Πλαστικός θόρυβος

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #68977 από antonis-1981
Πλαστικός θόρυβος δημιουργήθηκε από antonis-1981
Ενα μεγαλο ευχαριστω κ απο μενα φιλε γελαδι!Αψογος οδηγος!Εχω κ γω ενα θεματακι με το δεξιο κλαπετακι οταν ανοιγω την οροφη αλλα πιστευω με 1-2 κομπους θα στρωσει!Κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι οτι τελευταια σε λακουβες ακουγεται δεξια ενας (πλαστικος νομιζω) θορυβος!Καμια ιδεα κανεις???

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #68980 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Πλαστικός θόρυβος

antonis-1981 έγραψε: Ενα μεγαλο ευχαριστω κ απο μενα φιλε γελαδι!Αψογος οδηγος!Εχω κ γω ενα θεματακι με το δεξιο κλαπετακι οταν ανοιγω την οροφη αλλα πιστευω με 1-2 κομπους θα στρωσει!Κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι οτι τελευταια σε λακουβες ακουγεται δεξια ενας (πλαστικος νομιζω) θορυβος!Καμια ιδεα κανεις???

Αντώνη ρίξε μια ματιά εδώ

Δημήτρης

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #68981 από antonis-1981
Απαντήθηκε από antonis-1981 στο θέμα Πλαστικός θόρυβος
Φιλε μου coo το ειδα αλλα μου φαινεται πλαστικος θορυβος ενω οι κολωνες θεωρω οτι κανουν μεταλλικο θορυβο..Δεν ξερω εχω μπερδευτει κ μπερδευω κ εσας!!Απο τα κλαπετακια δεν παιζει να ειναι δηλαδη?Μηπως χρειαζεται σφυξιμο η οροφη?Δεν ξερω τι να κανω γιατι κ η αντιπροσωπεια εδω στην ΚΡΗΤΗ δεν με εχει αφησει κ πολυ ικανοποιημενο..Σ'ευχαριστω πολυ παντως! :)

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #68983 από Coo
Tα κλαπετάκια έχουν αν προσέξεις ελατήριο από την κάτω μεριά το οποίο ναι μεν δεν είναι πολύ σκληρό αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο να επιτρέπει "παίξιμο"του πλαστικού. Από μακριά άλλωστε διάγνωση δε μπορεί να βγάλει κανείς.
Μπορείς να βάλεις κάποιον να οδηγήσει το αυτοκίνητο, κάθησε εσύ πίσω και στην πορεία δες από πού μπορεί να έρχεται αυτός ο θόρυβος. Μπορεί να είναι και το παράθυρό σου, δοκίμασε να δείς αν ακούγεται ο θόρυβος αν το έχεις ανεβασμένο ή/και κατεβασμένο.

* Δημιουργώ νέο θέμα για να μην αλλοιωθεί το αρχικό.

Δημήτρης

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #68989 από antonis-1981
Σωστος!!!!!

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #68990 από billys1864
Απαντήθηκε από billys1864 στο θέμα Πλαστικός θόρυβος

Coo έγραψε: Tα κλαπετάκια έχουν αν προσέξεις ελατήριο από την κάτω μεριά το οποίο ναι μεν δεν είναι πολύ σκληρό αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο να επιτρέπει "παίξιμο"του πλαστικού. Από μακριά άλλωστε διάγνωση δε μπορεί να βγάλει κανείς.
Μπορείς να βάλεις κάποιον να οδηγήσει το αυτοκίνητο, κάθησε εσύ πίσω και στην πορεία δες από πού μπορεί να έρχεται αυτός ο θόρυβος. Μπορεί να είναι και το παράθυρό σου, δοκίμασε να δείς αν ακούγεται ο θόρυβος αν το έχεις ανεβασμένο ή/και κατεβασμένο.

* Δημιουργώ νέο θέμα για να μην αλλοιωθεί το αρχικό.

Δημήτρη εμένα νομίζω ακούγεται ένας θόρυβος όταν είμαι καμπριολάδα κι έχω κατεβασμένο το πίσω αριστερό παράθυρο...Όταν το ανεβάζω σταματάει...Ξέρεις αποτί μπορεί να είναι και πως διορθώνται...??

