- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ
- djlgm
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #51050
από djlgm
ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ δημιουργήθηκε από djlgm
Την τελευταία εβδομάδα παρατήρησα ένα νέο πρόβλημα.
Ως γνωστόν, όταν ξεκλειδώνουμε το αυτοκίνητο με διπλό πάτημα του τηλεχειριστηρίου, (και μονό για τον οδηγό μόνο) κατεβαίνουν αυτόματα και τα δύο τζάμια λίγο για να μπορούν να ανοίξουν οι πόρτες χωρίς να εμποδιστούν από τα λάστιχα της οροφής και της κολώνας.
Αν περάσει κάποιος χρόνος πχ 30 δευτερα, ή γυρίσουμε το κλειδί της μίζας πιο πριν, τα παράθυρα, εφόσον οι πόρτες είναι κλειστές, ξαναανεβαίνουν. (Καλά για τον οδηγό ανεβαίνει μόλις κλείσουμε την πόρτα ούτως ή άλλως).
Το νέο φαινόμενο που άρχισε να εμφανίζεται (όχι πάντα) την τελευαταία εβδομάδα είναι το εξής:
Ενώ έχουμε κλεισει πόρτες και έχουμε γυρίσει το κλειδί στην πρώτη θέση (μπαταρία on) και τα παράθυρα έχουν ανέβει, με το που γυρίζουμε την μίζα ώστε να βάλουμε μπρος την μηχανή, τα παράθυρα ξαναεπιχειρούν να ανέβουν!
Το έχει παρατηρήσει κανείς? Καμιά ιδέα? Είναι θέμα μίζας? εγκεφάλου? Παραθύρων?
Ως γνωστόν, όταν ξεκλειδώνουμε το αυτοκίνητο με διπλό πάτημα του τηλεχειριστηρίου, (και μονό για τον οδηγό μόνο) κατεβαίνουν αυτόματα και τα δύο τζάμια λίγο για να μπορούν να ανοίξουν οι πόρτες χωρίς να εμποδιστούν από τα λάστιχα της οροφής και της κολώνας.
Αν περάσει κάποιος χρόνος πχ 30 δευτερα, ή γυρίσουμε το κλειδί της μίζας πιο πριν, τα παράθυρα, εφόσον οι πόρτες είναι κλειστές, ξαναανεβαίνουν. (Καλά για τον οδηγό ανεβαίνει μόλις κλείσουμε την πόρτα ούτως ή άλλως).
Το νέο φαινόμενο που άρχισε να εμφανίζεται (όχι πάντα) την τελευαταία εβδομάδα είναι το εξής:
Ενώ έχουμε κλεισει πόρτες και έχουμε γυρίσει το κλειδί στην πρώτη θέση (μπαταρία on) και τα παράθυρα έχουν ανέβει, με το που γυρίζουμε την μίζα ώστε να βάλουμε μπρος την μηχανή, τα παράθυρα ξαναεπιχειρούν να ανέβουν!
Το έχει παρατηρήσει κανείς? Καμιά ιδέα? Είναι θέμα μίζας? εγκεφάλου? Παραθύρων?
ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #51052
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ
Αν κάνουν ένα δυνατό και απότομο πάνω-κάτω είναι ένα πρόβλημα που το είχα και εγώ όταν το είχα πρωτοπάρει το αυτοκίνητο. Ήταν ένα ελλατωματικό ανταλλακτικό κοντά στη μίζα στην κολώνα του τιμονιού. Τότε ήμουν εντός εγγύησης, η αλλαγή έγινε σε 20' και όλα καλά..
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #51053
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ
Αυτό θα έλεγα κι εγώ.
Εδώ
είσαι Γιώργο...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #51090
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ
Υπάρχει όμως περίπτωση να μην έχει κάποια βλάβη, αλλά να το κάνει αυτό όταν κλειδώνει το τιμόνι και πάει να στρίψει το κλειδί χωρίς να έχει ξεκλειδώσει. Μου το έχει κανει κι εμένα και μου πήρε λίγο καιρό μέχρι να το διαπιστώσω και να το επιβεβαιώσω... :shades:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Συντονιστές: nikitas tsi