ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26145 από djlgm
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ δημιουργήθηκε από djlgm
Τον τελευταίο καιρό, αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με την οροφή κατά το κλείσιμό της.
Η αριστερη πλευρά φαίνεται να είναι πλέον σχεδόν ένα εκατοστό πιο χαμηλά από ότι η δεξιά. Αποτέλεσμα, το καρφί στο μπράτσο της οροφής όταν πάει να κουμπώσει στο παρμπρίζ κάνει ένα δυνατό γκουπ, και έχει προξενήσει ήδη ζημιά στο πλαστικό.
Και πέρα από αυτό ακούγονται πλέον έντονοι τριγμοί από το σημείο σε οποιαδήποτε λακκούβα.

Στον Ρώρρη που το πήγα, από όπου το έχω αγοράσει κιόλας, σε πρώτη φάση δεν μπόρεσαν να το φτιάξουν. Παρήγγειλαν και ένα ανταλλακτικό και περιμένουμε, να δούμε τι θα γίνει. Θακάνει 15 μέρες να έρθει και αυτό!
Όμως αυτό που πραγματικά με στεναχώρεσε είναι που μου είπαν πως έλειπαν κάποια εξαρτήματα από την οροφή και τα βρήκαν και τα έβαλαν από αλλού...
Το θέμα είναι πως μόνο αυτοί έχουν βάλει χέρι στο αυτοκίνητο αφού δεν το έχω πάει ποτέ σε άλλο συνεργείο, και εμμέσως έπλεξαν τον υπαινιγμό ότι έχω βάλει χέρι εγώ, κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου και το βρήκα και προσβλητικό.

Θα ήθελα την συμβουλή σας, που να το πάω να το φτιάξουν; Ίσως η οροφή να θέλει ολική ευθυγράμμιση και ρύθμιση από το μηδέν.

Ξέρετε κάποιον αξιόπιστο που να μπορεί να βοηθήσει?

Εχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με αυτό το αυτοκίνητο απο την αρχή. Μην ξεχνάτε είχα και το σπασμένο σασμάν από την μάνα του και μερικά ακόμα προβλήματα που με εχουν ταλαιπωρήσει αφάνταστα. Μέχρι και τον μηχανισμό της ζώνης του οδηγού άλλαξα μετά από έντονη επιμονή μου αφού πια δεν τράβαγε την ζώνη του οδηγού και έπρεπε να την υποβοηθάς για να την μαζέψει!

Εχω κουραστεί.

Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο αντιπρόσωπο της VW που να μπορεί υπεύθυνα να το φτιάξει παρακαλώ να μου πείτε.

Το αυτοκίνητο είναι ακόμα στην εγγύηση μέχρι τον Ιούνιο, και ίσως κάποιοι επίτηδες να το καθυστερήσουν για να παρέλθει αυτός ο χρόνος!

Τα φώτα σας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26147 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ
Γιώργο το μόνο που μπορώ να σου πω, από λεγόμενα άλλων παιδιών στο φόρουμ, είναι ότι ο Γρατσίας έχει αρκετά καλή τεχνογνωσία στο θέμα της οροφής. Ίσως να δοκίμαζες κι εκεί...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26159 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ
Γιώργο οπως τα έχουμε ξαναπεί έτσι και τώρα θα σου πώ όσο έχεις εγγύηση δοκίμασε τους όλους έναν - έναν....

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26170 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ
Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω Γιώργο!
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, έχουν ειπωθεί καλά σχόλια για Γρατσία. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...

Ερώτηση προς όλους.
Από την στιγμή που έχει εντολές εργασίας μήνες πριν την λήξη της εγγύησης, χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημά του, δεν είναι καλυμμένος και πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν να είναι σε εγγύηση;

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26183 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ
Γελάδι έγραψε:

Ερώτηση προς όλους.
Από την στιγμή που έχει εντολές εργασίας μήνες πριν την λήξη της εγγύησης, χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημά του, δεν είναι καλυμμένος και πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν να είναι σε εγγύηση;

Στην Ελλάδα??? Για ξανασκέψου το...εδώ ο νέος ΦΠΑ μπαίνει σε εφαρμογή από τις 15/3 αλλά τα βενζινάδικα φρόντισαν να τον εφαρμόσουν από σήμερα. Πιστεύεις ότι θα υπάρξει "μαγαζί" που θα σεβαστεί την ταλαιπωρία του Γιώργου?

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Συντονιστές: nikitas tsi