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #68991 από Coo

billys1864 έγραψε: Δημήτρη εμένα νομίζω ακούγεται ένας θόρυβος όταν είμαι καμπριολάδα κι έχω κατεβασμένο το πίσω αριστερό παράθυρο...Όταν το ανεβάζω σταματάει...Ξέρεις απο τί μπορεί να είναι και πως διορθώνται...??

Δεν είμαι ειδικός, υποθέσεις κάνω.
Μπορεί να είναι απορρυθμισμένο το πίσω παράθυρό σου και το κάτω μέρος του παραθύρου σου να ακουμπάει στο σασί όταν είναι κατεβασμένο;
Μήπως έχει χαλαρώσει το παράθυρο από τη βάση του και παίζει όταν είναι κατεβασμένο;
Μήπως ο γρύλος;
Δε μπορώ να ξέρω, δυστυχώς.

Η διάγνωση πρέπει να γίνει αν όχι από το συνεργείο από εσάς με μεσοβέζικο τρόπο.
Δοκίμασε να το βάλεις στη μέση και δες αν παίζει το παράθυρό σου με τα χέρια σου.

Ότι και να είναι, αν χρειαστεί επέμβαση στα εντόσθια, εγώ θα το πήγαινα στην αντιπροσωπεία να το ανοίξουν. Νομίζω το Γελάδι έχει δοκιμάσει να βγάλει την πλαϊνή ταπετσαρία/πλαστικό και γινόταν χαμός...

Από τη διάταξη δε μπορώ να βρώ κάποια εμφανή αιτία.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Δημήτρης

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #68992 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Πλαστικός θόρυβος
Δυστυχως δεν υπαρχει πληρης προσβαση στο μηχανισμ των πισω παραθυρων,ειχε δοκιμασει καποτε ο Γελαδης διχως ομως επιτυχια.

Νikitas TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #68994 από billys1864
Απαντήθηκε από billys1864 στο θέμα Πλαστικός θόρυβος
Eυχαριστώ παιδιά....

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #68995 από antonis-1981
Ο θορυβος συνεχιζει ειτε ειναι ανοιχτα τα παραθυρα ειτε οχι!Θα βαλω αλλον να οδηγαει οπως μου ειπες να ακουσω ακριβως τι ειναι κ ελπιζω στην αντιπροσωπεια να βγαλω ακρη...Αν κ ακομα δεν τα εχω καταφερει σε αυτο το θεμα!!!!Δυστυχως η αντιπροσωπεια δεν με εχει αφησει καθολου ικανοποιημενο σε θεματα οροφης!!

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69088 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Πλαστικός θόρυβος
Αντώνη μάστορας δεν είμαι αλλά θεωρώ ότι 99% είναι αυτό που σου παρέθεσε ο Δημήτρης. Περιγράφετε σαν μεταλλικός θόρυβος γιατί είναι μεταλλικά αυτά τα κομμάτια. Στην ουσία ο θόρυβος είναι (μην γελάσεις) σαν να χτυπάς πόρτα ή κούφωμα αλουμινίου με το δάχτυλό σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις τσοχάκια σε αυτά τα δύο μέρη, κατεβάζεις παράθυρα και ανοίγεις ηλιοροφή (ώστε να κάνεις την οροφή σου πιο ασταθή) και το ταράζεις στις λακούβες.
Αμέσως θα καταλάβεις ότι ο θόρυβος θα είναι διαφορετικός. Αν ναι αποδεικνύεται ότι ο θόρυβος έρχεται από εκεί. Αν όχι, σκίζω τα διπλώματά μου!

Εδώ είναι και ο οδηγός για να σε βοηθήσει λίγο...

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69098 από Coo

antonis-1981 έγραψε: Ο θορυβος συνεχιζει ειτε ειναι ανοιχτα τα παραθυρα ειτε οχι!Θα βαλω αλλον να οδηγαει οπως μου ειπες να ακουσω ακριβως τι ειναι κ ελπιζω στην αντιπροσωπεια να βγαλω ακρη...Αν κ ακομα δεν τα εχω καταφερει σε αυτο το θεμα!!!!Δυστυχως η αντιπροσωπεια δεν με εχει αφησει καθολου ικανοποιημενο σε θεματα οροφης!!

Αντώνη η πρότασή μου για τα παράθυρα αναφερόταν στο πρόβλημα του Billy, όχι στο δικό σου. Δοκίμασε αυτό που σου λέει το Γελάδι και αν δείς ότι πάλι "δεν", τότε πήγαινε το στην αντιπροσωπεία.

