- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Σκίσιμο ταπετσαρίας στο C-Pillar - ΛΥΣΗ
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3347
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Σκίσιμο ταπετσαρίας στο C-Pillar - ΛΥΣΗ δημιουργήθηκε από Γελάδι
Διάβασα πρόσφατα σε ξένο φόρουμ για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε κάποιος σχετικά με ένα σκίσιμο στην ταπετσαρία στο πίσω μέρος της οροφής.
Το σημείο βρίσκεται αριστερά και δεξιά στις πίσω κολώνες και συγκεκριμένα είναι το ύφασμα που αναδιπλώνεται όταν ανοίγει το πίσω παρμπρίζ κατά την λειτουργία του ανοίγματος. Για να το δείτε πρέπει κατά το άνοιγμα και αφού έχει ανασηκωθεί το πίσω παρμπρίζ, να σταματήσετε την λειτουργία και να το δείτε προσεκτικά! Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή τρίβεται το ύφασμα πάνω στο πλαστικό. Όπως θα δείτε, ο συγκεκριμένος κάτοχος έχει πρόβλημα και στις δύο πλευρές!
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Καλό θα ήταν να γίνει ένας έλεγχος από όλους μας! Όντως αν το παρατηρήσετε το σημείο αυτό είναι τρωτό και μπορεί ήδη κάποιοι να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Η λύση θεωρώ είναι αυτονόητη... Αντιπροσωπεία και αλλαγή εντός εγγύησης!!
Πηγη: forums.vwvortex.com/...6
forums.vwvortex.com/...4
Το σημείο βρίσκεται αριστερά και δεξιά στις πίσω κολώνες και συγκεκριμένα είναι το ύφασμα που αναδιπλώνεται όταν ανοίγει το πίσω παρμπρίζ κατά την λειτουργία του ανοίγματος. Για να το δείτε πρέπει κατά το άνοιγμα και αφού έχει ανασηκωθεί το πίσω παρμπρίζ, να σταματήσετε την λειτουργία και να το δείτε προσεκτικά! Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή τρίβεται το ύφασμα πάνω στο πλαστικό. Όπως θα δείτε, ο συγκεκριμένος κάτοχος έχει πρόβλημα και στις δύο πλευρές!
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Καλό θα ήταν να γίνει ένας έλεγχος από όλους μας! Όντως αν το παρατηρήσετε το σημείο αυτό είναι τρωτό και μπορεί ήδη κάποιοι να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Η λύση θεωρώ είναι αυτονόητη... Αντιπροσωπεία και αλλαγή εντός εγγύησης!!
Πηγη: forums.vwvortex.com/...6
forums.vwvortex.com/...4
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3362
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Σκίσιμο ταπετσαρίας στο C-Pillar - ΛΥΣΗ
Πρέπει να είναι εκεί που διπλώνει η ταπετσαρία
Εχει συμβεί και σ ένα γνωστό μου το ίδιο πρόβλημα απο την ίδια μέρα που είχε πάρει το αμάξι, οπότε είναι μάλλον πρόβλημα εξ αρχής και όχι κάτι που συμβαίνει τυχαία αργότερα.
Εχει συμβεί και σ ένα γνωστό μου το ίδιο πρόβλημα απο την ίδια μέρα που είχε πάρει το αμάξι, οπότε είναι μάλλον πρόβλημα εξ αρχής και όχι κάτι που συμβαίνει τυχαία αργότερα.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Συντονιστές: nikitas tsi