Πρόβλημα στο ανοιγμα πορτας.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #75662 από thodoris
Πρόβλημα στο ανοιγμα πορτας. δημιουργήθηκε από thodoris
Το πρόβλημα ξεκίνησε οταν άρχισε να σκαλώνει λιγο το εσωτερικό χερούλι της πόρτας και να μην επανέρχεται μέχρι που πλέων δεν ανοίγει η πόρτα απο μέσα και το χερούλι επανέρχεται μόνο απο το ελατήριο του. Κατι τέτοιο είναι εύκολο να το επισκευάσω μόνος μου ή να παω αντιπροσωπεια να τελειώνω;

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #75664 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Πρόβλημα στο ανοιγμα πορτας.
Πιθανότα έχεις θέμα με τη ντίζα. Το να λύσεις το εσωτερικό της πόρτας για να δεις τι έχεις πάθει είναι σχετικά εύκολο.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #75665 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Πρόβλημα στο ανοιγμα πορτας.
Οπως λεει και ο Πανος θα πρεπει να ανοιχτει τουλαχιστον η ταπετσαρια της πορτας για να δεις αν υπαρχει ζημια.
Ενδεχομενως να εχει χαλασει η ντιζα,εχει συμβει και στον Γελαδη.

Νikitas TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #75685 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Πρόβλημα στο ανοιγμα πορτας.
Τελικά γι αυτή την ιστορία κατέφυγα στη λύση της αντιπροσωπείας, κόστος 11€ η ντιζα και 88€ η εργασία όπου διήρκησε 2 ώρες. Με την ευκαιρία του ανοίγματος της ταπετσαρίας φάνηκε ότι είχε ξεκολλήσει όλη εσωτερικά και μου τη ξανακολλησαν* επιπλέων ο γρύλος παράθυρου άρχισε να τα παίζει και αυτό φάνηκε από το έντονο κλακ που κάνει όταν κλείνει.
*Το κομμάτι που μου έχει ξεκολλήσει εξωτερικά δύσκολα επισκευάζεται γιατί το πάνω κομμάτι είναι κολλημένο εσωτερικά με μηχάνημα, γι αυτό συστήνεται αλλαγή ολόκληρης της εσωτερικής πόρτας, κοινώς 350€ λόγο δέρματος

1,4 TSI 2?? PS