Ένδειξη μηχανής
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δυστυχώς δεν έχω vag-com να το δώ. Επειδή είναι ζήτημα ασφαλείας σκέφτομαι αύριο να το πάω στην αντιπροσωπεία να το δουν. Καμια ιδέα κανείς; :ouaaaaaaa
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 162
Το πιθανοτερο ειναι να αναψε λογο του οτι δεν κουμπωσε σωστα.
Παιζει και το σεναριο να αναψε επειδη δεν ''ειδε'' ο εγκεφαλος το γκαζι.
Παντως δεν ειναι ανησυχητικο.
Νikitas TSi
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μια άλλη άποψη που μου έδωσε ο Guardian είναι μήπως επειδή βρήκε αρκετά ψηλά το ρελαντί ο εγκέφαλος και έφαγε σκαλωμα.
Το θέμα μου εμένα είναι η ασφάλεια, από εκεί και πέρα όλα τα αλλά γίνονται...
Δημήτρης
- rallakias
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Βέβαια στην περίπτωση σου δεν αλλαχτηκε το πετάλι αλλα μονο το κάλυμμα του-οποτε μάλλον μονο με σβησιμο των σφαλμάτων θα εισαι ΟΚ!
Υ.Γ.Θέλει προσοχή κατα την αλλαγή , να μην βάλεις μπρος αν δεν εχει κουμπώσει καλά το πετάλι του γκαζιού και ακομα καλύτερα να μην βάλεις ουτε το κλειδι στο τιμόνι κατα τη διαδικασία.
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μου εβγαλε ενα αντιστοιχο σφάλμα οταν αλλαξα κι εγω την πεταλιέρα του γκαζιού.Θέλεις vag com και να γινει σβησιμο των σφαλμάτων και ενδεχομένως και adaptation της πεταλούδας του γκαζιού.
Βέβαια στην περίπτωση σου δεν αλλαχτηκε το πετάλι αλλα μονο το κάλυμμα του-οποτε μάλλον μονο με σβησιμο των σφαλμάτων θα εισαι ΟΚ!
Υ.Γ.Θέλει προσοχή κατα την αλλαγή , να μην βάλεις μπρος αν δεν εχει κουμπώσει καλά το πετάλι του γκαζιού και ακομα καλύτερα να μην βάλεις ουτε το κλειδι στο τιμόνι κατα τη διαδικασία.
Βασίλη πιθανότατα να είναι αυτή η αιτία, γιατί χωρίς να γνωρίζω ότι δεν πρέπει και φοβούμενος το υψηλό ρελαντί, έβαλα μπροστά χωρίς να έχει κουμπώσει πάνω το το πεντάλ στη βάση. Οι μεν στροφές έπεσαν (φυσικά) στα νορμάλ... Μετά το κούμπωσα σωστά και δούλεψε καλά αλλά με την ένδειξη.
Ουσιαστικά μια φίσα όμως βγήκε και μπήκε ξανά στην ουσία, δεν πειράχτηκε κάτι άλλο. Αυτό το adaptation που λές πως γίνεται; Μήπως γίνεται αυτόματα; Το λέω διότι σήμερα το πρωί τελικά έσβησε η ένδειξη!
Ξεκίνησα από το σπίτι με την ένδειξη αναμένη μέχρι ένα κοντινό βενζινάδικο περίπου 6-7χλμ απόσταση. Αφού έβαλα βενζίνη, έβαλα εμπρός για να φύγω και η ένδειξη μετά από 50μ έσβησε..
Δημήτρης
- rallakias
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Απλά κάποια στιγμή με ενα vcds σβήσε το σφάλμα που εχει καταγραφεί , ακόμα και αν εσβησε το λαμπακι στο καντράν.
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 162
Νikitas TSi
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης