καμμενος δισκος στα 12000? ΕΛΕΟΣ!!!

• vwmarmar
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50807 από vwmarmar
καμμενος δισκος στα 12000? ΕΛΕΟΣ!!! δημιουργήθηκε από vwmarmar
Για σας είμαι καινούργιος χρήστης του club. 12700 χιλιομετρα καινουργιο Golf Plus 1,4 TSI. Το πήγα στην Carenta για λιπαντικο service (λιγο νωριτερα γιατι θα φευγαμε διακοπες) και για να μου φτιαξουν σπασμενο προφυλακτηρα απο καποιον που παρκαρισμενο με τρακαρε εφυγε και ουτε σημειωμα. Τελος παντων.
Τα σκαω 1160 ευρω και φευγω, παω να παρκαρω σε μια ανηφοριτσα και κολλαει η οπισθεν και μυριζει καμένο. :wtf:
Να μην πολυλογω. Μου ειπαν καμμενος δισκος. Τρελλαθηκα καινουργιο αυτοκινητο? Η δικαιολογια ειναι οτι αν το οδηγα και η γυναικα σας, αυτο φταιει. Μα καλα ειναι αυτο δικαιολογια για νεο αυτοκινητο 12500 χιλιομετρα? Αφου τους επρηξα, το ανοιξαν και ειδα κι ε γω τον δισκο καμμενο ή υπερθερμασμένο. Δεν ειμαι και μηχανικος ουτε εχω τρελλες γνωσεις αλλα δεν με πειθουν. Θα το παρω σε 2-3 μερες αλλα δεν ξερω τι να κανω. Γι αυτο ψαχνοντας στο internet βρηκα οτι υπαρχει θεμα με αστοχιες υλικων κτλ σς δισκους vw. Βεβεα το θεμα ειναι οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση. Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Μου φαινεται τρελλο. Να παρεις καινουργιο vw να εχει τετοια βλαβη και να την πληρωσω κιολας.
Παρακαλω, οποιος γνωριζει κατι σχετικο ή έχει παρομοια εμπειρια ας γραψει. Ευχαριστώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50808 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:καμμενος δισκος στα 12000? ΕΛΕΟΣ!!!
Έχω κάψει και εγώ δίσκο με ακριβώς αυτό τον τρόπο - όπισθεν σε ανηφόρα, όχι στο Eos ευτυχώς, σε Suzuki Samurai 4X4.. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν είναι στα 12,000 ή στα ...30,000 αλλά ακόμα και ολοκαίνουργιος να ήταν φαντάζομαι αν το ζόρισες πολύ η κατάληξη θα ήταν πάλι η υπάρχουσα, αφού η θερμοκρασία κάνει τη ζημιά και όχι (μόνο) η φθορά.
Ούτε εγώ είαμι μηχανικός..

Δημήτρης

• vwmarmar
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50809 από vwmarmar
Απαντήθηκε από vwmarmar στο θέμα Απ:καμμενος δισκος στα 12000? ΕΛΕΟΣ!!!
Δεν το ζορισα πολυ. Λιγο πατιναρισμα μονο. ΑΛλα στην αθηνα ζω, παιζει ανηφορα κατηφορα και λιος χωρος παρκιν. Να καταλαβω οτι μπορει να φθαρει αλλα να θελει αλλαγη...Τι να πω αν καιγονται ετσι....

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50810 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:καμμενος δισκος στα 12000? ΕΛΕΟΣ!!!
αν και δεν γνωριζομαστε,δεν πιστευω οτι πηρες το golf plus για «παντιλικια» και «καρφωτες»... αλλα και να το ψιλοζορισες μια-δυο φορες,δεν καιγεται ετσι ευκολα ενας δισκος.κατα την αποψη μου προκειται για προβληματικο ανταλλακτικο... :thinking

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50812 από Coo
Το θέμα είναι πως μπορεί να το διεκδικήσει αυτό...

Δημήτρης

• vwmarmar
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50824 από vwmarmar
Απαντήθηκε από vwmarmar στο θέμα Απ:καμμενος δισκος στα 12000? ΕΛΕΟΣ!!!
ελα ντε πως να το διεκδικησεις...αυτο ψαχνω κι εγω