Δημήτρης

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69106 από antonis-1981
Σας ευχαριστω πολυ παιδια κ ευχομαι να εχετε δικιο κ να σταματησει επιτελους!!!Μολις το κανω θα σας ενημερωσω..

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69151 από antonis-1981
Παιδια τι να πω;1000 ευχαριστω!!!Κ λιγα ειναι!!!Μολις γυρισα απ την πρωτη (ελπιζω κ τελευταια) βολτα που εψαχνα λακουβες!!Δεν ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ!!!!!Με ενα απλο στρογγυλο τσοχακι αυτοκολλητο για τις καρεκλες!! ;) Ηταν πολυ ενοχλητικο αλλα χαρη σε σας την γλυτωσα!!Κ παλι 1000 ευχαριστω!!!

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69153 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Πλαστικός θόρυβος

antonis-1981 έγραψε: Παιδια τι να πω;1000 ευχαριστω!!!Κ λιγα ειναι!!!Μολις γυρισα απ την πρωτη (ελπιζω κ τελευταια) βολτα που εψαχνα λακουβες!!Δεν ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ!!!!!Με ενα απλο στρογγυλο τσοχακι αυτοκολλητο για τις καρεκλες!! ;) Ηταν πολυ ενοχλητικο αλλα χαρη σε σας την γλυτωσα!!Κ παλι 1000 ευχαριστω!!!

Γι' αυτό άλλωστε είμαστε εδώ... Ωραία! Αρα τα διπλώματα δεν τα σκίζω ακόμη!!! Να σαι καλά Αντώνη. Πάλι καλά που γλίτωσες την αντιπροσωπεία, γιατί αν μπλέξεις με δαύτους δεν έχεις τελειωμό.
Να ξέρεις ότι μπορεί κάποια στιγμή να φύγει το τσοχάκι αυτό, ή να ακουστεί ίσως λίγο (όχι όμως τόσο έντονα), αλλά τουλάχιστον ξέρεις το "πρόβλημα" για το οποίο όμως δεν υπάρχει 100% λύση.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69155 από Coo
Όλα καλά λοιπόν! :)

Δημήτρης

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69157 από antonis-1981
Ναι τα γλυτωσες φιλε γελαδι κ συ αλλα κ εμεις!!!Τα χρειαζομαστε ολοι!!! :) Στην αντιπροσωπεια πραγματικα εχουν πληρη μεσανυχτα σε θεματα οροφης!Περα απο την λιπανση τιποτα αλλο!Που κ αυτη με τον τελειο οδηγο σου την κανουμε πολυ καλυτερα απο αυτους!!!

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69169 από tasos_sib84
Απαντήθηκε από tasos_sib84 στο θέμα Πλαστικός θόρυβος
Σήμερα έκανα κ γω την πατέντα χωρίς να εχω ιδιαίτερους τριγμούς κ είδα φοβερό αποτέλεσμα κατα 99% εξαφανίστηκαν .
Και να προσθέσω κ κατι : εδω κ πολυ καιρο είχα ενα θόρυβο πίσω δεξιά (αρκετά δυνατός ) , αν κ ελυσα τα πάντα δεν κατάφερα κατι, δεν κατάφερα καν να δώ απο που προέρχεται , μέχρι κ αντιπροσωπεία πήγα χωρίς αποτέλεσμα .
Αλλα η λύση ήρθε μετα απο μια μικρή βόλτα (δοκιμή ) που έκανε ο αρχιμηχανικος ΝΙΚΗΤΑΣ κ βρήκε ότι ήταν απο τη ντιζα του χειροφρενου κάτω απο το αμάξι. Οτι κ να πω θα ειναι λίγο για μια ακόμη φορά με εξέπληξε .

Τασος

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69171 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Πλαστικός θόρυβος
:clap: :clap:
Κοκκινιζω......πηγαινε τωρα στη καρεντα και δειξτους τι εστι Νικητας!!!
Τοσο καιρο ψαχνατε σε εντελως λαθος σημεια.
Επιπλεον οταν καθοταν καποιος στο πισω καθισμα ο θορυβος χανοτανε κανοντας τον εντοπισμο του ακομη δυσκολοτερο.
Πολυ χαρηκα κι'εγω που εδωσα λυση στο προβλημα σου!!!

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi