ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ+ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ!

• giannis
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #33447 από giannis
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ..[ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ!!]

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ CLUB?
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ..ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ!!!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #33449 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ+ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ!
Γιάννη καλώς ήρθες.

Να σε παρακαλέσω οι δημοσιεύσεις σου να γίνονται σε πεζούς χαρακτήρες (τα κεφαλαία στα φόρα υποδηλώνουν ότι φωνάζεις και είναι και δυσανάγνωστα)...

Σχετικά με το πρόβλημα των παραθύρων τώρα, όσον αφορά στο μπροστινό η συχνότερη αιτία είναι ο γρύλλος (έχει συμβεί στους περισσότερους από εμάς νομίζω), όσο για το πίσω το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι βρίσκει κάποιο εμπόδιο κατά το ανέβασμα (βρίσκει στο λάστιχο μήπως ή στο μπροστινό παράθυρο;)

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• giannis
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #33451 από giannis
Απαντήθηκε από giannis στο θέμα Απ:ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ+ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ!
το πρόβλημα το κάνει όταν ειναι κλειστή η οροφή.
όσον αφορά το πίσω παράθυρο ίσως βρίσκει στο λάστιχο! θα πάω αύριο από το service και θα σας ενημερώσω..
ευχαριστω για τις λύσεις..

• giannis
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #33453 από giannis
το αμάξι το έχουν βάλει στο πρόγραμμα πολλές φορές, αλλά βγάζει όλα OK!!
από την VW Γιαννακόπουλος,στο Βόλο μου είπανε ότι αν παίξω μία φορά με τους διακόπτες όλων των παραθύρων[μία επάνω και μία κάτω το παράθυρο]και στη συνέχεια πάτήσω τους διακόπτες(για 3 δευτερόλεπτα) ώστε να λειτουργίσουν AUTO , ρυθμιστούν πάλι τα παράθυρα..
τι λέτε για αυτό???

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #33458 από Coo
Αυτό με το auto δεν το γνωρίζω. Για το πίσω παράθυρο όπως έχει αναφερθεί και παλαιότερα ευθύνεται το σύστημα ασφαλείας που έχουν τα παράθυρα να υποχωρούν σε περίπτωση που βρεθεί εμπόδιο για αποφυγή τραυματισμών. Στην περίπτωση σου μπορεί να είναι το λάστιχο στην καμάρα/κολώνα που εφαρμόζει. Και σε μένα το έκανε κάποιες φορές αλλά έχει πολύ καιρό να το κάνει.

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #33474 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ+ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ!
giannis έγραψε:

το αμάξι το έχουν βάλει στο πρόγραμμα πολλές φορές, αλλά βγάζει όλα OK!!
από την VW Γιαννακόπουλος,στο Βόλο μου είπανε ότι αν παίξω μία φορά με τους διακόπτες όλων των παραθύρων[μία επάνω και μία κάτω το παράθυρο]και στη συνέχεια πάτήσω τους διακόπτες(για 3 δευτερόλεπτα) ώστε να λειτουργίσουν AUTO , ρυθμιστούν πάλι τα παράθυρα..
τι λέτε για αυτό???

Αυτό που σου είπαν να κάνεις είναι ένας απλός επαναπρογραμματισμός του comfort module...
Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις κάτι μιας και για να κατεβαίνουν τα παράθυρα σημαίνει πως κάπου ζορίζονται. Σε κάθε περίπτωση το διαγνωστικό δεν αναγνωρίζει βλάβη αφού επί της ουσίας βλάβη στα ηλεκτρονικά δεν υπάρχει..
Προφανώς είναι θέμα εμποδίου αφού στο κάνει μόνο με την οροφή κλειστή...
Όπως και να έχει θα πέσει ξήλωμα (εκτός αν χρειάζεται απλά ρύθμιση το μέσα - έξω), και πήγαινε το σύντομα γιατί αν οι παραγγελίες ανταλλακτικών συμπέσουν με τις άδειες των υπαλλήλων, θα περιμένεις...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• giannis
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #33496 από giannis
ίσως να βρίσκει κάποιο εμπόδιο όπως μου λέτε, ρε παιδιά,αλλά η αντιπροσωπία Λαμίας είναι ότι να 'ναι!!!

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #33536 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ+ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ!
Αυτό το πρόβλημα το είχα κι εγώ Γιάννη. Μου το έκανε συνήθως όταν ανέβαζα και τα τέσσερα παράθυρα μαζί. Έφτανε σε ένα σημείο και κατέβαινε μέχρι την μέση όπως κάνει όντως όταν βρίσκει κάποιο εμπόδιο.

Το είχα αναφέρει στο σέρβις των 15.000χλμ και μέσα σε 2 λεπτά το είχαν φτιάξει (μέχρι να κάνω ένα πολύ σύντομο τηλέφωνο(!!!) καθώς πάντα είμαι δίπλα στο αυτοκίνητο).
Μου είπαν τότε στο υποκατάστημα της Λυκόβρυσης στον Ρώρρη ότι είχαν κάνει έναν επαναπρογραμματισμό στο module των παραθύρων. Η αλήθεια είναι ότι από τότε δεν το έχει ξανακάνει. Εμπόδιο δεν θυμάμαι να είχα δει ούτε εγώ, αλλά ούτε και κάποιος τεχνικός παρόλο που ηταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και το έψαξα πολύ καλά.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα αλλά κοίταξε μήπως είναι κάτι πολύ απλό τελικά.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi