- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Περίεργα σημάδια – γρατσουνιές
- N-EOS
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Τι μπορεί να είναι αυτό?
Επιδιορθώνεται?
Με καλύπτει η εγγύηση?
Έχει κάποιος, που έχει πάθει κάτι παρόμοιο, να μου προτείνει μια αξιόπιστη λύση?
Υπάρχει κάποιο σοβαρό service αντιπροσωπίας για να επισπευτώ στο πλαίσιο της εγγύησης?
Ευχαριστώ πολύ
P.S. Μ ε ε χ ε ι π ι α σ ε ι τ ρ ε λ α
:booo: :ouaaaaaaa :ouaaaaaaa :ouaaaaaaa :ouaaaaaaa
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Αν είναι αυτό που δημιουργείται από το πλύσιμο γιατί να μπεις σε αυτή την διαδικασία με αντιπροσωπεία; Χώρια που δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη! Κι εγώ πάντα στο χέρι το πλένω αλλά παρόλα αυτά έχει παρουσιαστεί αυτό!
Με ένα γυάλισμα - κέρωμα θεωρώ ότι είσαι παραπάνω από εντάξει!
(Εκτός και αν κατάλαβα λάθος...)
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136

Πάντως, επειδή δε ξέρω σε τί βαθμό υπάρχουν αυτές οι γρατζουνιές, σου λέω επίσης ότι σε όσους έχουν χρώμα πέρλα (συμπεριλαμβανομένου και εμού), εμφανίζονται αν το δεις κόντρα στον ήλιο....δε το θεωρώ πρόβλημα για να σου πω την αλήθεια.
Από εκεί και πέρα, μπορείς να του κάνεις ένα γυάλισμα, αφού συμβουλευτείς κάποιον περισσότερο ειδικό στο θέμα. Από παλαιότερες συζητήσεις, κάποια παιδιά είχαν αναφέρει ότι η Paintbull έχει μεγάλη εξειδίκευση και άριστη ποιότητα υπηρεσιών...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- N-EOS
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Πάντως από τι δημιουργείται αυτό? Θα επιδεινωθεί άραγε με τον καιρό?

- N-EOS
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Ναι ναι αυτό λέω .Άρα δεν είμαι ο μοναδικός που το έχω αυτό το πρόβλημα! Δημήτρη λες ότι δεν θα βγάλω άκρη στο πλαίσιο της εγγύησης? Θεωρητικά θα πρέπει να με καλύψει , δεν ξέρω!
Πάντως από τι δημιουργείται αυτό? Θα επιδεινωθεί άραγε με τον καιρό?
Να ξέρεις ότι το πλύσιμο θέλει μεγάλη προσοχή!
Κατ' αρχήν το αυτοκίνητο ΔΕΝ πρέπει να είναι ζεστό! Το σφουγγάρι και όλα τα υλικά που έρχονται σε απαφή με το αυτοκίνητο να είναι μαλακά στην υφή! Εκτός αυτού πρέπει να ξεπλένεις πολύ συχνά το σφουγγάρι και το αυτοκίνητο να μην στεγνώνει κατά το πλύσιμο. Ο λόγος είναι ότι συσσωρεύεται σκόνη μεταξύ σφουγγαριού και αυτοκινήτου και το αποτέλεσμα είναι το σφουγγάρι να γίνεται σαν... γυαλόχαρτο (πάντα αναφορικά με την ευαισθησία που έχει το χρώμα).
Έτσι εμφανίζονται αυτά τα σημάδια που φαίνονται περισσότερο, όπως είπε και ο Βαγγέλης, στο φως του ήλιου! Επιπλέον και σε ένα καλό κατάστημα με πλύσιμο και υλικά καθαρισμού μπορεί να σε βοηθήσει. Στην αντιπροσωπεί δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη 100% γιατί δεν είναι φθορά η οποία προκλήθηκε από μόνη της αλλά είναι από το πλύσιμο και κάτι το πολύ συνηθισμένο!
Μήτσος
- Costas
- Senior Μέλος
-
Ειδικά της 3Μ είναι από τις πλέον αποτελεσματικές για τέτοιου είδους γρατζουνιές (ο Speedster μπορεί να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες για το προιόν αυτό).
Πάντως με αντιπροσωπεία και εγγύηση δεν θα βγάλεις άκρη.Άντε να αποδείξεις οτι δεν το έχεις πάει ποτέ σε πλυντήριο αυτοκινήτων (είναι το πρώτο που θα σου αναφέρουν) και τέτοια...
Δυστυχώς αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα του μαύρου χρώματος (και εγώ το ίδιο έχω και ξέρω από "αράχνες")
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Παλιότερα που είχα ρωτήσει η τιμή για γυάλισμα - κέρωμα ήταν 80€ με προιόντα Meguiars και κέρωμα που διαρκεί περίπου 6 μήνες... (Αυτό εννοείται παίζει ανάλογα με την χρήση του αυτοκινήτου και τις συνθήκες!)
