- Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Clima
- mdsars
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Καλησπερα σε ολους. Εχω παρατηρησει το εξης περιεργο. Οταν εχω στο clima την θερμοκρασια στο hi βγαζει κανονικα πολυ θερμο αερα αλλα μολις το κατεβασω εστω και μισο βαθμο κρυωνει πολυ περισσοτερο απο μισο . Οπως επισης και κατι αλλο . Εαν εχω σε καποια θερμοκρασια για ζεστη πχ και το κλεισω αυτο με αργο ρυθμο συνεχιζει να ζεσταινει και για να το σταματησω την θερμανση το ανοιγω το βαζω σε μια πολυ χαμηλοτερη θερμοκρασια και το κλεινω ξανα . εχει κανεις καμμια ιδεα ???
Πραγματικά φίλε μου το πως σκέφτεται το κλιματιστικό είναι κάτι που μετά από 3παρά κάτι χρόνια και 79.500 χιλ δεν έχω καταλάβει. Και τα δύο αυτά που λες ισχύουν.
Ειδικά το δεύτερο είναι μεγάλη αλήθεια καθώς μπορεί να είχες πριν κάποια θερμοκρασία όπου θα σου έφερνε ζεστό αέρα και αν το κλείσεις, έστω αυτόν τον λίγο αέρα που φέρνει μέσα (ειδικά σε μεγάλη ταχύτητα) τον φέρνει ζεστό. Και αυτό μάλιστα ενώ μπορεί να έχει μεσολαβήσει και σβήσιμο του αυτοκινήτου. Παρόλα αυτά χαμπάρι δεν παίρνει!
Κάνω ακριβώς το ίδιο με σένα. Το ξανανοίγω, το βάζω σε μία θερμοκρασία περίπου της εξωτερικής, ή λίγο περισσότερο και το ξανακλείνω. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα και γι' αυτό δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- mdsars
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Χαιρομαι που ειναι κατι που δεν συναντω μονο εγω γιατι δεν ειχα ιδεα τι να κανω . Ισως κανω καμμια ερωτηση στη αντιπροσωπεια αλλα δεν περιμενω και πολλα.
Α καλά!! Σώθηκες... :whistle:
Όπως το λες. Μην περιμένεις και πολλά!
Εδώ τους φαίνονται φυσιολογικά άλλα κι άλλα! Μπορεί να τους πας το αυτοκίνητο με την οροφή να χορεύει R n' B και να σου λένε ότι είναι φυσιολογικό για κάμπριο να έχει τέτοια και ότι το Eos δεν φτιάχτηκε για ελληνικούς κατσικόδρομους!
Και πού να πάω; Στους Υπουργούς ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ όλων των προηγούμενων ετών να τους ζητήσω τα ρέστα;; :surrender:
Μήτσος
- rallakias
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Οταν κλείσεις το αιρ κοντισιον το κλαπετο μενει στην τελευταια του θεση ,οποτε αν το ειχες να σου φερνει ζεστο αερα και αφου το κλεισεις ο εισερχομενος αερας θα κατευθυνεται μεσα απο το νερο του καλοριφερ και θα θερμαινεται.Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι αυτο που κανεις ηδη.Το ξανααναβεις ,επιλεγεις μια χαμηλη θερμοκρασια και το ξανακλεινεις.
Ευτυχως στα vw υπαρχει η λυση που σου ανεφερα και που ξερεις.Στο alfa romeo που ειχα πιο πριν και δεν γινοταν τιποτα?Ειτε το εβαζες στο κρυο ειτε στο ζεστο ,μολις το εκλεινες ο αερας περναγε απο τη μηχανη και ερχοταν ζεστος χειμωνα-καλοκαιρι.....
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
...Στο alfa romeo που ειχα πιο πριν και δεν γινοταν τιποτα?Ειτε το εβαζες στο κρυο ειτε στο ζεστο ,μολις το εκλεινες ο αερας περναγε απο τη μηχανη και ερχοταν ζεστος χειμωνα-καλοκαιρι.....
:wtf: :wacko:
Οπότε επιβεβαιώνεται και από άλλους ότι έτσι είναι...
Μήτσος