Κολλάει η MFD ???

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #55220 από vabatzis
Κολλάει η MFD ??? δημιουργήθηκε από vabatzis
Ως γνωστόν, όσοι έχουμε τοποθετήσει led στα θέσεως αντιμετωπίζουμε το θεματάκι με την ένδειξη καμμένης λάμπας όταν πρόκειται να εκκινήσουμε το αυτοκίνητο. Αυτό το οποίο αντιμετωπίζω τις τελευταίες μέρες, όχι πάντα, είναι το εξής: Βάζοντας μπρος το αυτοκίνητο, η MFD παραμένει κολλημένη στο πρώτο μήνυμα που έβγαλε (παρόλο που τα led έχουν ανάψει). Άλλες φορές μου κολλάει πχ στην εικόνα με την ανοιχτή πόρτα. Για να την επαναφέρω αναγκάζομαι να σβήσω τον κινητήρα και να τον επανεκκινήσω. Τί πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει; Μήπως η μπαταρία μου πλησιάζει στον ψόφο;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #55222 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Κολλάει η MFD ???
Βαγγέλη εγώ θα έβγαζα τα led...
εμένα και σου θυμίζω ότι έχουμε πάρει τα ίδια, δεν εμφανίζει ούτε εμφάνισε ποτέ κάποιο σφάλμα..Συνεπώς κατά τη γνώμη μου πρόκειται για βλάβη στα led...
Άσχετα με αυτά δεν βρίσκω κάποιον προφανή λόγο ο οποίος δείχνει ότι η μπαταρία παραδίδει πνεύμα..
Ίσως είναι θέμα θερμοκρασιών..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #55223 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Κολλάει η MFD ???
Guardian έγραψε:

Βαγγέλη εγώ θα έβγαζα τα led...
εμένα και σου θυμίζω ότι έχουμε πάρει τα ίδια, δεν εμφανίζει ούτε εμφάνισε ποτέ κάποιο σφάλμα..Συνεπώς κατά τη γνώμη μου πρόκειται για βλάβη στα led...
Άσχετα με αυτά δεν βρίσκω κάποιον προφανή λόγο ο οποίος δείχνει ότι η μπαταρία παραδίδει πνεύμα..
Ίσως είναι θέμα θερμοκρασιών..

Η αλήθεια είναι πως την ώρα που φεύγω η θερμοκρασία είναι κάτω των 7 βαθμών, ίσως να φταίει και αυτό. Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι και τι γεγονός ότι δεν έχω το σύμπτωμα το μεσημέρι ή άλλη ώρα της ημέρας...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #55224 από Guardian
δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που χρειάζεται να σε αγχώσει...
Για την μπαταρία σίγουρα είναι κοντά στην ώρα της χρονικά αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #55308 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Κολλάει η MFD ???
Σπύρο έχεις να προτείνεις κάποιον από την εγχώρια αγορά για τα led ή να παίξει ebay?

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #55312 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Κολλάει η MFD ???
Μετά από αναγκαστικές και συνεχόμενες αλλαγές σε led, τα μόνα που μου κάθησαν σωστά είναι
    ● αυτά που δεν έχουν can-bus check (Πλαφονιέρα, καθρέφτες)
    ● αυτά που πήρα από τοπικό κατάστημα

Όλα τα υπόλοιπα μου βγήκαν αστα βράστα.
Οι κινεζιές του ebay μπορεί να κοστίζουν το 1/3 και παραπάνω της τιμής που δίνει ένα τοπικό κατάστημα, αλλά τελικά έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο ζωής. Αν τα αθροίσω όλα αυτά που έχω πάρει σε led από το ebay μου έχουν κοστίσει παραπάνω από μία αγορά σε τοπικό κατάστημα. (Αναφέρομαι κυρίως στα led θέσης και πινακίδας).
Γνώμη μου είναι να απευθυνθείς σε ένα κατάστημα (δεν ξέρω κάποιο στην περιοχή σου) γιατί και ποιοτικά μάλλον καλύτερο θα είναι ή αν δεν είναι μπορείς εύκολα να ζητήσεις αντικατάσταση.

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #55330 από Guardian
Coo έγραψε:

Μετά από αναγκαστικές και συνεχόμενες αλλαγές σε led, τα μόνα που μου κάθησαν σωστά είναι

● αυτά που δεν έχουν can-bus check (Πλαφονιέρα, καθρέφτες)
    ● αυτά που πήρα από τοπικό κατάστημα

Όλα τα υπόλοιπα μου βγήκαν αστα βράστα.
Οι κινεζιές του ebay μπορεί να κοστίζουν το 1/3 και παραπάνω της τιμής που δίνει ένα τοπικό κατάστημα, αλλά τελικά έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο ζωής. Αν τα αθροίσω όλα αυτά που έχω πάρει σε led από το ebay μου έχουν κοστίσει παραπάνω από μία αγορά σε τοπικό κατάστημα. (Αναφέρομαι κυρίως στα led θέσης και πινακίδας).
Γνώμη μου είναι να απευθυνθείς σε ένα κατάστημα (δεν ξέρω κάποιο στην περιοχή σου) γιατί και ποιοτικά μάλλον καλύτερο θα είναι ή αν δεν είναι μπορείς εύκολα να ζητήσεις αντικατάσταση.

Συμφωνώ, έχει ανοίξει ένα κοντά μου που φαίρνει μόνο led, αλλά δεν ξέρω αν έχει αυτοκινήτου..

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #55419 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Κολλάει η MFD ???
Εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω για τα LED, αλλά μπορώ να σου απαντήσω με σχετική βεβαιότητα για την MFD σε σχέση με την μπαταρία σου και την θερμοκρασία.

α) Η μπαταρία σου δεν μπορεί να σου κολλάει την MFD. Ο λόγος είναι διότι και τότε που είχα μείνει κι εγώ από μπαταρία ακόμη και όταν προσπαθούσα να βάλω μπρος η MFD έπαιζε κανονικότατα όταν το αυτοκίνητο έκανε σαν transformer (ανεβοκατεβαιναν τα παράθυρα μόνα τους και τέτοια...) Συνεπώς, τουλάχιστον από την εμπειρία μου δεν πρέπει να έχει σχέση. Επιπλέον, τότε που είχα μείνει είχε -2C. Και πάμε στο β.

β) Το μόνο που έχω παρατηρήσει στην MFD σε σχέση με την θερμοκρασία είναι ότι στο 1ο με 2ο λεπτό της λειτουργίας της σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και όταν παίζεις με το μενού, βλέπεις ότι έχει μία πολύ μικρή καθυστέρηση στην απόκριση μεταξύ των αλλαγών. Μιλάμε όμως για κλάσματα του δευτερολέπτου και θα το περιέγραφα περισσότερο σαν ομαλή εναλλαγή των 2 εικόνων παρά αυτή την κοφτή αλλαγή που κάνει όταν αλλάζεις το μενού. Μπορεί κάποια στιγμή να το τραβήξω και σε βίντεο, αλλά και πάλι σίγουρα δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει με το πρόβλημά σου.

Τώρα αν τα LED είναι το πρόβλημα δεν ξέρω αλλά τα παραπάνω που ανέφερες για εμένα δεν είναι.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi