Βλάβη - Immobilizer active

• radis
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #74071 από radis
Βλάβη - Immobilizer active δημιουργήθηκε από radis
Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να κάνω κάποια ερώτηση.

Έχω ένα vw eos 1600 fsi. Εδώ και κάποιους μήνες ταλαιπωριέμαι με ένα θέμα: Πριν 4 μήνες ενώ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το αμάξι μου, το πρωί όπως ήταν να πάω στην δουλειά μου βάζω μπρος και δεν παίρνει και μου έγραφε στο καντράν immobilizer active και αναβόσβηνε ένα σηματάκι το οποίο είναι ένα κλειδί και ένα αμάξι. Το πάω στην αντιπροσωπεια, το τσεκάρουν και μου λένε ότι θέλει κωδικοποίηση. Το κάνω, μετά από 5 μέρες πάλι το ιδιο, το ξαναπάω και μου έκαναν πάλι το ιδιο και αυτό το θέμα συνεχιζόταν κάθε βδομάδα σχεδόν. Την τέταρτη βδομάδα που ξαναμένω μου λένε επειδη έχεις χάσει το πρώτο κλειδί πρέπει να βγάλεις καινούριο κλειδί. Οκ λέω, το βγάζω και αυτό, πάω να το πάρω και ρωταω όλα καλά..?? Ναι μου λένε δεν υπάρχει τίποτα πλέον, όλα φτιάξανε με το πρόσχημα ότι όλα ειναι εντάξει. Είπα να πάω μια βόλτα Χαλκίδα, έλα μου ντε όμως στον γυρισμό ενώ πάω να βάλω μπρος το αμάξι, παθαίνω πάλι το ιδιο. Ξαναπάω στο συνεργείο, μου λένε τελικά θέλει καντράν. Νευρίασα, τους λέω ότι μέχρι στιγμής μου έχετε πάρει ένα 500ευρο και δεν δίνω άλλα.

Με τα πολλά πήγα σήμερα σε ένα συνεργείο ( όχι αντιπροσωπεια ) και μου λέει ότι δεν έχει γίνει σωστή κωδικοποίηση και πρέπει να το δει και αυτός..

Το ερώτημα μου ειναι : 1ον όταν βάζετε μπρος το κλειδί σας δείχνει το σηματάκι του κλειδιού και του αμαξιού...?? δηλαδή ειναι φυσιολογικό..?? και 2ον αν κάποιος γνωρίζει το τι πρέπει να κάνω... Ευχαριστώ πολύ ...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #74076 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Βλάβη - Immobilizer active
1.Έχει κάποια βλάβη το σύστημα εκκίνησης (πιθανόν κάπου στη μίζα, ίσως immobilizer όπως σου λένε). Προφανώς και δεν είναι φυσιολογικό. Αν δουλεύει η μηχανή και είναι κόκκινο σου λέει να μη σβήσεις τη μηχανή και να πας καρφί σε συνεργείο γιατί ΔΕΝ θα ξαναπάρει. Αν είναι κίτρινο σου λέει πως έχεις πρόβλημα με τη μίζα και ΜΠΟΡΕΙ να μην ξαναπάρει...
Δες εδώ: www.volkswagen.co.uk...h

2.Να βρείς ένα καλό συνεργείο που να μη σου πιάσει τον κ*λο.

Δημήτρης
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": radis

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #74078 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Βλάβη - Immobilizer active
Δεν ειμαστε και οι πιο ειδικοι στις τηλεδιαγνωσεις αλλα αν σου ειπε η αντιπροσωπεια πινακας οργανων τοτε μαλλον δεν εχεις και πολλες επιλογες.

Νikitas TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #74081 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Βλάβη - Immobilizer active
Update:

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

www.youtube.com/watc...w

Η λύση σου είναι εδώ . Μην περιμένεις να στο μεταφράσω κι όλας όμως, ε;

Ερώτηση: γιατί σου πήραν 500€, για τις κωδικοποιήσεις;

Δημήτρης

• radis
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #74083 από radis
Απαντήθηκε από radis στο θέμα Βλάβη - Immobilizer active
Η συγκεκριμένη αντιπροσωπεια με κορόιδευε μου φαίνεται, γιατί όταν πας σε έναν ειδικό περιμένεις να σου πει αυτό ειναι το πρόβλημα και όχι 5 φορές να πληρώνεις, και κάθε φορά να σου λέει άλλα, αλλιώς θα το πήγαινα και στον κυρ Μήτσο, που θα μου ερχόταν και ποιο φθηνά.!!! Ευχαριστώ πάντως παιδιά. Η ερώτηση ειναι επειδη δεν θυμάμαι πριν μου παρουσιάσει το πρόβλημα εάν μου έβγαζε το σήμα με το αμάξι και το κλειδί και μετά έσβηνε ή το βγάζει τώρα λόγω του υπάρχοντος προβλήματος??

• radis
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #74084 από radis
Απαντήθηκε από radis στο θέμα Βλάβη - Immobilizer active
το θεμα ειναι να εξυπηρετεις τον αλλον γιατι εχω παει σε 3 διαφορετικες αντιπροσωπειες και ολοι μου λενε αλλα , για αυτο μπηκα και σε αυτο εδω το forum

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #74086 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Βλάβη - Immobilizer active
Τέλος πάντων, ο coo σου έχει δώσει την απάντηση στο πιάτο αν ειδες. Το αυτοκίνητο με το κλειδάκι το βγάζει σε όλους όταν πας να βάλεις μπρος. Απλά το αμάξι εκείνη την ώρα κάνει έναν αρχικό έλεγχο να δει ότι ολα λειτουργούν σωστά και έπειτα σβήνει το λαμπάκι.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #74094 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Βλάβη - Immobilizer active
Εφόσον το immobilizer λειτουργεί σωστά (μπορούν να το ελέγξουν στο συνεργείο) και η μπαταρία σου δεν θέλει αλλαγή, είναι προφανές ότι φταίει η κωδικοποίηση που έκαναν στο κλειδί...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #74398 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Βλάβη - Immobilizer active
Φίλε τελικά τί έγινε με το πρόβλημά σου. Πώς το έλυσες αν το έχεις λύσει και πράγματι, γιατί σου χρέωσαν 500ευρώ;

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi