Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 6 Μήνες 1 Ημέρα πριν #77995 από dragonfighter
Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps δημιουργήθηκε από dragonfighter
Καλησπέρα!
Εδώ και κάποια... χρόνια (!!) μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα:

Εν κινήσει, ανάβουν οι ενδείξεις ESP, ABS, Handbrake στο ταμπλό και ακούγονται 3 βόμβοι.
Μετά από τόσο καιρό παρατήρησα ότι το κάνει (σπάνια) μόνο όταν στρίβω απότομα ενώ πατάω τέρμα γκάζι και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μου το πρωτοεμφάνισε μετά την εγκατάσταση του cruise control. Όταν γυρίσω το κλειδί στο off και μετά στο ON, οι ενδείξεις σβήνουν.

Δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό σοβαρά, γιατί συμβαίνει μια στο όποτε, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Το έχει συναντήσει κανείς σας αυτό το πρόβλημα;

Απ' όσο έψαξα, δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο.
Links:
www.vwclub.gr/vwforu...9

www.volkswagenforum....l

{mov}IMG_2153.MOV{/mov}

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #77996 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Μου έχει τυχει αρκετές φόρες αλλά όσους ρώτησα μου είπαν οτι δεν είναι κάτι, αυτο συμβαίνει γιατί το ABS & ESP δουλεύουν στη προκειμένη περίπτωση στο όριο.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #77997 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Α, ωραία. Ευχαριστώ Θοδωρή!

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #77998 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps

thodoris έγραψε: Μου έχει τυχει αρκετές φόρες αλλά όσους ρώτησα μου είπαν οτι δεν είναι κάτι, αυτο συμβαίνει γιατί το ABS & ESP δουλεύουν στη προκειμένη περίπτωση στο όριο.

Θες να πεις... ότι το πατας;;;;;;!!!!! :crazyman: :crazyman: :crazyman: :whistle: :whistle: :whistle: :PPP :PPP :PPP

Δημήτρης

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #77999 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Δε το πατάω άπλα κάνω (μόνημα) "δοκιμές" για να δω πως πάει με τις αλχημείες που του κανω. :ntropalos: :PPP

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #79249 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Re:Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Τελικά μου φαίνεται σοβαρό αυτό γιατί έπεσα σε κάτι χιόνια το πρωί και ενώ λειτουργούσε με υπερωρίες το esp ξαφνικά σταμάτησε βγάζοντας αυτό το σφάλμα με τα λαμπάκια. Αναγκαστικά πήγα πίσω χάνοντας μέρος της διαδρομής...

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #79252 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Re:Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Ή θες λάστιχα ή το έκανες διαδρομή ράλη χαχαχα χαχαχα χαχαχα :PPP , δεν εξηγείται διαφορετικά. Κάνεις στην άκρη σβηνεις, ξανα βάζεις μπροστά και συνεχίζεις πιο ήρεμα.

1,4 TSI 2?? PS

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #79254 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Re:Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Λες ε; Ότι θέλω λάστιχα είναι σίγουρο. Αλλά αυτή τη φορά εμφανίστηκαν οι ενδείξεις πατώντας φρένο και όχι γκάζι όπως τις άλλες φορές...

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #79256 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Re:Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
άμα χάνει την πρόσφυση το esp δουλεύει συνεχόμενα

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #79257 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Re:Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Τίποτα δεν είναι χαλάρωσε ;) Άπλα θυμήσου οτι δεν εχεις impreza wrc αλλα eos χαχαχα χαχαχα .

1,4 TSI 2?? PS

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #79260 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Re:Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Το ίδιο ακριβώς έχουν πάθει αρκετά Golf και κάποια Scirocco.
Η όλη ιστορία ξεκινάει από τον εγκέφαλο του ABS. Ακούγεται απλό αλλά (δεν) είναι να διορθωθεί. το γνώριζα από τον φίλο μου (συνεργείο) το έμαθα καλύτερα και από άλλο φίλο (Golf) προ διμήνου που την πρώτη φορά έπαθε αυτό που έπαθες εσύ στο δρόμο..
Πρώτα από όλα συμβαίνει μόνο σε ακραίες συνθήκες φρεναρίσματος κάτι το οποίο σίγουρα δεν θα είναι "καθημερινό" σου πρόβλημα αλλά παρ'όλα αυτά στις αρκαίες συνθήκες θα ζητήσεις τη βοήθεια των ηλεκτρονικών συστημάτων, σωστά;
Το κόστος αντικατάστασης είναι περίπου (κάθησε) 1000 ευρώ. Αντικαθίσταται ο εγκέφαλος του ABS/αντλία και όλα καλά. Υπάρχουν όμως αν το ψάξεις και διάφοροι που κάνουν επισκευή αυτού που έχεις με πάρα πολύ λιγότερα χρήματα . Το πρόβλημα είναι σε μία συγκεκριμένη παρτίδα ανταλλακτικών η οποία παρουσίασε πρόβλημα στις εσωτερικές κολλήσεις τις πλακέτας που δημιουργούν πρόβλημα στην αντλία του ABS και η οποία δυσλειτουργεί. Αν το ψάξεις λίγο θα βρείς διάφορες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα..

