- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Εξωτερικο λαστιχο παραθυρου
- cmkostas
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69798
από cmkostas
Kostas
1.4 TSI
Εξωτερικο λαστιχο παραθυρου δημιουργήθηκε από cmkostas
Καλησπερα σε ολους!
Ψαχνοντας το eos μου πιθαμή προς πιθαμη για να δω αν ειναι ολα καλα βρηκα κατι που δε με αρεσει κ θελω να ρωτησω την αποψη σας κ τι λετε να κανω.
Στο πισω παραθυρο αριστερα παρατηρησα μια φθορα του ελαστικου κ να μην εφαρμοζει απολυτα πανω στο παραθυρο οπως συμβαινει στα υπολοιπα 3. Δεν γνωριζω αν ειναι κατι πολυ σημαντικο κ κακο αλλα παντως ανησύχησα για θεματα στεγανοτητας... Παραθετω κ φωτο για να δειτε τι εννοω! Περιμένω αποψεις!
Σας ευχαριστω
Ψαχνοντας το eos μου πιθαμή προς πιθαμη για να δω αν ειναι ολα καλα βρηκα κατι που δε με αρεσει κ θελω να ρωτησω την αποψη σας κ τι λετε να κανω.
Στο πισω παραθυρο αριστερα παρατηρησα μια φθορα του ελαστικου κ να μην εφαρμοζει απολυτα πανω στο παραθυρο οπως συμβαινει στα υπολοιπα 3. Δεν γνωριζω αν ειναι κατι πολυ σημαντικο κ κακο αλλα παντως ανησύχησα για θεματα στεγανοτητας... Παραθετω κ φωτο για να δειτε τι εννοω! Περιμένω αποψεις!
Σας ευχαριστω
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Kostas
1.4 TSI
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69806
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Εξωτερικο λαστιχο παραθυρου
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ και ο Θωμάς (tomary). Ουσιαστικά για αυτό ευθύνεται το πίσω παράθυρο που την ώρα που κατεβαίνει μαζεύει προς τα μέσα το λάστιχο που έχει φθαρεί. Κατέβασε 1-2 φορές το πίσω παράθυρο και θα δείς τί εννοώ.
Η λύση είναι η σωστή επανατοποθέτηση του λάστιχου μαζί με το νίκελ (πάνε πακέτο). Αφού μου το αντικατέστησαν στην αντιπροσωπεία (εντός εγγύησης, αν θυμάμαι καλά έχει περίπου €80 καινούργιο) μου τοποθέτησαν το νέο στη σωστή του θέση και δεν το ξαναέκανε. Δε φταίει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, από το εργοστάσιο είναι έτσι.
Αν δε θέλεις να πάρεις άλλο και δε σε νοιάζει η φθορά, απλά πήγαινε και ζήτα τους να στο επανατοποθετήσουν έτσι ώστε να μην το μαζεύει.
Η λύση είναι η σωστή επανατοποθέτηση του λάστιχου μαζί με το νίκελ (πάνε πακέτο). Αφού μου το αντικατέστησαν στην αντιπροσωπεία (εντός εγγύησης, αν θυμάμαι καλά έχει περίπου €80 καινούργιο) μου τοποθέτησαν το νέο στη σωστή του θέση και δεν το ξαναέκανε. Δε φταίει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, από το εργοστάσιο είναι έτσι.
Αν δε θέλεις να πάρεις άλλο και δε σε νοιάζει η φθορά, απλά πήγαινε και ζήτα τους να στο επανατοποθετήσουν έτσι ώστε να μην το μαζεύει.
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69820
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Re:Εξωτερικο λαστιχο παραθυρου
Πληροφοριακα καλυπτεται και απο την επεκταση εγγυησης, αν υπαρχει...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- cmkostas
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69824
από cmkostas
Kostas
1.4 TSI
Απαντήθηκε από cmkostas στο θέμα Re:Εξωτερικο λαστιχο παραθυρου
Ευχαριστώ πολύ COO k vabatzis για τις πληροφορίες! Θα το πάω στη vw να το φτιάξουν για εγγύηση δεν ξέρω αν έχει ακόμα.. αλλά όπως κ να έχει θα το κάνω μη βγάλει κανένα προβλημα στεγανωτητας
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta
Kostas
1.4 TSI
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #69831
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Re:Εξωτερικο λαστιχο παραθυρου
Πρόβλημα δε βγάζει, μη σε ανησυχεί. Απλώς τρώει σιγά σιγά το λάστιχο, οπότε πρέπει να φτιαχτεί. Κι εμένα το είχε απο κατασκευής και το εφτιαξα λίγο πριν τη λήξη της επέκτασης.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Συντονιστές: nikitas tsi