- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
βλάβη στα παράθυρα του οδηγού και του συνοδηγου.
- liana
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69605
από liana
βλάβη στα παράθυρα του οδηγού και του συνοδηγου. δημιουργήθηκε από liana
καλησπερα σας παιδια
θα ηθελα να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας αν μπορείτε.
όπως όλοι ξέρουμε τα παράθυρα του αυτοκινήτου με το που βγάλουμε το κλειδί απ τη μίζα πρώτον ανάβει το φωτάκι (είναι στη ρύθμιση να ανάψει) και στη συνέχεια κατεβαίνουν τα τζάμια λίγο 5 εκατοστά αν δε κάνω λάθος. τον τελευταίο καιρό σ εμένα αυτό πλέον δε γίνεται...αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο αυτό όσο τα τζάμια , που όταν κινείται το αυτοκίνητο τα παράθυρα ανεβοτατεβαίνουν σαν τρελά κ κάποιες φορές κολλάνε με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τα σηκώσω... δεν αναγνωρίζει την εντολή. το πήγα σε κάποιον , το σύνδεσε με τον εγκέφαλο, του έβγαλε κάποια βλάβη στα παράθυρα , το διόρθωσε απ ότι μου είπε αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται...
τι παίζει ? υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει κάτι εγω?
θα ηθελα να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας αν μπορείτε.
όπως όλοι ξέρουμε τα παράθυρα του αυτοκινήτου με το που βγάλουμε το κλειδί απ τη μίζα πρώτον ανάβει το φωτάκι (είναι στη ρύθμιση να ανάψει) και στη συνέχεια κατεβαίνουν τα τζάμια λίγο 5 εκατοστά αν δε κάνω λάθος. τον τελευταίο καιρό σ εμένα αυτό πλέον δε γίνεται...αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο αυτό όσο τα τζάμια , που όταν κινείται το αυτοκίνητο τα παράθυρα ανεβοτατεβαίνουν σαν τρελά κ κάποιες φορές κολλάνε με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τα σηκώσω... δεν αναγνωρίζει την εντολή. το πήγα σε κάποιον , το σύνδεσε με τον εγκέφαλο, του έβγαλε κάποια βλάβη στα παράθυρα , το διόρθωσε απ ότι μου είπε αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69606
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα βλάβη στα παράθυρα του οδηγού και του συνοδηγου.
Λιάνα σε αυτή την ενότητα υπάρχουν δυο θέματα σχετικά με αυτό το πρόβλημα, τα οποία αναλύουν πλήρως τους λόγους και την αντιμετώπιση. Ρίξε μια ματιά, θα βρεις αρκετά πράγματα εκεί...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": liana
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #69609
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα βλάβη στα παράθυρα του οδηγού και του συνοδηγου.
Πιθανόν να είναι το γνωστό θέμα στην κολώνα του τιμονιού που επηρεάζει τα παράθυρα. Δες
εδώ
Δημήτρης
Συντονιστές: nikitas tsi