Δημήτρης

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #79262 από dragonfighter
Αυτή η VW γεμάτη αξιοπιστία είναι τελευταία...

Γιάννης 1.4 TSI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Coo

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #79281 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Re:Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Μόνο το γρύλο του παραθύρου να δείς από τί είναι φταιγμένος καταλαβαίνεις το γιατί... :bye:

Δημήτρης

Περισσότερα
7 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 7 Χρόνια 7 Μήνες πριν #83152 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από αλλαγή του εγκεφάλου ABS (δωρεάν λόγω ανάκλησης).
Τελικά η VW αναγνώρισε την ελαττωματική παρτίδα και την σοβαρότητα του εν λόγω προβληματος, έστω κ καθυστερημένα.

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
7 Χρόνια 7 Μήνες πριν #83171 από dtektoni
Απαντήθηκε από dtektoni στο θέμα Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Σε εμένα πάντως από τον Μανδύλα (Θεσσαλονίκη) μου είπαν ότι θα μιλήσουν με Γερμανία να δουν αν θα μου αλλάξουν τον εγκέφαλο ή θα πρέπει να τον πληρώσω εγώ.

Για να δούμε ...

Περισσότερα
7 Χρόνια 7 Μήνες πριν #83174 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Aλλαξε συνεργειο.

Νikitas TSi

Περισσότερα
7 Χρόνια 7 Μήνες πριν #83179 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Re:Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Dtektoni έλα σε μια συνάντηση της Β. Ελλάδας, έχουμε αρκετές απόψεις περί συνεργείων επίσημων και μη.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": denkar13

Περισσότερα
7 Χρόνια 7 Μήνες πριν #83185 από dtektoni
Μόλις με ενημέρωσαν ότι θα κάνουν αυτοί την αντικατάστηση ABS και θα πάρω το αυτοκίνητο έως την Τετάρτη. Εύχομαι τα προβλήματα τελειώσουν εκεί. Αν έχετε προτάσεις για συνεργεία στην Θεσσαλονίκη που να είναι σχετικά με VW και ειδικά με την Hώ θα ήθελα τις προτάσεις σας σε κάποιο προσωπικό μήνυμα.

Περισσότερα
7 Χρόνια 7 Μήνες πριν #83187 από dtektoni
Το πήρα το αυτοκίνητο και μέχρι τώρα όλα καλά. Από ότι φαίνεται το ABS μπορεί να επιρεάσει σχεδόν τα πάντα στο αυτοκίνητο οπότε όσοι δεν το έχετε κάνει να πάτε να κάνετε την αναβάθμιση/έλεγχο οπωσδήποτε ειδικά αν έχει ανάψει η ένδειξη του ABS.

Περισσότερα
5 Χρόνια 5 Μήνες πριν #84539 από polivios89
Απαντήθηκε από polivios89 στο θέμα Ενδείξεις ESP, ABS και χειρόφρενου με 3 beeps
Καλημερα. το ιδιο προβλημα παρουσιασε και το δικο μου. eos 1.4 2008. μονο που εμενα εβγαλε κ βλαβη στκ τιμονι. Πιο παλια το εκανε μια στο τοσο τωρα εμεινε μονιμο. Σιγουρα πρεπει ν μπει σε vagcom να δουμε τι φταιει. Σε μενα αναβε κ το λαμπακι τις βενζινης μετα εσβηνε καθως και η βενζινης πηγαινε πανω κατω επισης το ταχύμετρο εδειχνε μηδεν μια δουλευε μια δεν δουλευε. Οτι ν ναι απολυτη ξενερα

Συντονιστές: nikitas tsi