Επίσης υπάρχει μία εναλλακτική για κερί Presta Titanium με διάρκεια περίπου 3 χρόνια (!!!)
Η τιμή του είναι 180€ (αν θυμάμαι καλά). Η Presta είναι αμερικάνικη και θεωρείται και αυτή πολύ καλή!
Μήτσος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Επίσης η Autoglym έχει βγάλει κι ένα καινούργιο προϊον το Aqua Wax το οποιο το απλώνεις και αν το αυτοκίνητο δεν είναι εντελώς στεγνό.Ειναι υαδάτινης και όχι πετρελαϊκης βάσης, και έχει ποιο ήπιο αποτέλεσμα απο τα βαριά κεριά. Εχει όμως ένα πλεονέκτημα. Εκει που με τα βαριά κεριά θέλεις μια ώρα για να τα κερώσεις με το Aqua Wax είσαι έτοιμος σε 10 λεπτά.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- N-EOS
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- kostasic
- Senior Μέλος
-
Autoglym Ultra Deep Shine
- halkis_13
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
KONSTANTINOS
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Εαν σας περισεύει κανα σαραβαλάκι καντε πρώτα τεστ εκει με την αλοιφή και το σβουράκι και μετά στις κούκλες σας.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Τώρα για να γίνω το ξενέρωμα, υπάρχουν και σαμπουάν με κερί... Αυτά βοηθάνε την κατάσταση; :whistle:
Μήτσε πιθανότατα θα βοηθούν! Εγώ με ένα τέτοιο (Armor All μπλε με κερί) πλένω το αυτοκίνητο 21 μήνες τώρα και όταν το είδε ένας τύπος που έχει κατάστημα με προιόντα Meguiars μου είπε ότι είναι σε πάρα πολύ καλά κατάσταση το χρώμα (όταν φαίνεται από την βρώμα...) και ότι είναι καλό προιόν. Βέβαια τις αραχνούλες μου τις έχω κι εγώ! Άλλωστε έχει φάει ταλαιπώρια! 21 μήνες και 54.000χλμ!
Το σημαντικό όμως είναι ότι δεν πρέπει να κάνει πολύ καλό στις τσιμούχες! Αυτό το λέω επειδή κάτι λέει το manual!! Και έχει και μία βάση αν το καλοσκεφτείς!
Μήτσος
- N-EOS
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
1. πήρα τ/φ την paintbull της γειτονιάς μου και μου είπαν 150 ευρώ για πέρασμά αλοιφή όλο το αυτοκίνητο. Με την αλοιφή αυτή μου εγγυούνται ότι τα σημάδια θα εξαφανιστούν. Όταν τους είπα ότι μάλλον το παρέλαβα έτσι χωρίς να το δω μου απάντησαν ότι είναι πού συνιθσμένο τα αυτοκίνητα να έρχονται με αυτά τα προβλήματα!! Μάλιστα ο τύπος μου λέει "και που να δεις να ανεβαίνουν πάνω στα καπό για να τσεκάρουν τους αριθμούς πλαισίου γιατί είναι υπερβολικά στοιβαγμένα". Τέλος πάντων απο οτι κατάλαβα χρειάζονται 4 με 6 ώρες προσεκτικής και υπο γωνία περιποίησης του αυτοκινήτου κάτω απο το φώς ειδικών λαμπών που τονίζουν τις ατέλειες!! Επίσης μου είπε οτιείναι καλό να γίνεται 1 φορά το χρόνο!! Τώρα αν πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες δεν το ξέρω ο΄θτε είμαι ειδικός στο θέμα.:whistle:
2. Αποφάσισα να κάνω "κρούση" στη επίσημη VW να διεκδικήσω τα δικαιώματα μου ως καταναλωτής. Ο πραγματικά ευγενικός και άκρως συμβουλευτικός προϊστάμενος μου είπε με λίγα λόγια "μεγάλε πήρες μαύρο - έχασες" .Πράγματι το μαύρο εμφανίζει αυτές τις γρατσουνιές από το πρώτο πλύσιμο. Μάλιστα επειδή είμουν λίγο δύσπιστος μου έδειξε ένα Α4 που ήταν να παραδώσει την συγκεκριμένη ημέρα φρεσκοπλυμένο και ΕΙΧΕ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ!!! ο άνθρωπος ήταν απόλυτα ειλικρινής και με συμβούλευσε να χαρώ το EOS μου χωρίς να σπαταλάω άσκοπα χρήματα! Μου είπε οτι πολύ εύκολα θα με έπειθε να σπαταλήσω περί τα 200 ευρώ για να εξαφανίσω τα σημάδια άλλα είναι παραπάνω από σίγουρο ότι μετά από 1-2 πλυσίματα θα επιστρέψουν.
επομένως δεν ξέρω ποιόν να πιστέψω!! θα κάνω μια κρούση στην paintbull για να ρίξω την τιμή (στο πλαίσιο οικονομικής κρίσης!!)καθώς και να διασφαλίσω κάποια εγγύηση και αναλόγως θα δω τι θα κάνω.
:ninja
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Μήτσος