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50945 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:καμμενος δισκος στα 12000? ΕΛΕΟΣ!!!
Παιδιά σημερα επαθα και εγω ενα προβληματακι το οποιο δεν ξερω που μπορει να οφειλεται. Πατοντας συμπλεκτη ειτε με ταχυτητα ειτε με νεκρα ακουγεται ενα τριξιμο το οποιο το νιωθω και στο πενταλ. Δεν μπορω να περιγραψω το πως ειναι αλλα μου φαινεται καπως σαν ελατηριο το οποιο δεν εχει λυπανθει καλα ας πουμε. Αν μπορειται να πειτε καμια γνωμη θα ειναι ευπροσδεκτη γιατι το αυτοκινητο εχει 25500 χλμ και μολις το πηρα απο σερβις 2ου ετους... εμενα καπου παει το μυαλο μου αλλα δε θελω να το πιστεψω. :crazyman:

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50946 από Coo
Αυτο το έκανε και στης γυναίκας μου αλλα δεν ήταν τίποτα, σταμάτησε μόνο του μετα απο λίγο καιρο. Εξαρτάται βέβαια που ακούς τον ήχο, αν τον ακούς στο πενταλ δε πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό ίσως απλά βρωμιά ή σκόνη στην επαναφορά, αν τρίζει πιο... μέσα καλύτερα να το δεις. Αλλάζει δυσκολότερα σχέσεις;

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50948 από vaggelis4
Οχι δεν αλλαζει δυσκολα σχεσεις αλλα το κανει στο πενταλ και οταν ακουσα με ανοιχτο το καπο ακουγοταν πιο δυνατα καπου κατω απο την μπαταρια ας πουμε οπως μπορω να προσδιορισω το ηχο... Λεω να το παω αλλα φοβαμαι μην μου το πειραξουν και το κανουν χειροτερα... Το ειδα και σε ενα sirocco και δεν εκανε τοσο πολυ οσο εμενα, οταν δουλευει ο κινητηρας δεν το καταλαβαινω τοσο πολυ ομως... Να θελει καμια εξαερωση το υδραυλικο του συμπλεκτη;;

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50951 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:καμμενος δισκος στα 12000? ΕΛΕΟΣ!!!
Oταν παταμε συμπλεκτη,τοτε δουλευει μια αντλια,ειναι οπως η συριγγα.
Δηλαδη ρουφαει,δινει.
Απο τη πολλη χρηση αυτη φθειρεται και σκουζει ασχετα αν ειναι παραρωμενη μεσα στο λαδι.
Σε ενα Fiat Punto που ειχα αυτη εσκουζε τοσο πολυ σε καθε αλλαγη μεχρι που ο συμπλεκτης δεν εκανε πλεον επαναφορα.
Εμεινε πατημενος μεσα και ευτυχως που ειχα ενα σχοινακι,εδεσα το πεταλι και σε καθε εκκινηση για να ξεκινησω τραβαγα το σχοινι με το χερι εχοντας πανω στο πεταλι το ποδι για κοντρα.
Να το παρατηρεις για να δεις πως εξελισεται.

Νikitas TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50955 από vaggelis4
Το θέμα ειναι οτι τωρα ληγει η εγγυηση εργοστασιου και δε θελω να το παω οταν θα εχω επεκταση σκεφτομαι οτι μπορει ομως να μην ασχοληθουν καθολου και να μου που οτι ετσι κανει...

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #50979 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:καμμενος δισκος στα 12000? ΕΛΕΟΣ!!!
vaggelis4 έγραψε:

Το θέμα ειναι οτι τωρα ληγει η εγγυηση εργοστασιου και δε θελω να το παω οταν θα εχω επεκταση σκεφτομαι οτι μπορει ομως να μην ασχοληθουν καθολου και να μου που οτι ετσι κανει...

Δες εδώ τον δικό μου γολγοθά μόλις είχε λήξει η δική μου εγγύηση και μπήκα στην επέκταση!

Εν ολίγοις εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα. Αυτό μου έτυχε κάπου στις 50κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα. Τώρα αγγίζω τα 100 και δεν έχω πρόβλημα κανένα... :friend:
Απλά πού και πού μπορεί να το καταλάβω αλλά ακτιβώς όπως τότε. Δεν έχει γίνει χειρότερο.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #51057 από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:καμμενος δισκος στα 12000? ΕΛΕΟΣ!!!
vwmarmar έγραψε:

ελα ντε πως να το διεκδικησεις...αυτο ψαχνω κι εγω

Ο μονος τρόπος να καλυφτεί αλλαγη δισκου εντος εγγυησης ειναι αν εχει κάτσει στραβα κατα την εγκατασταση.Κοινως αν ειναι εξοφθαλμο οτι εχει φαγωθει μονόπαντα ο δίσκος ή κατι τέτοιο.

Αν ο δισκος ειναι κανονικά φαγωμένος και προβληματικο το υλικο να ηταν αντε να το αποδείξεις.Εκτος βέβαια αν εχει οντως φαγωθει απο κακή χρήση...

Συντονιστές: nikitas tsi