Τα φώτα μου αναβοσβήνουν.

Περισσότερα
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81136 από denkar13
Τα φώτα μου αναβοσβήνουν. δημιουργήθηκε από denkar13
Καλησπέρα στην παρέα.
Έχω ενα πρόβλημα το οποίο δεν ξερω που οφείλεται.
Το πρόβλημα εχει ως εξής.
Όταν βγάζω το κλειδί απο την κλειδαριά (αυτην που βαζω μπροστά) και ειτε κλειδώσω είτε όχι τα φώτα αναβουν (θέσεως μπρος-πίσω) και μετα απο 1-2 δευτερόλεπτα σβήνουν.μετα απο λίγο ξανα το ίδιο...και αυτο δεν σταματαει ποτέ.
Έχει κανείς καμια ιδέα;;;
Να πω οτι:
1)το κανει μονο με τον διακόπτη στην θεση Auto (έχω aftermarket kit διακόπτη-αισθητήρα απο το ebay),στο off δεν αναβουν και στην μικρη σκαλα μένουν αναμμένα.
2)Με την μηχανη μπροστα η το κλειδι γυρισμενο στο ρευμα δουλέυει κανονικα ο αισθητήρας (εννοω σωστά),δηλαδή οταν χρειάζεται ανάβουν τα φώτα και οταν όχι δεν ανάβουν,όπως πρίν.
3)Εβγαλα τον πόλο της μπαταριας για 3 λεπτα αλλα τίποτα....
Εχει κανεις καμια ιδέα;;
Θα έλεγα οτι φταίει το κιτ αλλα γιατι δουλέυει σωστα οταν ειμαι καθοδόν για κάπου...

Ευχαριστώ!

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• dragonfighter
  • Εκτός
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
  • Προγραμματιστής
Περισσότερα
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81137 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Re:Τα φώτα μου αναβοσβήνουν.
Εννοείται πως φταίει το κιτ, που μάλλον παρέδωσε πνεύμα.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81138 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Re:Τα φώτα μου αναβοσβήνουν.
Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει εγώ με κάτι aftermarket DRL, είχε λαλήσει το controler. Μάλλον έχει λαλήσει κάκτι αντίστοιχο και σε σένα ή ο αισθητήρας. :unsure:

Δημήτρης

Περισσότερα
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81140 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Re:Τα φώτα μου αναβοσβήνουν.
Το kit δουλεύει άριστα οταν ειναι γυρισμενη η μιζα η δουλέυει το αμάξι...αυτο με προβληματίζει...
Στο αυτοκίνητο ημουν τώρα με το vagcom και εσβησα σφαλματα που βρήκα στο auto scan,δν βρηκα κατι σχετικό όμως...μετα δν το ξανα έκανε αλλα και οταν εβγαλα τον πόλο της μπαταρίας νόμιζα οτι λύθηκε...θα το παρακολουθώ.
Μου είπαν επίσης οτι μπορει να χω κανει καμια βλακεία στο Coding 09 όπως επίσης και οτι μπορει να φταίει το leaving home σε συνδυασμο με το κιτ αν και δν πειραξα κατι πρόσφατα...όλα δούλευαν ρολόι τοσο καιρό.
Το θεμα ειναι οτι δν εχω αφήσει τιποτα ήσυχο και δεν ξέρω τι απο όλα μπορεί να φταίει.Εχω και xenon και led με περασμένες στο αυτοκίνητο αντιστάσεις (αυτές τις πέρασα σήμερα επειδή βαρέθηκα να καίγονται τα led αρα δεν φταίνε αυτές,το κανει εδω και καμια βδομάδα....)

Coo όταν λές Controller?

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Goudis

Περισσότερα
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81142 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Re:Τα φώτα μου αναβοσβήνουν.
Ο controller είναι η πλακέτα με τα ηλεκτρονικά που ελέγχει όλο το σύστημα, το "εγκεφαλάκι" που αναφέρεις στον οδηγό σου.
Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει, και όταν μπαίνει σε standby mode (πριν κλείσει τελείως η παροχή ρεύματος) αρχίζει τα κουλά. Δοκίμασε να το ανοίξεις και δες αν έχει δικιά του μπαταρία ή αν κάποιος πυκνωτής έχει σκάσει (συνηθισμένη αιτία).

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System

Περισσότερα
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81143 από denkar13

CandlemassGR έγραψε: Ο controller είναι η πλακέτα με τα ηλεκτρονικά που ελέγχει όλο το σύστημα, το "εγκεφαλάκι" που αναφέρεις στον οδηγό σου.
Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει, και όταν μπαίνει σε standby mode (πριν κλείσει τελείως η παροχή ρεύματος) αρχίζει τα κουλά. Δοκίμασε να το ανοίξεις και δες αν έχει δικιά του μπαταρία ή αν κάποιος πυκνωτής έχει σκάσει (συνηθισμένη αιτία).

Μα αφού κλειδώνω το αυτοκίνητο...δεν θα πρεπε να σταματάει η παροχή ρεύματος;

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81144 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Re:Τα φώτα μου αναβοσβήνουν.

denkar13 έγραψε: Μα αφού κλειδώνω το αυτοκίνητο...δεν θα πρεπε να σταματάει η παροχή ρεύματος;

Μπορεί να μην έχει σχέση με το πρόβλημα στα φώτα σου, αλλά ακόμα και να κλειδώσω το αυτοκίνητο μετά απο μία βόλτα ξέρεις πόση ώρα ακόμα δουλέυει το RNS ? To οτι κλειδώνεις το αυτοκίνητο δε σημαίνει πως κόβεις το ρεύμα, πολύ δε περισσότερο όταν αναφερεσαι σε κάτι που θα πρέπει να έχει ρεύμα ακόμα και όταν κλειδώσεις το αυτοκίνητό σου για να σου προσφέρει τη λειτουργία του CH-LH..

Δημήτρης

Περισσότερα
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81147 από denkar13
Έτσι ειναι...για το leaving τουλάχιστον...για το coming δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο διακοπτης στα μοντελα του 2009 που ειναι με σινιάλο.
Αλλο το RNS και γενικά η πηγές.Για τα φώτα κανονικα δν πρέπει να σταματάει το ρεύμα επιτόπου;;Αυτο παντως το εκανε για πολυ ωρα μετά που το παρατηρούσα.

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81148 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Re:Τα φώτα μου αναβοσβήνουν.
Δοκιμασε να βγαλεις off το CH-LH.

Νikitas TSi

Περισσότερα
8 Χρόνια 8 Μήνες πριν #81150 από denkar13
Τώρα 1μιση μέρα δεν μου το κάνει αλλα δεν το έχω παρακολουθήσει και πολύ...Αν το ξανακάνει αυτό θα κάνω!!!

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Συντονιστές: nikitas tsi