαινε στον γρατσια και συγκεκριμενα στον Πατση.Το δικο μου το αμαξι το εφιαξε τελεια και οταν λεμε τελεια ενοω οτι πεφτει σε χαντακι με 18αρες και δεν ακουγεται το παραμικρο.Για του λογου του αληθες οποιος θελει βολτα την κυριακη στην συναντηση θα καταλαβει τι ειναι το αθορυβο!!!!!
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25872
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:βοήθεια συμπολεμιστές
Ξέρεις κανα καλό χαντάκι; :PPPP
Υπομονή και κουράγιο παιδιά... Οι Γερμανοί γενικότερα δε μας συμπαθούν τελευταία...
Υπομονή και κουράγιο παιδιά... Οι Γερμανοί γενικότερα δε μας συμπαθούν τελευταία...
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25873
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:βοήθεια συμπολεμιστές
Αχ βρε Ευτύχη...μπήκες σε περιπέτειες δίχως τέλος μου φαίνεται...
Πάντως από τη στιγμή που το αμάξι είναι σε εγγύηση, εάν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα αλλού (σε συνεννόηση με την Κοσμοκαρ) ώστε να καλυφθούν τα έξοδα...
Πάντως από τη στιγμή που το αμάξι είναι σε εγγύηση, εάν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα αλλού (σε συνεννόηση με την Κοσμοκαρ) ώστε να καλυφθούν τα έξοδα...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 162
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25900
από nikitas tsi
Νikitas TSi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:βοήθεια συμπολεμιστές
Αρη,ψαχνω και'γω ενα καλο συνεργειο ειδικο στις οροφες,δεν βαζω νερα αλλα τριζει σαν σαπιοκρεββατο.
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!
Να δειτε που θα μας φταιει και ο Οττο Ρεχαγκελ σε λιγο.
Νikitas TSi
Συντονιστές: nikitas tsi